- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
De első körben nagyon szépen látszik a DX12 hatása. Ezt nagyon jó, hogy megmutatja ez a teszt.
Nos, en azt latom hogy nv hardveren alig van kulonbseg DX11 es DX12 kozott.(pcgameshardware tesztjeit neztem 1080p valami Intel i7 4.5Ghz) Nekem ebbol az jon le mennyire remek munkat tudnak vegezni (ha akarnak) az nv rendszerprogramozoi es milyen harmatos az AMD DX11-es meghajto. (osszesegeben) Az is erdekes, hogy a Fiji 3-5FPS-el kepes tobbre a Hawaii-nal DX12 alatt De mi a fenenek van benne akkor NEGYEZER shader proci ha nem lehet etetni? 128ROP viszont nincs...
Az eredmenyeket nezve mar abban sem vagyok biztos, hogy a DX11 annyira limitalo tenyezo CPU oldalon. (vagy az Oxide egyszeruen csak nem tud tobb szalra normalis kodot irni, meg DX12 alatt sem)
Szamomra ez igy egy nagy nulla egyelore... (az API-ra vetitve)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest