- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Azért 1-2 kivételtől eltekintve vannak itt értelmes arcok pro és kontra egyaránt, szóval szerintem lenne olyan, aki erre képes lenne!
Sokszor inkább azt látom, hogy a másik bosszantása lényegesebb kérdés, mint az AMD vs NV... 
(#7398) Casanova*: Szerintem ezt a Mantle kérdést kár erőltetni, mert egyértelmű siker történet már most is, és elvileg a java még hátra van. Egyértelműen le lett kommunikálva, ha jól emlékszem, hogy a CPU limit oldása a cél, ergo jelentős javulás ott érhető el, ahol a CPU erő gyengécske. Ezt vitathatatlanul hozta, szóval ennek a végére szerintem pontot lehet tenni. Az iparágra gyakorolt pozitív hatására szerintem meg jó példa, hogy mennyire felgyorsultak az események.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sokszor inkább azt látom, hogy a másik bosszantása lényegesebb kérdés, mint az AMD vs NV...