Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helyesbítek akkor, lesz e olyan AAA játék, ami széles kör figyelmét élvezi?
Mert én bármennyire is szeretem az ilyen Supreme Commander szerű játékokat, azért egy ilyen játék nem fog VGA vásárlási lázat kiváltani.. De válaszolok is, persze jön, az SW Battlefront pl... de DICE-nak ugye már azt se hisszük el amit kérdez, főleg aki a BF4-et ismeri...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 27% - Gainward GeForce RTX 5060 Ti Ghost 8GB GDDR7 128bit (NE7506T019P1-GB2062B) Videokártya
- ASRock Steel Legend 9070XT 16gb garanciális videókártya GARANCIÁLIS
- Gainward GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix
- MSI GTX 1060 3GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- 27% - ÚJ MSI GeForce RTX 5060 Ti VENTUS 2X OC PLUS 8GB GDDR7 Videókártya
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 16GB I 128SSD I 14" HD+ I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert én bármennyire is szeretem az ilyen Supreme Commander szerű játékokat, azért egy ilyen játék nem fog VGA vásárlási lázat kiváltani.. De válaszolok is, persze jön, az SW Battlefront pl... de DICE-nak ugye már azt se hisszük el amit kérdez, főleg aki a BF4-et ismeri...