Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Erre írtam, hogy, ha részvényes lennék, felállva tapsolnék!
De sajnos nem vagyok az, így csak azt látom, hogy a haszonszerzésnek azt a formáját választják, ami nekem nem tetszik! Lehetne ezt úgyis csinálni, hogy közben mi is jól járjunk... állítom, ha az NV azt a fejlesztési utat választja mint az AMD, akkor most nem itt tartanánk. Sokkal előrébb járhatna a PC-s játékipar, így kevesebben pártoltak volna át konzolra, és a nagyobb eladások miatt, az árak sem itt tartanának.
Természetesen az AMD-t sem tartom szeretet szolgálatnak, de a véleményem szerint nagyon nem mindegy, hogy valaki a fejlesztésekkel akar több pénzt beszedni, vagy konzerválni akarja azt az állapotot ami neki (nekünk nem) éppen jó, és abból akarja a legtöbb hasznot húzni. A lépés érthető, de erről az oldalról szerintem nem támogatandó, főleg nem olyan júzerek részéről, akik a háttérrel, miértekkel is jobban tisztában vannak mint az átlag júzerek.
A 3. szereplő valóban jól jönne, de erre a jelenleg folyamatosan szűkülő piacra nem hiszem, hogy bárki is szívesen áldozna pénzt, főleg nem két ilyen szereplővel szemben mint az NV és az AMD.
A jelenlegi helyzet szerintem nem az AMD hibája, sokkal inkább az NV-é. Utóbbi nagyobb, erősebb, így, ha ő úgy dönt, hogy nem követi a kisebbet a fejlesztésekben, akkor nem sok minden fog történni, főleg, ha a start gombon az MS ujja van. Én zseniálisnak vélem az AMD utóbbi másfél évét, ahogy a sarokba szorított helyzetből úgy kormányozták ki magukat, hogy szinte minden úgy alakult, ahogy nekik jó. Remélem ez a bevételekben is meglátszik majd idén, jó lenne ha visszakapaszkodnának legalább 35-40%-ra.
(#6081) Szaby59: Hol írtam olyat, hogy minőségi fölénye volt az AMD-nek? De, ha már minőség... majd a low-level API-k elterjedésével kiderül, hogy valóban igaz-e az, hogy a DX miatt voltak "feleslegesek" az AMD fejlesztései... ha így van, akkor a rebrand sem lesz ütőkártya, mert bőven mondhatják majd, hogy minek fejlesszünk rajtuk, amikor eddig sem a hardverrel volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- Autós kamerák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest