Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Roland861010: Negyven előtt: amikor már a pihenést is luxusnak érzed
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Norton licencek összefűzése
- RawrrSoul: 70 ezer meg egy kicsi Liával...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Kolondrum
félisten
-
mrThomi
addikt
Okt 13 az mindjart itt van es oneplus oldalon meg egy coming soon sincs pedig mindig szokott lenni valami. Nem tudom igy mennyire biztos a global start
-
Kolondrum
félisten
-
Graphics
Jómunkásember
-
Kolondrum
félisten
Én azt érzem ezt ki kell hagyni és 13 után 16-ot kéne venni.
-
kbyte1024
veterán
-
Graphics
Jómunkásember
Hát a LYT-700 ( IMX906)
Visszalépés.Lytia 808 volt az OP13-ban.
Akkor veszek azt.
-
kbyte1024
veterán
-
Terentius
őstag
-
kbyte1024
veterán
Jo de a Hasselbladdal szakitottak es most sajat fejlesztesu kameraszofver meg minden lesz
meglatjuk mit gurít. -
Clown
csendes tag
Bone 123! Légyszi javítsd a cikket. A képátlót 678”-ra írtad. Szerintem 6,78” lesz az. Köszi.
-
klaya86
őstag
-
g-thomas
senior tag
Kíváncsi vagyok a kamerára és az árra, ez a dizájn, szín nekem nagyon tetszik. Lehet ki kell próbálnom végre a OnePlust is.

-
joey04
titán
Nem értem miért herélik ki a kamerát.

-
sBc
aktív tag
Ez a forma szép. ( viszont iPhone 17 pro nem az)
-
realist
őstag
Sony LYT-700 elég rendes visszalépés a 12, 13-hoz képest. Oppo telefonokhoz képest lejjebb lett pozíciónálva

-
kbyte1024
veterán
-
pusszycat
nagyúr
-
Bareszotron
aktív tag
Nagyon jó képek, de hol a pasis verzió nőknek
-
donpadere
csendes tag
Szép darab. A képátló viszont bődületesen nagy: 17,22m
(ott egy typo a képátlónál). -
kbyte1024
veterán
Kivancsi leszek milyen kepeket lő majd. A többi azt tuti jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Samsung 32GB DDR4 3200MHz SO-DIMM laptop RAM 39 990 Ft/db
- HP EliteBook 840 G11 Intel Ultra 5 135U 32GB DDR5 RAM 256GB SSD - 2 ÉV GARANCIA - 27% ÁFÁS SZÁMLA
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - Új eredeti Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 256GB tablet garanciával hibátlan működéssel
meglatjuk mit gurít.