Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor

titán

válasz -Solt- #6070 üzenetére

Nézd, én most csak üzleti szempontból nézem, mert kapitalizmus van, és ez a "legfontosabb". (persze nekik)
    Úgy lesz a legnagyobb a profit is, ha minden egyes generációból, architektúrából kihúzzák a legtöbb lóvét. Ezt már láthattuk, hogy meg is csinálták a Keplernél és csinálják most is a Maxwellnél. Jól is csinálják, hidd csak el, hogy az AMD-nél is megcsinálnák ezt ha meg tudnák, csak nincs hozzá elég jó termékpaletta.

Káros a piacra? Naná hogy az, mert nincs verseny, az árak magasan vannak és minden 4 nVidia kártyára jut 1 AMD kártya. Ez így nekünk persze, hogy nem jó, de az nV-nek igen és ez csakis a jó vezetésnek köszönhető. (meg persze a mérnökeiknek) Nekik ez a céljuk és el is érték. Nem azért gyártanak kártyákat, hogy nekünk jó legyen, hanem azért, hogy ők meggazdagodjanak, ez nem szeretetszolgálat, ez kő kemény kapitalizmus.

Egyébként vagy kéne egy harmadik szereplő, pl. Intel a VGA piacra, vagy fel kéne karolják az AMD-t. Friss, új vezetőséggel, és egy jó nagy tőke injekcióval még vissza lehetne hozni ezt és akkor már mindenki jól járna.

A processzor piacra is érvényes ez, csak ott az Intel az, aki nagyon ráér.

szerk.: Erre még reagálnék: "de júzer szempontból nem tudom megérteni, hogy miért tapsoltok nekik... az ilyen jobb support és társai mantra pedig csak önigazolás, semmi más."

Üzleti szempontból nagyon is jól csinálják, én úgy is nézem, de mint user versenynek örülnék, főleg árversenynek, elhiheted inkább venném meg 150k-ért a Ti-t mint 230-ért... de lassú a konkurencia. Ez csakis az AMD hibája, nem az enyém, nem a tiéd és nem az nV-é. A support meg tapasztalat, méghozzá saját, igaz 2011-es, de olvasta több fórumot, külföldieket is, nem változott semmi...

Új hozzászólás Aktív témák