Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Ha már újra megjelent a Doom első két része, akkor itt egy kis érdekesség mellé:
Doom 2: RAY TRACED
Path traced, voxelized, fluidified and relit Doom 2.30 éves játék találkozik a csúcstechnológiával (Path Tracing), szeretem az ilyen projekteket.
Kipróbáltam, gond nélkül működik, de fontos, hogy a Doom 3 BFG Edition-ben lévő Doom 2 wad fájl NEM jó ehhez, azzal nem működik. Mindenképp eredeti Doom 2 wad fájl kell ennek a modnak, például az UltimateDoom, amit ugye most frissítettek és portoltak át a KEX motorra.
Kíváncsi voltam mit tud az RTX 4070 full path tracing mellett, néhány saját eredmény:1080p natív -> beton stabil 60 fps, nincs sehol frame drop (Vsync On)
1440p natív (DLDSR), DLAA -> 55-60 fps között ugrál
1620p natív (DLDSR) DLAA -> 40-45 fps
1620p (DLDSR) kimeneti felbontás DLSS Quality upscaling mellett (1080p rendering felbontás)- > beton stabil 60 fps, nincs sehol frame drop
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2G I 8GB I 160GB I DVDRW I 14" HD+ I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kipróbáltam, gond nélkül működik, de fontos, hogy a Doom 3 BFG Edition-ben lévő Doom 2 wad fájl NEM jó ehhez, azzal nem működik. Mindenképp eredeti Doom 2 wad fájl kell ennek a modnak, például az UltimateDoom, amit ugye most frissítettek és portoltak át a KEX motorra.