Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az RX 5700-ról már évekkel ezelőtt is leírtam, hogy én RTX2060 Super-t vennék helyette, és nem egészen értem, hogy gondolták azon az áron RT nélkül [link] .
"A portal az a jaték ami arra világít rá ha ki lenne használva a hardver akkor mit tudna az Ada mennyire lehetne megterhelni."
Mi támasztja alá, hogy ez így van (a hardver képességeit mutatja be) és nem arról van szó, hogy mesterségesen limitekbe futtatják a konkurens hardvereket?
Talán még emlékszel erre: "This model may well be the most complex representation of a concrete traffic barrier ever used in any video game, movie, or any other computer graphics-related enterprise." [link]
Nem állítom, hogy ez ismétlődött meg, csupán azt szeretném felvetni, hogy a látottakból messzemenő következtetések levonása igen mély analízist kívánna meg, ami szerintem mindkettőnk témába vágó kompetenciáját messze meghaladja.#46129 gainwardgs : Érdekes lesz a Snowdrop2 is az AMD RT megoldásával.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bluetooth hangszóró FM rádióval
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest