- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Az RX 5700-ról már évekkel ezelőtt is leírtam, hogy én RTX2060 Super-t vennék helyette, és nem egészen értem, hogy gondolták azon az áron RT nélkül [link] .
"A portal az a jaték ami arra világít rá ha ki lenne használva a hardver akkor mit tudna az Ada mennyire lehetne megterhelni."
Mi támasztja alá, hogy ez így van (a hardver képességeit mutatja be) és nem arról van szó, hogy mesterségesen limitekbe futtatják a konkurens hardvereket?
Talán még emlékszel erre: "This model may well be the most complex representation of a concrete traffic barrier ever used in any video game, movie, or any other computer graphics-related enterprise." [link]
Nem állítom, hogy ez ismétlődött meg, csupán azt szeretném felvetni, hogy a látottakból messzemenő következtetések levonása igen mély analízist kívánna meg, ami szerintem mindkettőnk témába vágó kompetenciáját messze meghaladja.#46129 gainwardgs : Érdekes lesz a Snowdrop2 is az AMD RT megoldásával.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen széket vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Depresszió, szorongás, pánik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs