Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz b. #44843 üzenetére

"Szerintem es a vilag IT mediaja szerint a 200$ es a 250$ egy kategoria"
    [link] :U

"A polcrol fogyas mint erv es az hogy milyen GPU van a huto alatt szerintem badarsag"
    Érdekes mód elég sok bosszús hozzászólást olvastam az utóbbi évben a VGA-k bolti árazását és elérhetőségét illetőleg. Csak halkan jegyzem meg, hogy ez erősen összefügg a kereslet-kínálat alakulásával, márpedig a kínálati oldalra igencsak hatással van, mekkora volumenben és mennyi pénzért gyártható egy adott termék.

"kb annyival dragabban a 3050 mint amivel tobbet er."
    Amennyivel többet ér(ne) neked. Sajnos nem tudom érthetőbben leírni, hogy nem mindenki azért vesz VGA-t, hogy a legújabb címeket maxon nyomja vele. Ne érts félre, én is drágállom a 6500-at, de abból még könnyen lehet olcsóbb termék, esetleg XT nélküli verzió, ha kellően felfut a gyártása, a 3050 8GB-nál ezt nehezebben tudom elképzelni a jelenlegi megvalósításával. Persze, ha valaki most "jó áron" ki tud fogni egy 3050-et, a jelenlegi naponta változó piaci környezetben úgy tűnik nem vesz rossz ár/értékű kártyát, ezt aláírom, de az is kétségtelen, hogy jóval több (és nem kevés!) pénzt fog a kasszánál hagyni érte. :R

Új hozzászólás Aktív témák