- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem es a vilag IT mediaja szerint a 200$ es a 250$ egy kategoria.Ha lenne 8 GB verzio a 6500 bol vagy 4 a 3050 bol a ket kartya kozott meg ennyi sem lenne ,mint anno a RX 570-580 vs 1060 4-8 vs 3-6 .
A polcrol fogyas mint erv es az hogy milyen GPU van a huto alatt szerintem badarsag.Az nvidia kiarulja egy eleve olcsobb(Samsung) gyartasu selejtjet.A samsung allitolag boven alaigert a TSMC hez kepest.
Ezert gyanitom mindket GPU szepen nyereseges ergo itt jol jon az olcsosag.
A mostani helyzet kiforditott.Mindket kartya elerheto annak aki venni akar kb annyival dragabban a 3050 mint amivel tobbet er.Szinte Barmire akarom hasznalni draga es korlatozott a 6500.
Az hogy szertinted a 3050 tul eros ehhez szerintem nem igaz.A fortnite alatt,ahol semmilyen limitacioba nem utkozik a 6500,ott pl egy kategoria a ket kartya.Brutalisan magas orajelekre kepes...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xbox Series X|S
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 1 / 2
- Battlefield 2042
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest