- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #43203 üzenetére
szerintem ez mindig is fontos szempont volt. a DLSS 1.0 teszteknél a képminőség volt a legnagyobb probléma szerintem mindenkinek és mindenhol.
A DLSS 2.2 szinte tökéletes felskálázást végez szerintem magas minőségi fokozaton, kisebbnél pedig elkerülhetetlen lesz az összes eljárásnál az plusz FPS-ért cserébe a minőségromlás. és azért az nem mellékes hogy 2 éve a piacon van több A kategóriás címben, szóval jó dolog ez ,de azt gondolom fel fogja váltani az FSR-hez hasonló egyszerűbb megoldás később vagy az AI tréning fog leegyszerűsödni akár nem fog igényelni grafikus motor oldali implementációt, hanem a hardver képes lesz elvégezni automatikusan .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest