Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
szerintem ez mindig is fontos szempont volt. a DLSS 1.0 teszteknél a képminőség volt a legnagyobb probléma szerintem mindenkinek és mindenhol.
A DLSS 2.2 szinte tökéletes felskálázást végez szerintem magas minőségi fokozaton, kisebbnél pedig elkerülhetetlen lesz az összes eljárásnál az plusz FPS-ért cserébe a minőségromlás. és azért az nem mellékes hogy 2 éve a piacon van több A kategóriás címben, szóval jó dolog ez ,de azt gondolom fel fogja váltani az FSR-hez hasonló egyszerűbb megoldás később vagy az AI tréning fog leegyszerűsödni akár nem fog igényelni grafikus motor oldali implementációt, hanem a hardver képes lesz elvégezni automatikusan .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett + váltó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest