- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jól van Abu, tudjuk megmagyaráztad nem először,nem vártam mást hogy erre mit fogsz mondani azt meg megszoktam már hogy a másik oldalon a szar is aranyból van.
a kommentedet úgy olvastam először el, hogy az elsőt sort meg az utolsót a közte lévő 15 sort magamtól is be tudtam volna helyettesíteni mikor láttam ki szól hozzá."Az NV-nél ugye a számítási kapacitás nincs ingyen, hiába a reklámszerződés a funkcióra. Ha kifogy az erre szánt büdzsé, akkor ez van, otthagyják szarul a funkciót. Szóval az iszonyatosan sokat jelentene, ha a fejlesztőknek a Microsoft adna ingyen gépidőt."
Erről amit írtál megint az a véleményem hogy ez a te saját véleményed szokás szerint mindenféle bizonyíték nélkül. AZ hogy ki meddig akar tesztelni te rohadtul nem tudod, ki mennyi időt akar erre szánni azt sem tudod. lehet a kiadó sürgeti őket hogy szevasz a játékot meg kell jelentetni vagy nem akarnak rá több időt szánni. Rohadtul nem tudod hogy az Nvidia nem ad e nekik elég gépidőt tanulási folyamatra lehetőséget,. mint ahogy azt sem tudod , hogy a Microsoft féle neuronhálós tanításra mennyit fognak rászánni. szokásos csodaváró bulléshit amikor mindig más cégtől várod a jobb és remekebb megoldást csak ne a zööööödeké legyen az...
Szerinted Nvidiánál balfaszok ülnek és élvezik, hogy szar jön kia kezük alól, nekik nem érdekük, hogy a DLSS ne lehúzva legyen a cikkekben. lehet hogy éppen rohadtul nem tudnak azzal mit kezdeni náluk, hogy a fejlesztő cég nem akar erre több időt/ energát szánni és eltolni a kiadást, még ha fizetne nekik az nvidia akkor sem...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest