Hirdetés

2024. május 29., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#37440) b. válasza lezso6 (#37436) üzenetére


b.
félisten

+proci985

Ez a gátlástalan hazudozó meg ezek a kifejezések amitől röhögőgörcsöt szoktam kapni. Ne legyél ennyire álszent és naív, csak használd a fejedet. Azt gondod hogy nem volt mögötte meggyőződés hogy legyártatott x millió dollár értékű terméket , hogy ezt biztos felvásárolja a bányászipar? melléfogott, de ez az egész érv azért fals,mert jelenleg a cég ugyan úgy szenved tőle mint a befektetők. Az egész akkor állná meg a helyét ha nem lenne mögötte legyártott hatalmas mennyiségű termék. De sajnos van egy csomó pascal, amit most nem tudnak eladni. ha azt gondolta volna hogy kamu amit állít, akkor most nem lennének tele a raktárak pascallal. Ezért nem értem az egész okfejtést és a vád alapját sem. Ráadásul tőzsdén ilyenen szarakodni? 2016 ban 32 dollár volt a részvény árfolyam ahhoz képest a mostani 128 is 4x növekedés 2 év alatt. Nevetséges.( ráadásul 8 % növekedése volt 1 hét alatt megint, már 136 $. Erről szól a tőzsde, erről szól évek óta AMD szivárogtatása. nem véletlenül kerültek fel 1 hónapja a Ryzen 3000 leakedjei,
AMD részvények 33 dollárról 16 dolláron állnak most.50 % esés pár hónap alatt. ez egy hatalmas kidurranása volt a Kryptonak. hinni nem itt kell, itt csak bízni lehet.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.