Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#00137984 törölt tag RTX 2060 videókártyák 3-4-6 GB videómemóriával érkeznek, miközben a GTX 1050 szintű kártyákat sem engedik még el. Hosszú ideje megjelent hardverek tudása áll majd szembe a friss játékok gépigényével. Ezeket a megemlitett PUGB játékhoz lehetne még ajánlani, de 2019-ben több olyan magas gépigényű játék érkezik, ami többet kiván meg a játékosoktól. Az Intel i3 és i5 és ennek az AMD megfelelője a (2) 4 mag / 4 szálon, akár a 6GB VRAM korlátozó tényező lehet, aminek negativuma a még kevesebb FPS értékekben vagy a játék látványos megjelenitésének hiányában érhető majd tetten. Nálam most a GTX 1070 Ti és a FullHD/100Hz jelenti a 2018-2019-ra a játékra használható teljesitményt.  Továbbfejlesztenék RTX 2070-re, de akkor a Raytracing és a DLSS bekapcsolásával nem tudnám tartani a FullHD/100Hz-et az RTX videókártyák gyenge Tensor és RT teljesitménye miatt. Ha meg nem használom az új részegységeket az RTX videókártyákban, akkor javulhat a teljesitményem akár további +10% vagy +20%-ot. AMD jelenleg még nem érdekelt a témában, mert a NAVI videókártyák teljesitménye és Raytracing támogatása egyelőre nem ismert. Továbbfejlesztenék RTX 2070-re, de akkor a Raytracing és a DLSS bekapcsolásával nem tudnám tartani a FullHD/100Hz-et az RTX videókártyák gyenge Tensor és RT teljesitménye miatt. Ha meg nem használom az új részegységeket az RTX videókártyákban, akkor javulhat a teljesitményem akár további +10% vagy +20%-ot. AMD jelenleg még nem érdekelt a témában, mert a NAVI videókártyák teljesitménye és Raytracing támogatása egyelőre nem ismert. Ez szerintem nem kettős mérce, csak az RTX videókártya nekem akkor lesz alternativa, ha a Raytracing és a DLSS bekapcsolható és ezért nem kerül a GTX 1070 Ti szintje alá. Ez szerintem nem kettős mérce, csak az RTX videókártya nekem akkor lesz alternativa, ha a Raytracing és a DLSS bekapcsolható és ezért nem kerül a GTX 1070 Ti szintje alá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ASUS ROG Zephyrus M16
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Továbbfejlesztenék RTX 2070-re, de akkor a Raytracing és a DLSS bekapcsolásával nem tudnám tartani a FullHD/100Hz-et az RTX videókártyák gyenge Tensor és RT teljesitménye miatt. Ha meg nem használom az új részegységeket az RTX videókártyákban, akkor javulhat a teljesitményem akár további +10% vagy +20%-ot. AMD jelenleg még nem érdekelt a témában, mert a NAVI videókártyák teljesitménye és Raytracing támogatása egyelőre nem ismert.
 Továbbfejlesztenék RTX 2070-re, de akkor a Raytracing és a DLSS bekapcsolásával nem tudnám tartani a FullHD/100Hz-et az RTX videókártyák gyenge Tensor és RT teljesitménye miatt. Ha meg nem használom az új részegységeket az RTX videókártyákban, akkor javulhat a teljesitményem akár további +10% vagy +20%-ot. AMD jelenleg még nem érdekelt a témában, mert a NAVI videókártyák teljesitménye és Raytracing támogatása egyelőre nem ismert.  Ez szerintem nem kettős mérce, csak az RTX videókártya nekem akkor lesz alternativa, ha a Raytracing és a DLSS bekapcsolható és ezért nem kerül a GTX 1070 Ti szintje alá.
 Ez szerintem nem kettős mérce, csak az RTX videókártya nekem akkor lesz alternativa, ha a Raytracing és a DLSS bekapcsolható és ezért nem kerül a GTX 1070 Ti szintje alá.