- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
proci985 #3409 üzenetére
Ezzel a kijelentéssel azért kicsit szkeptikus vagyok. Ugyan csak pl. a BF4 belső "resolution scale"-jével játszottam, de ott nem okozott jelentős emelkedést a 290 hőfokában, csak simán elnegyedelte az FPS-t 200%-on.
Ezzel szemben a furmark valami brutálisan meghajtotta szegénykém. Bár nagyon nem mindegy, hogy van beállítva, elég durván változik tőle a terhelés.(#3410) TTomax: Egyszerűen butaságot beszélsz már megint, fűszerezve nem kevés ferdítéssel. Amit linkeltem neked tesztek, ott nem feszemelt kártyák voltak. A Giga G1 csak megemelt órajelében és TDP limitjében tér el a referencia 980-tól. Lásd pl. feszek: [link] [link].
Márpedig így a 290-ek sem fogyasztanak Furmark alatt 300W-nál többet kiakasztott TDP limittel sem.
Nyugodtan nézd meg: [link]. Feltolt +50% TDP limittel ennyit tolt a Giga WF3 290-em. A GPU fogyasztás is látszik a HWiNFO ablakában, meg az is, hogy az órajelet is tartotta. Ugyanúgy 300W körül volt a teljes kártya, 450W-nak a közelében sem.(#3411) KAMELOT: Nem unod még a kazánozást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest