- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Nem számít, hogy külsős vagy az irodában ülő emberke, a Nixxes vállalta a PC portot, az ő nevükhöz fűződik, ezt kommunikálták a világnak is, innentől nincs miről beszélni. A világ összes sajtója is a Nixxes-t említi a PC verziónál, mert ezt kommunikálták, nincs olyan bejelentés tőlük, hogy "bocs mégse mi csináltuk".
Szerinted tesznek egy ilyen bejelentést úgy, hogy még nem biztos, hogy el tudják vállalni? Nem túl valószínű.
Az NV tehát annyit közölt veled, hogy a DX12 módot a Nixxes csinálta. OK. Amúgy nem értem, miért az NV kijelentését veszed szentírásnak, amikor a fejlesztők saját maguk vállalták el a teljes PC portot (lásd a hivatalos bejelentést).
Azt kellene megértened, hogy a Nixxes vállalta magára a PC portot (is), az teljesen lényegtelen, hogy hogyan (hány külső és/vagy belső emberrel), az ő nevük szerepel a PC port mellett és ezt hivatalos bejelentés keretében ki is kommunikálták, vállalták érte a felelősséget. Ellenkezőjéről nincs semmilyen információ, viszont minden fellelhető információ az ő bejelentésüket támasztja alá.
Summary:
Tehát az NV félinformációjára támaszkodva tettél egy olyan kijelentést, hogy a holland csapatnak semmi köze a PC porthoz.
Megpróbáltam korrigálni a tévedésed, de te nem csak hogy nem hagyod, hanem megpróbálod megmagyarázni a hülyeséget úgy, hogy közben saját magaddal kerülsz ellentmondásba. Nem volna egyszerűbb azt mondani, hogy "tévedtem"?#33661 Loha: Továbbra sem értem, hogy ezeket miért nekem linkelgeted, amikor már korábban is jeleztem, hogy ezekkel tökéletesen tisztában vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Könyvajánló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest