- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
daveoff
üzenetére
Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy az AMD API-jára csak azok fejlesztenek majd, akiknek DX12 kevés, például az EA. De egyébként annak tényleg nincs értelme, hogy két API-t támogasson a fejlesztő, miközben minden tervezett dolgot meg tud csinálni a DX12-ben. Ilyenkor egyszerűen teljesen felesleges egy másik API, csak az időt viszi el, de nem ad semmi extrát.
(#2911) Egon: Kettő kéz kell hozzá, mert hat játék támogatja ma. Egyébként azt tudni kell, hogy fél tucat Q4-re tervezett játékot eltoltak Q1-Q2-re. Nyilván ezzel a tényezővel nem lehet mit kezdeni. Ha egy játék nincs kész, akkor nem adják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest