- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Petykemano #26123 üzenetére
Nemtudom ezt az áras dolgot honnan veszed. Szerintem sohasem azon problémáztam, hogy mennyibe kerül (kivéve amikor 160K volt az elején)... egy normális fizetés mellett azért ki lehet gazdálkodni egy 1070-et, és akkor azt kapod amit vettél. Kompromisszumok nélkül.
Engem csak az bosszant a mai napig, hogy nincs választék már nagyon régóta. Pedig alapvetően nagyon is jók ezek a technológiák amiket belepakoltak... de hiába van rá pénze az embernek, ha nem tudja megvenni. Alapvető közgazdasági és sales érdeklődéssel figyelem az AMD sorsát és azért nem feltétlen minden döntésükkel értek egyet.
+ már annyi hónapja húzódik a Vega, hogy kicsit félek első körben a Fury sorsára jut. Mert hát valakinek el kell adni ezeket a kártyákat, és lassan minden gépben 1070/1080 ketyeg... csak az emberek tűréshatára más ebben a kategóriában. (várakozási időben) Márpedig valami nagyon nagy sales mágia kell hozzá, hogy lecseréljék egy hasonló kategóriás AMD-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest