- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Petykemano #26123 üzenetére
Nemtudom ezt az áras dolgot honnan veszed. Szerintem sohasem azon problémáztam, hogy mennyibe kerül (kivéve amikor 160K volt az elején)... egy normális fizetés mellett azért ki lehet gazdálkodni egy 1070-et, és akkor azt kapod amit vettél. Kompromisszumok nélkül.
Engem csak az bosszant a mai napig, hogy nincs választék már nagyon régóta. Pedig alapvetően nagyon is jók ezek a technológiák amiket belepakoltak... de hiába van rá pénze az embernek, ha nem tudja megvenni. Alapvető közgazdasági és sales érdeklődéssel figyelem az AMD sorsát és azért nem feltétlen minden döntésükkel értek egyet.
+ már annyi hónapja húzódik a Vega, hogy kicsit félek első körben a Fury sorsára jut. Mert hát valakinek el kell adni ezeket a kártyákat, és lassan minden gépben 1070/1080 ketyeg... csak az emberek tűréshatára más ebben a kategóriában. (várakozási időben) Márpedig valami nagyon nagy sales mágia kell hozzá, hogy lecseréljék egy hasonló kategóriás AMD-re.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest