Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
->Raizen<- #24695 üzenetére
Ez igaz,de egyszer a jövő is jelen lesz
És vagyunk egy páran olyanok akik inkább választják 120W helyett a 150W-ot,cserébe a jelenben is teljesen helyén van a kártyánk,a jövőben meg csak jobb lesz a konkurenciánál.
(#24696) Egon
Ha VRAM-ról van szó mindig az megy hogy minek a több,úgy sem használja ki.
1.Vannak és lesznek is olyan optimalizálatlan játékok ahol úgy is kihasználja,és nagyobb felbontásnál is jól jön
2.Szintén vannak és lesznek is olyan játékok ahol 6GB VRAM-al mondjuk nem tudod a textúrákat Ultrára állítani,mert nem fogja engedni.(RotTR-ben nem tudtam maximálisra állítani a textúrákat mert a 3GB VRAM limitált,de érdekesképpen ezt egy GTX 750Ti 4GB-tal megcsinálhattam volna,mert hiába sokkal gyengébb a GPU,ha több VRAM-al gazdálkodik)
Ha több VRAM van a kártyán az soha sem baj,nem fog lassítani a kártyán vagy valami,de valamikor gyorsíthat vagy feljebb állíthatsz egy beállítást.kérdezd meg a GCN1-2 tulajokat
Minek?Én a saját tapasztalataim alapján beszélek a TahitiXT-s (2011 vége) féltéglámról.
RotTB (2016 eleje)-minden maxon,kivéve a textúrákat és pár NV-s beállítás kikapcsolva
Witcher 3 (2015 vége)-minden maxon,kivéve HairWorks
Dying Light The Following (2016 eleje)-minden maxon
.
.
.
Sorolhatnám.
A mai vagy a közelmúlt játékait is maximális beállításokon maximális élménnyel tudom játsznai.Most te kérdezz meg egy 680/770 tulajt ugyanerről. (szerintem mérgében elküldene melegebb égtájakra)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Parfüm topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X 24GB OC Garanciával!
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB - Garancia 2027.10.03
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest