Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ez igaz,de egyszer a jövő is jelen lesz
És vagyunk egy páran olyanok akik inkább választják 120W helyett a 150W-ot,cserébe a jelenben is teljesen helyén van a kártyánk,a jövőben meg csak jobb lesz a konkurenciánál.(#24696) Egon
Ha VRAM-ról van szó mindig az megy hogy minek a több,úgy sem használja ki.
1.Vannak és lesznek is olyan optimalizálatlan játékok ahol úgy is kihasználja,és nagyobb felbontásnál is jól jön
2.Szintén vannak és lesznek is olyan játékok ahol 6GB VRAM-al mondjuk nem tudod a textúrákat Ultrára állítani,mert nem fogja engedni.(RotTR-ben nem tudtam maximálisra állítani a textúrákat mert a 3GB VRAM limitált,de érdekesképpen ezt egy GTX 750Ti 4GB-tal megcsinálhattam volna,mert hiába sokkal gyengébb a GPU,ha több VRAM-al gazdálkodik)
Ha több VRAM van a kártyán az soha sem baj,nem fog lassítani a kártyán vagy valami,de valamikor gyorsíthat vagy feljebb állíthatsz egy beállítást.kérdezd meg a GCN1-2 tulajokat
Minek?Én a saját tapasztalataim alapján beszélek a TahitiXT-s (2011 vége) féltéglámról.
RotTB (2016 eleje)-minden maxon,kivéve a textúrákat és pár NV-s beállítás kikapcsolva
Witcher 3 (2015 vége)-minden maxon,kivéve HairWorks
Dying Light The Following (2016 eleje)-minden maxon
.
.
.
Sorolhatnám.
A mai vagy a közelmúlt játékait is maximális beállításokon maximális élménnyel tudom játsznai.Most te kérdezz meg egy 680/770 tulajt ugyanerről. (szerintem mérgében elküldene melegebb égtájakra
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Az ASUS megvillantotta a ROG Strix G szériás noteszeinek 2026-os mezőnyét
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Bittorrent topik
- Whisky topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Részletfizetés.Bontatlan. Gamer szék noblechairs HERO PU Bőr fekete/fekete 24 hónap garancia.
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És vagyunk egy páran olyanok akik inkább választják 120W helyett a 150W-ot,cserébe a jelenben is teljesen helyén van a kártyánk,a jövőben meg csak jobb lesz a konkurenciánál.
)