Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Na akkor ezt a 3 vs 5 képkocka preender elméletet követve........Ha az 5 képkocka preender ennyire jó, mert jó, és a 3 nem jó, mert nem az, akkor az AMD miért a 3-at használja? Egyébként ha Abu ezt a félmondatot nem ejti el, akkor szerintem Te sem hoznád fel érvként ezt...

Én úgy gondolom, hogy a DX 12 lesz a Mantle halálos ítélete, legalábbis a jelenlegi állás szerint én közel sem látok akkora jövőt előtte, mint amekkorát az AMD jósol neki...
(#2450) HSM : Nekem meg 3770k megy 4,7GHz-en, meg 4x4GB 2133MHz CL9 RAM, szerintem nálam se beszélhetünk CPU-limitről, mert nincs is, CSAK akkor ha AMD-t használok DX-el......érdekes, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest