- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
wattafaka
senior tag
Sziasztok!
Két problémában szeretném a segítségeteket kérni, az egyik úgyis pont a témába vág, amiről beszélgettek.
VGA: MSi R9 280X 3G Gaming1. Crysis 3-ban hiába váltogatok a különböző élsimítási módok között (TXAA, SMAA, MSAA), érdembeni különbséget nem tapasztalok. Amivel nem is lenne baj, ha mind gyönyörű lenne, viszont néha egy két pályarésznél olyan érzésem van, mintha be sem lenne kapcsolva. A világ egyik legszebb grafikájával rendelkező játékánál részemről nem fér bele, hogy fullHD felbontáson 8-szoros MSAA-val a kezemben lévő pisztoly is már recés.. Főként mozgás közben érzékelem az AA hiányát, ha megállok akkor úgy nagyjából beáll és minden rendben. Más játéknál tökéletesen működik az AA, csak ennél érzem néha, hogy ennek nem így kellene kinéznie. Nem vagyok otthon, este lövök is pár screenshot-ot arról, hogy mit is látok pontosan. Ettől függetlenül ezzel a kártyával melyik élsimítási módot ajánljátok ehhez a játékhoz? Vagy jobban járnék Catalyst-ből force-olva?
2. Ugyanehhez a kártyához van egy Dell P2214H monitorom. És főként játék közben, de néha windows-ban is ugrik egyet a kép. Értem ez alatt azt, hogy egy pillanatra másfél centivel megemelkedik a kép, majd rögtön vissza. Néha órákig nem csinálja, viszont van, hogy 2 másodpercenként... Elég bosszantó. Olvastam olyat, hogy nem szereti a hangfal közelséget a monitor. Kikapcsolt hangfalakkal is csinálja. Olyat is olvastam, hogy a videókártyának nem elég a tápegység. Remélem nem kell az újonnan vásárolt Cooler Master V550S tápot emiatt lecserélnem, mert akkor agybajt kapok, fórumokon azt olvastam bőven elég neki az 550Watt, igaz PCX-en minimum ajánlott tápként 600W volt feltüntetve, de nem akarom elhinni, hogy az 550 nem elég. Feltettem tegnap a legújabb VGA drivert (14.9), teszteltem pár percet, az alatt nem jelentkezett a probléma. Ha újra jelentkezik, akkor amit kipróbálok, hogy másik displayportba dugom a monitort, vagy másik kábellel kötöm össze. Ezeken kívül van valakinek bármi használható javaslata a problémára, vagy esetleg el tudná magyarázni, hogy miért csinálja ezt?
Köszi,
hazazs
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Energiaital topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Eladó egy XMG P406 laptop
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest