- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
MiklosSaS #22312 üzenetére
Szándékosan nem említettem gyártót, mert azt akartam, hogy az alapproblémával legyetek tisztában és ne kössétek a gondokat gyártókhoz.
Itt nem arról van szó, hogy mi szar, vagy mi nem. Mérnöki szemmel az a cél, hogy ne hagyjanak ennyi tartalékot a lapkákban. De mivel nincs meg a megfelelő módszer arra, hogy a határra helyezve is stabil maradjon a lapkák zöme, ezért muszáj bennük hagyni a tartalékot. Nem azért, mert olyan jó dolog 15%-os varianciát hagyni ugyanolyan terméken, vagy ekkora tuningot hagyni a felhasználónak, hanem azért, mert nincs más választásuk. De annyi biztos, hogy gőzerővel azon dolgozik minden cégnél minden mérnök, hogy az alapórajel közel legyen a boosthoz, ne maradjon túl sok OC potenciál a GPU-kban, és ne legyen extrém a variancia, mert az azt jelenti, hogy a frekvencia-feszültség skálázásra fejlesztett rendszerük jól működik.
(#22313) gbors: Ahogy írtam szándékosan nem említettem gyártót, hanem egy teoretikus lapkát vázoltam fel. Ha ebből nem jön át, hogy miért dolgozik ma minden cég AVFS-szerű konstrukció fejlesztésén, akkor az azt hiszem, hogy nem rajtam múlott.
Mondjuk azon meglepődtem, hogy pont te nem érted mi a megfelelő skálázás lényege, de szerintem érted te, csak trollkodsz egy kicsit a hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- MG topik
- Motoros topic
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest