- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sutyi^
üzenetére
kiszerkesztettem pár dolgot, mert a linkből látszik, hogy a hivatalos megjelenés napján kezdték tesztelni, tehát nem volt okuk a régebbi driverrel mérni
A képminőségbeli különbségekre érdekes módon nem válaszoltak, mert az nem a shader miatt van. Még az AMD redditen (!) is megjegyezték, hogy jobban nézett ki a jobb oldali videó...
"Hát szerintem ez az AMD egyetlen részlegének sem feladata kideríteni isten igazából."
Ha valami furcsát találnak a teszt során amire alapozni akarnak akkor igen, alap, hogy megnézik a legújabb driverrel ez nem kiderítés kérdése. Persze elhiszem, hogy ez így pont kapóra jött és nem akartak utánajárni...
Nyilván valamelyik spicli újságírótól kapták a drivert (ami egyébként nem a 1080 tesztekhez használt), ezzel valószínűleg NDA-t sértve, amiért ugye az AMD másoknak tesztkártyát sem küld...
Kíváncsi vagyok mi lesz a válasz rá, ha egyáltalán lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest