Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz FollowTheORI #10954 üzenetére

Hány ilyen "beteg" és "elképzelhetetlen" dolog része már durván az életünknek :)

Meg amúgy mióta is lett kötelezően társasági élmény a filmezés? Szerintem manapság sokkal többen nézünk egyedül sorozatokat/filmeket. (Sőt én kifejezetten utálok másokkal nézni valamit is elsőre. Egyedül sokkal jobban bele lehet mélyedni) Másrészt az ár. Méretben nem nagyon lehet összevetni, de tegyük fel hasonlítsuk össze egy 60 colos OLED TV árához... komolyan ebből kijön 6-8 OR szemüveg kb, ami már egy népes családnak is elég :D
    Lehet inkább vennék 3 szemüveget a családnak és máris társas élmény van fél áron.

Szerintem a távvetítése egy újabb dimenziót nyit meg a társas mozizásban inkább. Amikor másik városban van a csajod, akkor be tudsz vele ülni egy virtual moziba. Aztán a végén megdumálhatjátok a filmet. (Jó most kötelezően jön a VR szex rész, de direkt nem akarok ide kilyukadni :D)

Jelen pillanatban a fanyalgók bármire tudnak ellenérvet mondani, "hogy miért nem jó"... holott tartósan senki nem használta még - és használta ki a benne rejlő dimenziókat.

Ha nekünk nem is, de a felnövekvő generációnak ez pontosan olyan életszerű és hétköznapi lesz, mint számunkra az állandó netkapcsolat egy okostelefonon. Nekem ez pár éve teljesen abszurd volt pedig. Most meg már kakálni sem tudok 4G lefedettség nélkül :D

mert egyszerűen zavarta az embereket... namost egy sisak? Hát... 1-1órára oké... de nem ebbe fogod végigtolni a witchert azis tuti.

Jelentkezzen akit zavar egy nagy és kényelmes fejhallgató amit Gamer társadalom elnyomó többsége használ... Vagy bringás sisak szemüveggel. Pár km után észre se veszed, hogy a fejeden van. Kreált és alaptalan félelmek ezek.

Új hozzászólás Aktív témák