Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
FollowTheORI #10954 üzenetére
Hány ilyen "beteg" és "elképzelhetetlen" dolog része már durván az életünknek
Meg amúgy mióta is lett kötelezően társasági élmény a filmezés? Szerintem manapság sokkal többen nézünk egyedül sorozatokat/filmeket. (Sőt én kifejezetten utálok másokkal nézni valamit is elsőre. Egyedül sokkal jobban bele lehet mélyedni) Másrészt az ár. Méretben nem nagyon lehet összevetni, de tegyük fel hasonlítsuk össze egy 60 colos OLED TV árához... komolyan ebből kijön 6-8 OR szemüveg kb, ami már egy népes családnak is elég
Lehet inkább vennék 3 szemüveget a családnak és máris társas élmény van fél áron.Szerintem a távvetítése egy újabb dimenziót nyit meg a társas mozizásban inkább. Amikor másik városban van a csajod, akkor be tudsz vele ülni egy virtual moziba. Aztán a végén megdumálhatjátok a filmet. (Jó most kötelezően jön a VR szex rész, de direkt nem akarok ide kilyukadni
)
Jelen pillanatban a fanyalgók bármire tudnak ellenérvet mondani, "hogy miért nem jó"... holott tartósan senki nem használta még - és használta ki a benne rejlő dimenziókat.
Ha nekünk nem is, de a felnövekvő generációnak ez pontosan olyan életszerű és hétköznapi lesz, mint számunkra az állandó netkapcsolat egy okostelefonon. Nekem ez pár éve teljesen abszurd volt pedig. Most meg már kakálni sem tudok 4G lefedettség nélkül
mert egyszerűen zavarta az embereket... namost egy sisak? Hát... 1-1órára oké... de nem ebbe fogod végigtolni a witchert azis tuti.
Jelentkezzen akit zavar egy nagy és kényelmes fejhallgató amit Gamer társadalom elnyomó többsége használ... Vagy bringás sisak szemüveggel. Pár km után észre se veszed, hogy a fejeden van. Kreált és alaptalan félelmek ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest