Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laja333
üzenetére
Jelenleg pletyka szinten esélyes a Witcher 3.

De garantálni még nem garantálták.Battlefront sem lepne meg, ha még DX11-el indulna (a win 10 elterjedtsége és a szélesebb tömegek elérése miatt)... de hogy a DX12 nem hoz sokat, ha lesz benne, (max annyit mint a Mantle eddig) az tuti.
Korábbi DICE játékokba meg tuti nem lesz visszaportolva. A BF4 motorját szerintem már annyira agyon customizálták hogy nem lehet bele semmi újat beletenni. (Értem ezalatt a sok "optimalizálást" az elmúlt 2 év alatt - ha most bejönne egy új motor akkor kezdhetnék előröl az időzítések, netcode meg minden optimalizálását az új megjelenítéshez pl.)
Szerintem amugy a Mirror's Edge lesz az első ami DX12-re készül elsődlegesen majd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest