- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- chopin42: A (netes) társkeresés labirintusában #3:avagy... :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Laja333 #10170 üzenetére
Jelenleg pletyka szinten esélyes a Witcher 3.
De garantálni még nem garantálták.Battlefront sem lepne meg, ha még DX11-el indulna (a win 10 elterjedtsége és a szélesebb tömegek elérése miatt)... de hogy a DX12 nem hoz sokat, ha lesz benne, (max annyit mint a Mantle eddig) az tuti.
Korábbi DICE játékokba meg tuti nem lesz visszaportolva. A BF4 motorját szerintem már annyira agyon customizálták hogy nem lehet bele semmi újat beletenni. (Értem ezalatt a sok "optimalizálást" az elmúlt 2 év alatt - ha most bejönne egy új motor akkor kezdhetnék előröl az időzítések, netcode meg minden optimalizálását az új megjelenítéshez pl.)
Szerintem amugy a Mirror's Edge lesz az első ami DX12-re készül elsődlegesen majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRCSÖKKENTÉS Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest