Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #36498 üzenetére
Itt kicsit összekeverted az energiatakarékos működést az állítható feszültség kérdésével. De amúgy értem, mire gondolsz. Mondjuk nekem az üres fogyin megtakarított 3-5W nem elég meggyőző a BIOS-tákolásra.
Mert ugye az 1.0 user nem biztos, hogy BIOS-mókolással akar szenvedni, esetleg garit veszteni.Pl. a VTX/PC 7870 XT-n csak egy BIOS van, nem is kettő, mint a Sapphire-on, szóval egy elrontott kísérlet sokszoros szívás....
-
lowzor
veterán
válasz
seederking #36475 üzenetére
A HD 4000 drivere fent van?
-
kona005
senior tag
válasz
kovsol #36485 üzenetére
Igen, TDM-es mappokon azért megvan a 60fps álltalábanott se mindegyiken sajnos de mondjuk egy 64es conquest largeon már nem igazán
Most realizálódott bennem hogy már igen kevéske ez a proci
Csak attól félek hogy ha veszek egy komoly hűtőt és a procim meg mondjuk nem nagyon tuning barát akkor meg kidobott pénz az egész.
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok!
MEgvettem a deadrising 2t eredetibe ami egy 2010es játék. És akad!
Létezik ez? Vissza kellett vennem a grafikát mediumra... tipp esetleg :S:S
Jaj azt nem írtam hogy full HDben van.
-
kovsol
titán
válasz
kona005 #36484 üzenetére
Igen, Phenom 2 ből azért a 4Ghz nem árt egy ilyen erősségű VGA mellé. BF3 meg ha multi playerben játszol és ott is nagy térképen sok játékossal akkor nagyon durván zabálja a procit és még full hd ban is gondot okozhat ez.
Minimum FPS -en biztos javítana némi CPU tuning. -
kona005
senior tag
Sziasztok!
3 napja használok egy XFX HD 7870 Black Edition. Ajánlom mindenkinek a kártyát, a hűtése nagyon brutális.
BF3 alatt 66fokra megy fel 52%-os ventivel és ki....tt halk! Előtte 5770-em meg GTX 480-am volt hát ég és föld a különbség. Na de nem ezért írok, hanem mert BF3 alatt (1440*900ban játszok) MSI AB szerint van hogy csak 65%-át használja ki a gpunak és akkor maxon már benyal 35 körülre az fps. Ennyire kevés lenne hozzá a procim. Most alapon megy, ha 4Ghz körülre tudnám húzni azzal érezhetően jobb lenne, esetleg lehetséges hogy ki is hajtaná ez a proci?
Előre is kösözöm a segítséget -
scampolo84
aktív tag
(#36481) zserbox
Kiszaladtam a szerkesztésből, szóval csak annyit fűznék még hozzá, hogy részemről téma lezárva, és eszem ágában sem volt személyeskedni.
Csak a kissé fellengzős visszakérdezés helyett azt hiszem Te is reagálhattál volna máshogyan a kolléga által feltett kérdésre/kérésre.
-
zserbox
őstag
válasz
scampolo84 #36477 üzenetére
Kedves scampolo84 mi lenne ha el se kezdenéd a személyeskedést, ez egy fórum, minden témának megvan a helye. A tipikus magyarozás meg csak téged minősít, te segítettél neki vagy csak beugattál egyet?
Tudod azért vannak külön fórumok, mert ott fordulnak meg a tulajok akik hozzátudnak szólni a témához, én se a virágárust kérdezem a gyógyszerekről hanem a patikust....
-
=HG=
addikt
válasz
seederking #36478 üzenetére
Szívesen segítenék, de fogalmam sincs! Viszont itt tuti jobban kapsz segítséget...
-
seederking
őstag
válasz
zserbox #36476 üzenetére
Elnézést,elfelejtettem off topicba rakni.
Azért írtam ide egyébként mert sok megbízható fórumozóval társalogtam pl 7850 és 70-ről egyaránt.így gondoltam megkérek egy hozzáértőt hogy segítsen.scampolo84 : Ne foglalkozz vele,sok ilyen van.Már láttam 1-2 segítő hsz írását.Tipikus magyar mentalitás.
-
zserbox
őstag
válasz
seederking #36475 üzenetére
És ennek mi köze a 7850/70-hez?!
-
seederking
őstag
Sziasztok
Segítség kellene.Adott egy hp pavilion g6 2304sh laptop egy intel hd graphic 4000 és egy amd hd7670m videókártyával.Na most hiába teszem föl az amd vagy hp oldaláról a hozzá tartozó drivert mármint a hd7670m-hez.Ezt írja ki mikor jobb klikket nyomok az asztalon és indítanám a grafikus tulajdonságokat.+ A Pes (Pro evolution soccer beállításaiban is kidobja hogy rendszerkövetelményként a vga bad és az intel hd4000-et adja meg.Mi a teendő hogy a hd7670 legyen a prioritált vga vagy mi a ló.. van vele.
Köszi a segítségeket. -
törölt tag
" Neked nem BOOST-os a karid"
Dehogynem! Rögtön az lett ahogy a Zöld oldalra, vagyis a konkurencia egyik termékére váltottam.
Viccet félretéve köszönöm a felvilágosítást!
Anno amikor ezzel foglalkoztam nekem ugye simán működött (most már ugye kiderült hogy miért is volt probléma mentes a fesz állítása) , ezért nem is foglalkoztam vele annyit hogy másnak esetleg miért is nem jó.
-
HSM
félisten
válasz
MZsoltee #36471 üzenetére
GPU-Z felejtős. Hol jót mutat, hol hülyeséget. Ez tuti, én ezt használom: [link]
Innen még OSD-re is ki lehet tenni, amit szeretnél az MSI AB-el.Ezekszerint nálad is jól működik, ahogy nálam is, annyiszor tudsz feszültséget állítani, ahányszor akarsz.
De ugye neked kell állítani, magától nem fog 0,8V-ra váltani, ha fix feszes tuninggal egyszer már beállítottad az 1,08V-ot.
(#36472) mr bauer: Neked nem BOOST-os a karid. Sajnos ez a BOOST egyetlen valódi hátránya, hogy az olyan karikon CSAK AKKOR tudsz feszültséget állítani, ha bekapcsolod, hogy fixálja az összes feszültségét a karinak (Force constant voltage, vagy fixed voltage, meg hasonló opciókkal). Ezután viszont, ha feszültséget állítasz a reboot után, akkor force fix voltage akcióba lép, és utána már magától nem fog kisebb feszültségű 2D üzemmódba váltani, hacsak te nem csinálsz neki, mint pl. ahogy MZsoltee megoldotta a 2db "3D" profiljával.
-
törölt tag
Érdekes hogy miért fixálja nálatok a feszt! Anno az MSI R7870-es karimnak csináltam 2 profilt (csak 3D-re) a játékoknak,egy kisebb órajel/fesz profilt régebbi játékoknak,és egy olyan profilt ami a gyári órajelet hagytam csak alulfeszeltem. Az MSI AB szoftvert használtam hozzá,és minden gond nélkül váltott órajelet feszt 2-3D között. Szépen vissza vetteaz órajeleket és a feszt is 2D-ben a profil szerint.
MZsoltee
"Megnéztem és a Kombustor a gyári feszt mutatja!"
Vannak szoftverek amik nem a beállított értékeket monitorozzák, hanem a biosból olvasnak értéket. PL az Aida64 is a gyári értékeket mutatja,nem a valósat. -
MZsoltee
veterán
Ezt mivel ellenörzöd? Mert nekem a gpu-z pl azokat az értékeket mutatja, amiket én szeretnék látni.
Meg mivel nekem 2 3d-s profilom van ezért hiszem nehezen el.
Mert ha Beállítom a 0,8V 500/750-es profilt és ezt használom, majd átállítom (újraindítás nélkül) 1,08V 1000/1500-ra, akkor ezt 0,8v-on kellene vinnie. Azt meg tudjuk, hogy ez képtelenség!Megnéztem és a Kombustor a gyári feszt mutatja! ÁÁÁ
Nincs erre valami megoldás? Ha kivesszük a boostot, akkor ez müködne? -
HSM
félisten
válasz
MZsoltee #36469 üzenetére
Valaki már panaszkodott hasonlóra a napokban a 7900 topicban is.. Nem egészen értem, nekem régen a TriXX se csinált ilyet, és most a 13.6 beta 2 driverrel és az Afterburner 3.0.0 beta 15-el sincs ilyen gond, annyiszor állítom a feszültséget, ahányszor akarom, megy is gond nélkül.
Ellenben, ami bukta, hogy ahogy ELŐSZÖR beállítassz egy feszt, onnantól fixálódik, azaz üresjáratban, UVD módban is fix lesz a feszültség, azaz annyi, amit beállítottál. Nálam pl. ha nem állítok feszt újraindítás után, akkor 0,9V körül megy üresben, és 1,2V terhelve, ezek a gyári értékei, és szépen automatikusan kapcsolgatja a hozzá tartozó órajelekkel együtt. Ha beállítok bármilyen feszt (boost kari, kell neki a fix fesz opció), mondjuk 1,1V-ot, onnantól kezdve üresben csak az órajelet veszi vissza, a fesz marad 1,1V, és terhelve is 1,1V marad, persze, terhelve droppol picit azért.
-
MZsoltee
veterán
Én hagytam a 2D profilt úgy, ahogy volt.
Két 3D profilt csináltam:
500/750 0,8V Ez elég wot-ra régebbi játékokra, sőt GW2- se haragszik meg érte!
1000/1500 1,08V Ez meg BF illetve újabb játékok
Be is bindeltem őket billentyűre, így menet közben is tudok váltani, ha olyanom van.De észrevettem egy érdekes dolgot, ha beállítok egy feszt, akkor azt csak újraindítás után lehet megváltoztatni? Tehát 2D ben sem vált vissza? Sőt ha beállítom a második 3D-s profilt, akkor onnantól a az első is 1,08V-al fog menni? Ez azért érdekes, mert akkor ha beállítom az első 0,8v-osat és váltok a másodikra, akkor csak 0,8V-al kéne mennie 1000/1500-on, ami meg képtelenség. Szóval hogy is van ez?
-
HSM
félisten
válasz
CoolBoy323 #36448 üzenetére
Ja, és mégvalami...
Itt nem 5015 pontot kaptál, azaz igen, de senki nem a teljes pontot nézi, mert abba beleméri a procit, hanem a grafikai pontszámot, ami 5861. Az azért már kicsit combosabb.
(#36467) kovsol: "Látom ti szép páros vagytok, inkább nem szólok bele többet."
Ne haragudj, de ezt nem értem, mire írod.Megkeresett privátban, megpróbáltam neki segíteni legjobb tudásom szerint. Ötletek nyugodtan jöhetnek, csak megpróbáltam leírni, miért oda jutottunk, ahova jutottunk.
"Ha hangosabb, mint az átlag kártya vigye vissza garanciába"
Én ezzel kapcsolatban ott akadtam el, mi alapján döntöd el, hogy hangosabb-e? Akkor egy "jó" 7870XT tulajnak el kellene mennie hozzá, és meghallgatni, nála milyen... -
kovsol
titán
"Keresd meg 1000/1500 hoz mi a legkisebb fesz ami kell"
Hol írtam én azt, hogy a mostani feszt és venti profilt használja?
Akkor meg vigye vissza garanciába, mert ennek a kártyának nem kellene hangosnak lennie, főleg nem alap órajelen. Nekem 1100/1750Mhz en se volt még hangos, pedig automata venti szabályzást adtam neki.Ha hangosabb, mint az átlag kártya vigye vissza garanciába. Amúgy meg szerintem benne lesz a hiba és túl érzékeny. Pedig én is tök utálom ha hangos a gép. Hangszigetelt a házam oldala pont ezért, hogy semmilyen zaj ne jöjjön ki.
Látom ti szép páros vagytok, inkább nem szólok bele többet.
-
HSM
félisten
válasz
kovsol #36457 üzenetére
Azért nem biztos, hogy jó ez a tanács, mert 1Ghz-hez marhára nem lesz elég az a feszültség, ami most van. Lényegesen több fog kelleni, legalább 20-30%-al nőne úgy a GPU hőtermelése szükségszerűen, és akkor már hiába veszed vissza a ventit a jelenelgi beállítás 1300RPM-jére (!!!!!!!!!!!!!!!!) már kurvára nem hűtené meg értelmes hőfokra, az 100%. Az az alig 10% sebesség szerintem nem ér ennyit különben sem.
Amúgy CoolBoy323-nál az a fő probléma (privát beszélgetésünk alapján, remélem nem haragszik meg, ha leírom), hogy hangosnak találja a kártyát, ha 1300RPM környékénél feljebb megy, 2000-nél már üvöltő szélzajról beszél. Két dolog lehet. Vagy CoolBoy nagyon jó hallású és érzékeny a zajra, vagy valamiért az Ő Sapphire XT-je azonos fordulaton nagyobb szélzajt produkál, mint amik nálam (nálunk) jártak.
(#36456) CoolBoy323: Én azt tanácsoltam, hogy addig ne töltsd be a profilt, amíg csak netezel, csak játék előtt, így addig a lehető legoptimálisabb lesz üresjáratban a fogyasztás. Ellenben, ha már játszottál, akkor mivel már nem tudod a fixált feszültséget kikapcsolni, így vagy újra kell indítani, ami nem ér annyit szvsz, vagy jobban jársz, ha hagyod a csökkentett feszültséges profilt. Ugyanis ha visszaállítod a gyári 1,2V körüli feszt, csak nő az üresjárati fogyi, mertt a fixált fesz miatt többet kap.
Persze, lehet nem fogalmaztam elég egyértelműen, vagy elbeszéltünk egymás mellett, de erre gondoltam. -
Steve198310
őstag
válasz
CoolBoy323 #36463 üzenetére
attól nem kell félni. ugy olvastam hogy ha gariba viszed asaját hütöjével. mást nem fogadnak el.
Persze nem mindegyik gyártó. néha van cimke -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Steve198310 #36461 üzenetére
Garis a cucc, nem nyulnek hozza...
Vigyem vissza???
Koszi a linket, de a gari miatt fosnek hozzanyulni ilyen szinten. Bar gondolom ha a gyarit visszarakom akkor nem lehet gaz?!
-
dark_hmz
tag
válasz
CoolBoy323 #36452 üzenetére
Ha érdekel a BIOS moddolás itt találod a progit hozzá.
-
Steve198310
őstag
válasz
Szedd szét pasztazd újra. Vagy sok vagy kevés ami alatta van
Vagy nincs a helyén a hűtő rendesen. -
R3laX
addikt
Hali!
Vkinek volt már olyan baja, hogy GPUTweak-et hiába nyomom be, hogy winnel autómatán induljon, akkor sem akar elindulni rendszerindításnál.
-
kovsol
titán
válasz
CoolBoy323 #36456 üzenetére
Nem látom értelmét ennek, hogy gyári órajel alatt hajtod. Keresd meg 1000/1500 hoz mi a legkisebb fesz ami kell és úgy állítsd be akkor inkább. Tudsz csinálni egyéni venti profilt is és akkor beállítod, hogy max meddig mehet fel.
Amúgy meg moddolni kell a biost azt csá. 7950 topicban érdeklődsz tuti segítenek ebben, de lehet már saját topicja is van ennek.
MSI AB ban lehet külön 2D és 3D profilt is megadni és magától vált, vagy hotkeyre is beállíthatod a profil váltást. Én biztos nem szarakodnék a Trixx-el. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
kovsol #36453 üzenetére
Csak játékokhoz használom ezt a profilt, netezésre alapra visszarakom. (HSM mester tanácsa volt
)
A 71 fok az valóban nem sok, pl 69 foknál a venti 2080rpm-en pörög... na ez már sok, üvölt mint egy állat
és 1,233V-on...kép, még az első mérésekről: (a min. hő nem releváns, rövid ideig mértem csak!!)
-
Ipadipad
tag
GPU Clock: 1030Mhz
memory: 1200mhzGPU Clock: 1200Mhz
memory: 1400mhzahogy elnézem nem nagyon van értelme tuningolni részemröl
pár fps miatt
-
kovsol
titán
válasz
Érdekes nekem halk a VGA. Ha neked hangosnak tűnik ez akkor egy Powercolor vagy VTX stb Tahiti-LE kártyától már kiugrottál volna az ablakon xD
Droidmester csinálta nekem külön az én kártyám beállításaihoz a biost. Kivette a boostot is belőle. Úgy tudom azóta programot is készítettek és azzal te magad is át tudod írni a biost. Így teljesen úgy tuningolható, mint egy sima 7870. Nem zavar be sehol a boost.
Amúgy hiába vetted vissza a feszültséget ha nincs fixálva(így viszont 2D ben is megtartja a feszt), mert a boost feszültség felülírja. Nem tudom hogyan van beállítva nálad.
71fok meg még konkrétan lepkefing
-
CoolBoy323
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz
CoolBoy323 #36450 üzenetére
Így is alap órajelen mértél. Ezt még vissza akarod fogni?
Én mondjuk a moddolt biossal használom boostmentesítve. 1000/1600Mhz @1,069V (ez még tovább droppol) Szóval elég kevés feszültséggel elvan. Neked is sapphire kártyád van és alapon is hangos? Nekem tök csendes a kártya.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dark KillerX #36449 üzenetére
majd ha lesz időm, mérek egyet az alulveszelt, visszafogott beállításokkal, azaz a használható halkságúval
-
Dark KillerX
addikt
válasz
CoolBoy323 #36448 üzenetére
Firestrike-ban abszolút a vga dominál,ami meg is látszik a pontokban,de szvsz nem nagy a különbség az XT és a sima 7870 között!
-
Ipadipad
tag
no ma reggel lefutattam a 3dmark 13-mat
beállitásokhoz nem nyultamszerintetek jó ? vagy valami nem koser ?
-
Ipadipad
tag
Heaven és Valley benchmark esetén az ingyenes verzio is megfelelő a célra ?
-
Ipadipad
tag
VGA Benchmark közül meiket érdemes kiprobálni ?
láttam van 1 pár darab... egyszerüen kiváncsi vagyok valojában mire is képes ez a PowerColor verzio -
zserbox
őstag
hát van mit javítani ezen a bf4-en, a 4.2-re húzott 7850 1050/1400-on átlag 55 fps-t hoz de néha random belaggol( proci átlag 85-90% teker (a gpu bírna 1200Mhz-t is, de kár kínozni)
minden high, msaa off
-
HSM
félisten
válasz
Repsol600 #36425 üzenetére
Azért multiban is el lehet lenni tök jól egy megfelelően stabil bő 40-el is, nem kell feltétlen 60... Persze, a tuti, ha minél több, de saját tapasztaat, hogy a ez már elég jó eredményhez is.
Persze, ha akár rövid időre is 30 alá esik, az teljesen felejtős, ebben tökéletesen egyetértek.
-
kona005
senior tag
Sziasztok!
Boldog tulaja lettem ma egy XFX R7870-nek. Az lenne a kérdésem, hogy a kártyához nem járt tápcsati nekem a tápomon meg csak 1 6-os van. Na most itthon találtam még 1 6-ost de mikor néztem a kábeleket az egyik pinbe 2 kábel megy és az egyikben meg se kábel se fém cucc. Én biztos hogy nem nyúltam hozzá lehetséges hogy ilyen eredetileg illetve lehet vele akármi gond?
A segítséget előre is köszönöm -
Zsolt1
tag
válasz
Algotis #36430 üzenetére
Igazából én sem értettem/hittem el először, hogy hogy lehet ilyen(még most sem értem, mert a processzornak is elvileg elégnek kéne lennie), csak ültem és néztem, mert még az ajánlott gépigényhez is ezt a kártyát írták, de inkább nem is foglalkozok vele tovább, hanem megyek aztán csinálok valami értelmesebb dolgot.
-
kovsol
titán
Igen a CoD ami a bugos Q3 motort használja ahol tényleg számít az FPS és nem azért, mert ott akkor folyamatosan látod. Ott fix 125fps -el tolom. Nem kívánom kifejteni ezt.
Kérlek én játszottam BF3 -t úgy hogy 200FPS -re kiakadt a számláló egyes mappokon ultra 4xAA val. SEMMI eltérést nem éreztem ahhoz képest amikor konzolból befixáltam neki (nem vsync) fix 60 fps-re. (16fős vagy kisebb TDM a kedvencem amúgy azt tolom legtöbbet)
De ha te ettől úgy érzed több embert lősz le, akkor csináld úgy. Totál nem érdekel az az igazság. -
haly
őstag
-
kovsol
titán
válasz
Turbolada II #36422 üzenetére
az 1280x1024 -es monitorodon az könnyen meg is van, viszont 60hz -es úgyis csak akkor mire nem elég a 60?
(#36427) Turbolada II semmi köze nincs az átlagnak a minimumhoz, szerintem ez nettó f@szság. Akkor írd azt, hogy min 40 fps legyen, vagy min 60. Ne ezt, hogy akkor legyen átlag 80.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok! Szerintetek lehet a videókártyám miatt, hogy a bf4-ben low-on 720p-ben is csak 10-15 fps-em van? Jelenleg a 13.4-es driver van fenn a gépen, hoz valamennyi plusz fps-t, ha felrakom a 13.10-est?
-
Firkavadasz
tag
válasz
Turbolada II #36422 üzenetére
Nekem is
A 60 fps szerintem is kevés.
-
haly
őstag
válasz
Algotis #36419 üzenetére
Jó emberhez beszélsz. Én a BC2-őt még 8600GS-el kezdtem el, 25-30 fps-el. Bizony végigtoltam egészen 36-os szintig vittem, és szerettem rajt játszani. Pont mire jött a BF3, lett egy 4850. Azon meg a BF3 ment 30-40 fps-el, egy Q6600 társaságában. i5-re nemrég váltottam, de azzal is futott a 4850 ott volt meg helyenként a 60 fps. Szóval én is tudom bizony, hogy milyen. Nem azt mondtam, hogy nem lehet megszokni. De fos úgy játszani, és nem vagy annyira eredményes, meg nem olyan élvezhető mint 60fps felett. 60 fps a minimum! ami az élvezhető játékhoz kell. Erről ennyit. Aki meg 30 fps-el akar játszani, úgy, hogy leesik 16 fps-re csata kellős közepén, annak váljon egészségére. Ezt mindenki maga dönti el neki mi a jó.
-
haly
őstag
válasz
Algotis #36417 üzenetére
30 fps k#rva gyenge egy FPS játékhoz. Ez az én véleményem. Biztos lesz olyan, aki jön a sablon laikus rongy szöveggel, hogy a 24 fps már jó, mert a TV-t is folyamatosnak látod 24-el. 30 fps édes kevés. Akármilyen FPS-el játszottam minimum 60 fps kellett, de minél több annál jobb, határ a csillagos ég... szó szerint!
-
haly
őstag
válasz
Milgram1 #36414 üzenetére
Hát, 16 fps-el ha neked játszható, akkor mazochista vagy, vagy csak a képregényeket szereted.
No offense.
Amúgy ne tessék még tesztelgetni a játékon, főleg egy Bétán ne. Még fognak rajta csiszolni. Nem azt mondom, hogy menni fog neked is 60 fps-el ultrán, de a 200-300 ezres konfigokat nem fogja a teljes játék megakasztani. -
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a Battlefield 4 Open Betát az 1GB-os HD7850-emmel (órajelek: gpu:1100 mem:1250) és a következő eredmények születtek:
Ultra:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
5087, 151945, 16, 48, 33.479High:
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
9920, 196140, 33, 76, 50.576Szerintem ultrán is teljesen játszható
-
Devid_81
félisten
válasz
zserbox #36412 üzenetére
Nem rossz, sot kifejezetten szeretem, ambar a szobam kicsi...kb 2.5 meterrol nezem...es azert nem tu eles a kep, de ugye ez ertheto akkora kepatlo mellett.
Szeretnek cserelni FHD ra, de pont 3 uj HD ledes projector araert van jelenleg...ilyenkor a "jol van ez" uzemmod aktiv nalamCsak azert kerdeztem mert latom megy itt a Battlefield 3-4 + egyeb jatekok, kinek hogy megy stb dolog, de felbontast nem igazan irnak sokan, en sem sajnos, es nehez osszehasonlitani a dolgokat.
Minden esetre bizom benne, hogy kozel egy evig elleszek ezzel a kartyaval, szandekosan vettem ilyet, mert ilyen felbontasnal "felesleges" a 79xx szeria szvsz. -
Devid_81
félisten
Ti egyebkent FHD ban jatszotok ezzel a kartyaval?
Lehet egyedul vagyok aki HD-ban tolja...csak nem tudom megeri-e 22-24 colon FHD-ban jatszani, vagy maradjak a projectornal de csak HD...kb 90 inches...es mivel ledes igy nem erdekel mennyit megy. -
xrvman
őstag
válasz
seederking #36402 üzenetére
Grid 2 lemezén valszeg van directx setup exe, azt is fel kell tenni. Igaz neked újabb van, de a game avval nem tud mit kezdeni.
Ez kb minden játékra érvényes. -
torma1981
veterán
válasz
Firkavadasz #36400 üzenetére
Érdekes én simán kijátszottam a BF3-semmi pach nélkül. Minden simán ment utrán 7870-nel. Persze SP-ről beszélek. MP nem érdekelt. Igaza van aki azt monja hogy béta csak. Majd ha kint a teljes akkor lehet szídni. Én meg téged nem értelek. Már előre károg az ember.
-
zserbox
őstag
válasz
seederking #36402 üzenetére
mondjuk vedd meg eredetibe
-
seederking
őstag
Bocsi de máshol süket fülekre találtak szavaim?
Hátha itt valaki tudna segíteni.."Olyan kérdésem lenne,hogy egy haveromnak fölraktam a Grid 2-t és "d3d.dll" vagy hasonló hiba miatt nem indul el a játék.Na most vágom,hogy directx hibára utal de a win 7 nem alapból tartalmazza ezt?Kb 1 hetes a rendszere szóval nem értem mi lehet a gond.
Köszönöm a segítséget." -
ricshard444
veterán
válasz
Firkavadasz #36400 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Windows 11
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest