Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisherhun
aktív tag
válasz
Devid_81
üzenetére
Nem használom a bétát mert random lefagy :S
Ami a lemezen volt az van most fent.
Rendesen megy csak ezek a hülyeségek vannak mikrolagg itt-ott meg böngésző vibrálás XD
(Ati honlapjára is ha felmegyek csak a béták vannak fent az r9 2xx karikhoz :/
Bezzeg a a 7870 nél minden van.) -
kisza25
félisten
válasz
Devid_81
üzenetére
nekem az alapfesz 1,25V és 1175Mhz a játékstabil vége,
Apollo_21: én meg korábban ccc-ben fixáltam 40%-ra azután trixxel csináltam profilt és hiába szedtem le ccc-t játékból kilépve mindig fix 40% fogadott, vissza kellett raknom ccc-t nyomnom egy alapbeállítást mentettem, leszedtem utána trixx és most jó -
válasz
Devid_81
üzenetére
Igazából
1-alkalmazásfüggő
2-ha van lehetőséged ki kell próbálni, mert ezt nem nagyon lehet tapasztalat nélkül megvitatni.
3-ez az egész szerintem multiplayer üzemmódban legzavaróbb, ha lősz és nem ott az áldozat, hanem a mikrolag miatt már picit odébb. Lőttek a headshotnak
("A játék nem tesz agresszívvá. A lag igen"
)
Lehet, hogy Téged nem zavar/nem érint a problémakör és boldog tulaj leszel. Tehát nem lebeszéllek, csak óvatosságot javaslok. Ha interneten vásárolsz visszaadhatod a terméket. Ez jó és nem veszítesz semmit. Egy napod úgyis rámegy, mire beállítasz inden sz*rt. Utána még négyig próbálgathatsz és ha nem, irány a posta. -
válasz
Devid_81
üzenetére
majd meglátod, ha tapasztalod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mikrolag: papíron van 120 fps-ed, közben pedig folyamatos, igen idegesítő pici akadásokkal van tele a játék, ahogy a kártyák "egymásra várnak"
A skála szimplán arról szól ha nem használja az adott játék tisztességesen a cf technikát, tehát nem oszlik meg rendesen a terhelés a kártyák között (persze amúgy is az első kártya a jobban terhelt, de ez technológia függő), magyarul a második kártya randán malmozik és nincs meg a cf élmény.Ettől még rengetegen vannak, akik esküsznek a több káryás rendszerekre és biztos nekik is igazuk van, illetve olyan dolgokkal játszanak, ahol jól műxik a technológia.
Ha nem derült volna ki, én nem tartozom a cf rajongói közé és inkább tolom valós 30 fpssel, mint virtuális (és hajtépő) 75-tel
-
Steve198310
őstag
válasz
Devid_81
üzenetére
igen erről van szó a (főlé szón át siklottam de 1155Mhz is fagy már akkor
)
a második sor közepén irja 1150 játék alatt fagy. ahhoz kell néhány tized fesz hogy stabil legyen.
nem mindenkinek megy gyári feszen 1150Mhz-tközben be be irogatunk a 7850 ről is mivel ebbe a topikba tartozik asszem

-
Steve198310
őstag
válasz
Devid_81
üzenetére
1150Mhz mellet nem stabil neki. azért kell neki egy pár tized fesz. nem hal bele a kártya semmi féle képp

de stabilan megy majd.
1100 és 1125 között érezni némi változást de 1125 és 1150 között nem de már 1150 és 1175 között megint érezni a gyorsulást. nem tudom mért müködnek így gőzöm sincs. olyan 2 napot szántam a dologra hogy leteszteljem a GPU/VRAM sebességeket mikor teljesít a leg jobban -
Ipadipad
tag
válasz
Devid_81
üzenetére

gondolom ha magasabbra rakom több W-ot igényel a tápból
és mivel alapból 500w vagy nagyobb tápot igényel ez a vga ezért nem merem feljebb rakni
alap beállításokkal maga a catalyst álitotta igy begondolom a videokártya tuning is ugymegy mint a cpu tuning
szoval nem jó beállitások mellet elszálhat a videokártya..videokártya pontos tipusa: HD7870 PowerColor
Pitcaim GPU
Bios Verzio: 015.032.000.002.000000
Texture Fillrate : 82.4GTexel/s
Bandwidth: 153.6Gb/sFentebb láttam valakinél hogy a Texture és a Bandwidth kicsivel nagyobb volt
ez a memoria és gpu emelése miatt volt ? vagy más miatt? -
kisza25
félisten
válasz
Devid_81
üzenetére
még nem jött meg, amúgy egy ideje 7790-et nyúzok, amúgy ha legutóbbi kártyáimat akarom jellemezni, BF3 multi alatt HD6850 fullHD low 80-100FPS-> HD7790(1100/6000Mhz) fullHD medium 80-100FPS -> HD7850 fullHD High 80-100FPS és ha minden jól megy 7870-el ultrán lesz annyi, de azt majd leírom, ha gondolod
szóval több játékkal kéne megnézni a dolgot, de én csak ezzel játszom, a BF4 miatt vettem a HD7870-et -
Gabor8634
tag
válasz
Devid_81
üzenetére
Amúgy a catalysttal emeltem fell1050re de tovább nem megy a csúszka ezért kérdem mivel lehet más progival ! Feszt én se akarok emelni de többen is javasolták ,hogy a kártya bírja az 1100mHz et az jó lenne a memóriát meg 1300MHz állítottam bár ott még lehet húzni ! Ti fesz emelés nélkül mitt tudtatok stabilan kihozni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Call of Duty: Black Ops 7
- Macska topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt most nem értem G/M? 

("A játék nem tesz agresszívvá. A lag igen"
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

csak hangos