Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserbox
őstag
válasz
GeneraL_XTX #36299 üzenetére
az eddig is felejtős volt mellé nagyon max single-be
-
ricshard444
veterán
7870CF-el hogyan fut maxon a BF4 Beta 1920-ban 4xAA mellett?
Valaki mérne nekem egyet?
-
Ipadipad
tag
sziasztok
battlefield 3 ban vagy a splinter cell blacklist-ben hogy tudom aktiválni a 3d-t ?
HD 7870 kártyával rendelkezem de a catalysbe nem találtam ilyen lehetöséget ..
iZ3D programmal is probáltam de azzal se lesz 3d-s :S[monitoron 2D-3D müködik... de én nem ezt szeretném ]
-
HSM
félisten
válasz
Trailblazer #36288 üzenetére
A képeken látszik, hova kell rakni a csavarhúzót, hogy ketté tudd pattintani. Azt is írtam, nem szabad túl mélyre tenni a csavarhúzókat, mert akkor a tekercseket is feszegetjük, ami nagyon nem jó. A képeken az is látszik, hogy a tengely a forgó részen van. Én a tengelyre tettem kis zsírt illetve a csapágyba, amiből kijött a tengely, az a kis lyuk, ami a képeken is látszik a tekercsek között középen az alsó részen.
-
HSM
félisten
válasz
Hoorus #36275 üzenetére
Elég gyenge minőségű csapágykezeléssel szerelt ventik vannak rajta, viszonylag hamar (7 hónap intenzív használat után az enyémre ráfért kis csapágyzsír) megadják magukat. Az Asus ennyiből talán jobb, bár ott is lehetett hallani zörgőssé vált ventikről. Ha rendben van a csapágy, teljesen zörgésmentes az a bizonyos Sapphire 7970.
Megfelelőre állítva a feszültséget egyáltalán nem is hangos, bár hallani kis nem túl zavaró szélzajt, hogy dolgozik, igaz, nekem házi Ghz edition van, 1000/1450-es órajelekkel. Ami viszont nagy előny, hogy a Sapphire házilag karbantartható, mármint a csapágy, alig kell hozzányúlni, max félórás művelet: [link].
-
kovsol
titán
válasz
MZsoltee #36283 üzenetére
Azt mondjuk el lehet könyvelni a Béta alapján, hogy 1920x1080 ultra még fekszik ezeknek a kártyáknak. Csak az AA -t ki kell kapcsolni. Ha pár dolgot higra lerakunk majd akkor meg már fix 60 körüli fps is elérhető.
Viszont a játék szerintem elég fos. Nem fogom megvenni szerintem. Max ha lemegy az ára.
(#36286) marcusa Nekem nem tetszik. De open beta van, szóval javaslom mindenki próbálja ki aki gondolkozik a vásárláson és legjobb ha saját tapasztalatok alapján dönt.
-
kovsol
titán
BF4 Beta
3570k@4200 + 7870XT 1000/1600
13.6 driver van még fent
1920x1080 ultra az AA lett kikapcsolva.CPU LIMIT! nem megy maxon a gpu 64 fős térképen. 70% -ra is beesik néhol.
40-80fps között
nyílt területen 40-50
zárt részeken 65-70(#36279) marcusa win7
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #36276 üzenetére
A Nyákja is más + az áramellátás is fejlettebb, ha jól tudom.. Viszont valamivel drágább.. Kinek mi számít, az szerint kell dönteni..
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #36274 üzenetére
Nekem is volt Sapi 7970-em, de hangos volt és rezonált a műanyag kerete is bizonyos fordulatszám tartományban.. Meg olyan olcsó kínai érzést keltett az a sok fekete műanyag.. A kártya jó volt, de a hűtés nem tetszett egyáltalán..
-
HSM
félisten
válasz
Kaci84 #36268 üzenetére
Nem az elterjedés a gond... Hanem a működési mód, hogy egyik képkockát az egyik GPU számolja, a rákövetkezőt a másik. Így a képek nem függhetnek egymástól például, nem használhatják egymás adatait túlzottan, mert ha mégis, akkor nem fog skálázódni a CF, egy GPU sebességét se fogod kapni, ha nem kapcsolod ki. Ez a működési mód miatt (AFR) miatt romlik jelentősen a késleltetés is az FPS-hez képest, mert ugyanannyi a késletetés, mint egy GPU-val, csak az FPS "tűnik" duplának, így a késleltetés nem javul, csak az animáció folyamatossága.
-
HSM
félisten
válasz
scampolo84 #36260 üzenetére
A tesztek szerint... Nem írom le 50-edik alaklommal, hogy miért nem adnak ilyen esetben valós képet a tesztek. Talán elég annyit írjak, hogy már év elején, az 5850-emmel voltak játékok, ahol érződött, hogy elfogy az 1GB VRAM. Namost az 5850-nél barátok közt is 30-40%-al legalább gyorsabb a 7850. 1GB semmire nem elég rajta FHD-ban szvsz...
A CF-be kötött két 7850 nyers erőben lényegesen jobb, mint egy 7950, ellenben mégsem ajánlanám, mert a CF-es nyers erő marhára nem olyan, mint amikor egy kártya adja ugyanazt az FPS-t. Erről is írtam eleget már a 7900 topicban.
Arról meg végképp nem is beszélve, mekkora nyalóka, ha az adott játékmotor valamiért nem szereti a CF-et, és egyetlen 7850 erejével megy csak... Van ilyen is... -
Gordon32
tag
Sziasztok!
Kártyacsere előtt kérném ki a véleményeteket jelenleg egy HD6870 1GB-s kártyám van egy Phenom II X4 955BE-s procival és 8 gb ram-al.
Egy 7850 2 Gb-s kártyát néztem ki mellé egy FX 8350-es procit.
Jelenleg egy 500 W FSP Hexa-m van.
Jó párosítás lenne elég lenne egymásnak a páros vmint a Táp?
Mennyire lenne érdemes ez a csere?
Főleg játékra kell HD-ban BF4...stb.. -
kungzi
veterán
AMD Catalyst 13.10 BETA2 (13.200.11.0 September 20)
Feature Highlights of The AMD Catalyst 13.10 Beta2 Driver for Windows
AMD Catalyst 13.10 Beta2 includes all of the features/fixes found in AMD Catalyst 13.10 Beta
Includes a 32-bit single GPU, and a AMD Crossfire™ game profile for Battlefield 4™
Total War™: Rome 2 AMD CrossFire profile update
AMD CrossFire frame pacing improvements for CPU-bound applications
Resolves image corruption seen in Autodesk® Inventor® 2014
Resolves intermittent black screen when resuming from a S3/S4 sleep-state if the display is unplugged during the sleep-state on systems supporting AMD Enduro™ technology
Updated AMD Enduro technology application profiles for AMD Radeon HD notebook users
Profile Highlights:
Total War: Rome 2
Battlefield 4
Saints Row 4
Splinter Cell® Blacklist™
FIFA 14 -
scampolo84
aktív tag
válasz
kisza25 #36261 üzenetére
No mindegy is, én nem ilyen eredményekre bukkantam, de ez más tészta. Ellenben úgy rémlik egy kedves fórumtársnak volt dolga 7850 CF-el, és ha jól rémlik nem volt túl jó véleménnyel róla, pontosabban inkább az egy GPU-s megoldásokat preferálta. Ha netán magára ismer, érdekelne a véleménye.
-
kisza25
félisten
válasz
scampolo84 #36260 üzenetére
de nem cf-nél ott 2x erősebb lesz a kártya még a 2GB is határeset
-
Repsol600
addikt
válasz
scampolo84 #36257 üzenetére
1 Gb ram miatt nem hiszem hogy jó választás lenne a CF.
2GB 7850-en már el lehetne gondolkodni.
De én inkább megvenném a 7950-est. -
Trailblazer
veterán
válasz
scampolo84 #36257 üzenetére
Ez az árcsökkentés eléggé agyon fogja csapni a használtpiacot is, úgyhogy tényleg dilemma van!
-
scampolo84
aktív tag
válasz
DEV_NULL #36253 üzenetére
Engem is éppen ez ejtett gondolkozóba. Jelenleg egy Sapphire HD7850 1Gb tulaj vagyok 1080p-ben az igényemnek megfelelően egyelőre szépen teszi a kártya a dolgát. Most néztem az árát IPON-on 42K. Nem nézegettem mostanában a használt piacot, de hamarosan valamit lépnem kell. Két dolog ugrott be elsőre, csak nem tudom melyik lenne a jobb alternatíva.
1. ha 30k körül meg tudnék szabadulni a karitól az áresés után egy 7950 jó csere alternatíva lenne, kérdés a 11 hónapos garis kártyámért reális-e ez az összeg?! (sapp. 7950 most 65k)
2. megtartani a kártyát és az "olcsósodás" után venni még egy 7850-et és összedobni egy CF-et (teszteket nézegettem, kb 7950 szint, van ahol gyorsabb is)
Szakik véleménye érdekelne, melyik, miért lenne jobb/rosszabb +oldás!
-
Devid_81
félisten
-
DEV_NULL
őstag
Említettem már itt többször is mostanában az érdelődőknek (akik kérdezték milyen kártyát vegyenek), hogy várjanak egy kicsit, mivel az új széria talán lenyomja a mostani árakat. Erre jött a válasz, hogy ilyen még soem történt... Úgy látszik nekem lett igazam.
[link]
-
R3laX
addikt
Heló!
Meddig szabad engedni egy 7850-et hőmérsékletben? Shadow Warrior közben eléri most a 77-et is akár, bár jó kis tuningal.
-
CoolBoy323
nagyúr
30 nap a max, amíg vissza kell kapnod a pénzed, és ezt be is tartják
De miért volt ilyen lassú a rendelés? Minden másnapra átvehető kb, szóval nem értem.
De ha Neked nem éri meg az ingyen játékok a "vergődést", meg hogy álljon a pénzed 30 napig benne, akkor ne tedd... Te dolgod...
-
L4mie
veterán
válasz
banderasz77 #36248 üzenetére
Oké köszi az infót.
-
L4mie
veterán
válasz
CoolBoy323 #36245 üzenetére
ez tény, ettől inkább használom, mint várogassak, plussz ha jól tudom elállásnál x idő míg visszaér a pénz a számlámra, etc. etc. etc.
jogom van hozzá, de ahhoz is hogy ne éljek veleannyit nem ér a 2 game nekem, hogy már bocsánat ...sz*rakodjak az elállással.
Ettől még érdekel, hogy a szept 6.-án rendelt termékhez járt-e a sima AMD-s NS promó, vagy akkor éppen nem volt aktuális semmilyen promóció. -
L4mie
veterán
válasz
CoolBoy323 #36243 üzenetére
persze
magamat és az ipont se akarom sz*patni, így jártam akkor így jártam.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
banderasz77 #36238 üzenetére
"ASUS +1 év gar."
Megválaszoltad a kérdést.
-
L4mie
veterán
Hali, hogy van most ez a kupon?
Szept 6.-án vettem karit, mostanra kértem a kiszállítást, ASUS 7850 azóta látom van az iponnál rá 8 játék, de azt leleveleztem, mivel még nem az akció keretében rendeltem, ezért az nem jár, a 2-t esetleg be lehet váltani? -
Apollo_21
addikt
válasz
Többet ér az a +1év az biztos
-
zserbox
őstag
válasz
sztem is ASUS ha nem érdekel az a játék
-
Steve198310
őstag
válasz
banderasz77 #36235 üzenetére
semmi külömbség csak márka és minőség.
nála úgy jön asus
zafír
stb.
de a zafír is nagyon fasza jó hűtő,csendes stb -
Apollo_21
addikt
válasz
banderasz77 #36235 üzenetére
Ha nincs árban sem jelentős különbség akkor sztem döntsön a szimpátia illetve a gariidő hossza.
-
banderasz77
addikt
válasz
CoolBoy323 #36234 üzenetére
Én is erre gondoltam, de inkább jó kártya kell, mint kuponos. Persze ha nincs eget verő különbség, akkor persze Sapphire.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
banderasz77 #36233 üzenetére
A kupont el tudod adni...
(Apron nem minden felet!) -
banderasz77
addikt
Nagyon nagy a különbség a két kártya között?
ASUS HD7870-DC2-2GD5-V2 HD7870 2GB GDDR5 PCIE
SAPPHIRE 11199-19-20G HD7870 2GB GDDR5 OC GHZ EDITION PCIEÁrban ugyan az, de a Sapphire-hoz kapnám a kupont....
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Van egy Asus 7870 DC2-es kártyám, és chrome böngészőben random csikoz, torz alakzatokat dobál be. Kipróbáltam 13.10 13.9 és a 13.4-es drivert is, ugyanaz a helyzet. BF3/Crysis 3-ban nincs semmilyen hiba.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
CoolBoy323 #36230 üzenetére
A force constant voltage minden esetben jobb, mint a sárkányfű
-
zserbox
őstag
válasz
CoolBoy323 #36222 üzenetére
Asus gpu tweak-et próbáld azzal mennie kell, de HSM kolléga csinált egy cikket a 7870 XT-k finom hangolásáról,
most telóról vagyok nem tudom linkelni,de logouton megtalálodna itt is van
Algotis
Innentől az aláírásom lép érvénybe
-
Devid_81
félisten
válasz
Algotis #36215 üzenetére
Biztos menni fog azon, max FHD-n mar nem lesz eleg minden esetben a kartya, de amig az embert nem zavarja, hogy par dolgot kicsit visszabb kell venni addig nincs baj.
Egyebkent azon sem csodalkoznek ha 7870esen se menne majd rendesen...elobb vagy utobb ezek a kartyak is "elavultta" valnak. -
Algotis
addikt
Halihó, sziasztok!
Az hogy van, hogy a CanYouRunIt-en, 7870 a recommended igénye a Battlefield 4-nek, de a 7850 már annyira szar neki, hogy épp a minimumot felülről súrolja csak az eredmény?
Vagy ez hülyeség és nem mérvadó? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Steve198310 #36207 üzenetére
Adatlapomon van minden!
Nem sül, a korábbi kártyáim 50-55fok körül voltak max!! És a ház oldala is le van véve!
Fél éves kb a kari, pár hetet használta csak az előző tulaja, egy porszem sincs rajta
-
kisza25
félisten
válasz
Steve198310 #36208 üzenetére
rossz volt a kép
-
Steve198310
őstag
válasz
CoolBoy323 #36204 üzenetére
Milyen kuckód van? Meg a kar mikori?
-
kisza25
félisten
most vettem észre, hogy a Sapphire hd 7870 OC-n nem csak a GPU megy 1050Mhz-en hanem a memória is 5000Mhz-en megy pedig a hivatalos oldalon csak 4800Mhz-en
-
zserbox
őstag
válasz
CoolBoy323 #36204 üzenetére
Alul kéne feszelni, mert gyárilag kissé túl sok feszt kapnak az XT-k
-
CoolBoy323
nagyúr
Sziasztok!
Szermányoltam egy Sapphire 7870 XT-t.
A gondom az lenne, hogy terhelve nagyon hangos/meleg.
50% venti és közel 70°C.
Trixx-ben nagyon nagyon levettem mindent az OC fülön, de így is... Ez normális, és meg kell szoknom?
Előtte volt 7770 Vapor-X-em, MSI GTX 650 TI OC, de ezek kb némák voltak, pedig utóbbi 1 ventis... A teljesítmény növekedéssel nőtt a hang is
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. A következő lenne a problémám. Felraktam a Crysis 1 et és ha felveszem full hd ba a felbontást a kép összeugrik és fekete keret lesz a kép körül. Próbáltam már mindent sehogy nem tudtam eltüntetni. Eddig csak ennél jött elő ez a helyzet. Tudna valaki segíteni, hogy mit tudnék ezzel kezdeni? Elég idegesítő h 2 ujjnyi vastag keret van a kép körül:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Elektromos autók - motorok
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Okos Otthon / Smart Home
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest