- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok77
tag
Hali
Lenne egy kis problémám ha ez az.
Amikor elindítom az Msi Afterburnert akkor látom hogy böngészés közben szépen 300/150 en van az órajel viszont a feszültség az alapon van vagy a legutóbb használt profil feszültségét használja. Lehet ez ellen tenni valamit, hogy szépen vissza vegye a feszültséget?
-
joshua7
veterán
válasz
joshua7 #35465 üzenetére
Az az opció valóban előhozta. Viszont nem működik, mert utána is 1050/1450 a plafon.
Viszont még sincs probléma, mert a jól bevált technika itt is működik: beállítom a max. órajelet - apply - kilépek a progiból - újra elindítom - ekkorra kitolódnak az órajelek, így mehetek följebb. MSI AB meg Trixx alatt OK.
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #35495 üzenetére
Köszi
Egyébként GPU-Z szerint 1,22-1,23 V-on megy folyamatosan játék alatt..
-
gyuszaa
őstag
válasz
Steve198310 #35489 üzenetére
Ott van a képen, de ezt nem kell moddolnod.
-
emre
veterán
válasz
zserbox #35483 üzenetére
Ez a szar egy magon fut, és a procim pillanatnyilag fix 3,4ghz-n megy, de hogy ezt milyen arányban használja ki nem tudom.
Igazából ez év elejéig a világon semmi bajom nem volt. Két 5770-el olyan faszán ment, de a mocsok oroszok eladták a lelküket az Nvidiának, és kivették a CF támogatást a játékból. Azóta csak szenvedek vele.
-
emre
veterán
Üdv Urak!
Ez így teljesen normális, hogy 39%-os gpu terheléssel megy a játék. (ami egyébként a WOT)
Pillanatnyilag a 12.8-as driver van fenn, de a 13.4-es is volt már.
Valamivel jobb hatékonyságú cucc kellene szerintem. A vga egyébként egy Sapphire 7870-es(#35482) MZsoltee
Nagyszerű, de az órajelek baromian nem érdekelnek, és nem is ezt kérdeztem, hanem hogy milyen driverrel kellene próbálkoznom hogy faszán menjen. -
gyuszaa
őstag
Amit linkeltél hibát az csak erre a játékra vonatkozik, tedd fel a legfrisebb patcet és próbáld meg ezt a megoldást.
Más szoftvernél gondolom nem jelentkezik.(#35476) Elixión
Energiagazdálkodási mód miatt írtam.
Ha például CF-ben használnád akkor a két kártya miatt x8-ban menne felül is csak, de mivel ivy processzoral 3.0-ás PCIe ezért teljesítménybeli különbség nem mutatkozna egy 3.0-ás x8-al 2.0-al szemben a 2.0 x16-al a magasabb sávszélesség miatt. -
miko_
tag
Nemrég vásároltam egy ASUS 7870-et csak mostanában vettem észre hogy néha csinál nekem is hasonló hibákat.
[link]
Csak bizonyos szögből csinálja aztán ha mozgatom a karakter jó lesz ha vissza megint rossz.Ez valami szoftveres hiba? Vagy küldhetem vissza garaiba?
Előre is köszi. -
Elixión
tag
Valakinek ötlet erre
-
B-L-A-C-K
titán
Sz@r a linked így nem látom. Amúgy láttam már pár vga hibát, igaz még 850XT-n, meg 6600GT-n...
Amúgy van több fajta, van mikor csíkoz, van mikor szemetel a kép, elsőre ugye másra most sem tudtam gyanakodni, nem is gondoltam ilyen hülye effekteket kitalálnak. De lényeg már ezt is tudom...
Steve198310: Köszi a megerősítést, de már többen tényleg ne írjatok ezzel kapcsolatban....
Amúgy meglepő mi hűvös ez a kártya (Sapphire HD 7850 2GB Dual-X), eddig akármit csináltam 58 fok fölé nem ment, és a venti folyamatos alapjáraton megy.
-
Ghard
őstag
válasz
B-L-A-C-K #35441 üzenetére
Ha hibás a kártya, az valahogy így néz ki.
Ez a bedöglött HD6950esem Dirt 3 alatt,ami ugyan úgy az ego motort használja mint a Grid 2. -
Xirtam
veterán
-
Apollo_21
addikt
válasz
kisza25 #35451 üzenetére
ÉN beszéltem vtx-ről mert ezeket a tipusokat épp nemdobta ki a gép mint lehetőség...
De oké legyen, megértem így.... H ennyi pár kártya..csak azáltal h ezen típusok ilyen árral rendelkeznek levannak húzva a "csúcs" gyártók kártyái is erre a szintre aprón...és nevetséges h azért mert x gyártó kártyája 40et se érne használtan, nekem is azon az áron kéne adjam az asus-om mert ezt várják el....
nekem csak ez "fáj". -
gyuszaa
őstag
válasz
Steve198310 #35456 üzenetére
Sokan próbáltak mókolni vele, de nem vezetett eredményre. Msi is próbált kiadni egy módosított bios-t ami szintén nem jelentett megoldást. Én is amondó vagyok ez hardveres hiba, mint ahogy a BS.
-
Xirtam
veterán
válasz
Xirtam #35453 üzenetére
Bordás Áron (MSI HUNGARY) telefonszámát nem tudja véletlenül valaki? Régen kapcsolatba voltam vele, de jelenleg nem tudom a telefonszámát. Csak mert ez abszurd, van egy kártyám, azt akkor kérem vissza eleve amikor akarom. És nem mondhatja azt a bolt, hogy nincs ott. Akkor van 5 percetek, hogy előkerítsétek a kártyám . . . És telefonba lehülyézi a haveromat, hogy ne hasonlítsák össze egymás tudását. . . Vicc
-
gyuszaa
őstag
válasz
B-L-A-C-K #35438 üzenetére
Megint belenyúltál a szintetikus tesztek után, az idióta játék ilyen valóban.
(#35453) Xirtam
Ilyen nincs, képzelem milyen szakképzett farokvakaró szervizesek vannak ott. Írjanak szépen akkor az MSI-nek, hogy mit nyilatkoznak erről. Nyilván normális az a ventiprofil ami csak a 100%-ot ismeri, használja akkor ő.
-
Xirtam
veterán
Skacok segítsetek nekem picit.
Van Eminem, a haverom aki írta is nektek, hogy helikopterezik az MSI kártyája, visszavitte, és 4 napja várja, hogy csináljanak valamit. A kártya nincs a boltba. Kicserélni nem akarják, mert hogy ez nem hiba. . .
Vélemény? http://www.landcomputer.hu/ beszélünk
-
B-L-A-C-K
titán
Köszi mindenkinek az infót, amúgy mást nem nézte ezt a játék alatt?
Vagy mindenkinek egyből leesett nem memória hiba?
-
Apollo_21
addikt
válasz
kisza25 #35443 üzenetére
VTX-et ..bocsánat a f..ázásért de azt vegye meg az 52-3akért aki akarja..azért messze jobbak vanna 50ért aprón...nemkevés gariidővel.
Nesajnáljunk már 50-1-2ezret aprós DcuII v2-ért amiken van gari is..vagy sapphirekért..esetleg msi-kért..mert csak a sírás megy aprón h 45ért is sok...én speciel ezért nem árulom már a saját asusom...
-
B-L-A-C-K
titán
-
Repsol600
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Tegnapelőtt ugye beszereztem egy HD7850 vga-t 3dmark03, és 06 teszt volt csak, ma viszont felraktam a Grid 2-t ott is minden szép és jó viszont ha ütközés van ilyen képet produkál a kártya: link
Próbáltam a legújabb driverrel is, és a béta driverrel is, ugyan ez a szitu. A kártyán minden alapbeállítás van, azaz húzva meg ilyenek nincs. Az eladóval 2-3 napot beszéltem meg ha van valami vele szólok, meg még van rá 1 év garancia, viszont akkor az a kérdésem lenne hogy ezt lehet orvosolni vagy a kártya hibás..? -
joshua7
veterán
A 3dmark topikba linkelés után gondoltam, h megnézem a sajátomat is végre tuningban. De rögtön van is 1 problémám.
Szóval adott egy HD7850 Dual-X kártya. Alapfeszen 1100/1400-at biztosan tud, teljesen elégedett vagyok vele. Viszont az órajelek kitolásával gondom van. CCC-ben 1050 a gpu max, Trixx engedi 1200-ig is, de több kéne. Megtaláltam DroiDMester ezen hsz-át, de Gputweak-ben nekem 1050Mhz a max (mint CCC-ben) és nincs meg a bekeretezett opció. Néztem több verzióval is, mindnél ez van. Cata 13.6, Win7 x64.
Ötletek/tippek? -
kisza25
félisten
most már tanácstalan vagyok, mint egy kisközség
a kártyát magam tuningolom majd, szóval kb nem érdekel, hogy OC-vagy nem, ha a hűtés hasonló és a simából nem volt black-es akkor az tűnik a jobb vételnek, lehet futok egy kört használt fronton is, köszi a gyors válaszokat, azért aki tud még írhatna véleményt -
Xirtam
veterán
válasz
kisza25 #35420 üzenetére
1:1 ugyan az, én a simát választanám, és hajtanám az OC+ órajelein, a hűtésben semmi különbség nincs, egyiken felül van elvezetve a heatpipe a másikon alul. Nem jelent semmit.
A tápod pedig elég lesz ennek a konfigurációnak.
Inkább arra figyelj oda, hogy nehogy BS-es Sapphire gyártmányt fogj ki.
-
kisza25
félisten
akkor most melyiket
nekem a tuti kell
ebbe a házba menne
VGA max 355mm -
kisza25
félisten
válasz
zserbox #35421 üzenetére
egy ezres csak a különbség (újat vennék)nem is a tuning, hanem a hűtés miatt lennék kíváncsi melyik a jobb, a 400W táp az van itthon szóval arra lennék kíváncsi, hogy elbírná amit írtam még ha tuning nélkül is,
micro atx-re váltanék, mert a 450W-os sfx táp 27eFt lenne
MZsoltee: ezt kifejtenéd kicsit bővebben? halkabb, jobb teljesítményű, több a hőcső...? -
zserbox
őstag
válasz
kisza25 #35420 üzenetére
oc-s változat miatt nem érdemes egy fityingel se többet fizetni, amúgy mindenkép garival vedd mert ennél a szériánál volt régebben BS, bár valszeg kifutott de akkor is.
látom mITX-ben gondolkodsz, ha húzva lesz a 7870 akkor én inkább 500W-os tápba gondolkodnék a hangtehelés miatt( a 400W-os táp már meg lenne dolgoztatva és lehet nem lenne olyan halk, de elbírná)
-
kisza25
félisten
sziasztok rég nem jártam erre kérdések:
Sapphir hd7870 vagy hd7870 oc, a kettő hűtése között van érdemi különbség?
és elég lenne egy FSP APN 400W ?a gép a következő lenne i5-3470+ 64GB SSD+ 120GB SSD+ 500GB 2,5" HDD+ HD7870 8GB RAM Asrock mini-itx alaplap -
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #35414 üzenetére
Ejjj milyen érdekes. Egész idáig ezt (ennek) a biost használtam de csak a dual-DVI megy. A másik nem.+ a HDMI
-
Apollo_21
addikt
válasz
Steve198310 #35414 üzenetére
Mér kell annyira az a 7870 a 7850edre? még mindíg nemértem..h jól ellegyen cs...ve?
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #35413 üzenetére
-
Hoorus
őstag
válasz
Steve198310 #35411 üzenetére
Majdnem az összesen 2 DVI van
Nem mini display portra gondolsz véletlenül?
-
Steve198310
őstag
A zafír hd7870 flex-en kívül van még olyan 7870 kari amin 2 dvi van
-
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #35406 üzenetére
Aham meg lett
-
noby
aktív tag
érdeklődnék szerintetek egy asus hd7870 v2es karit megéri cserélni egy 660ti karira?
-
Steve198310
őstag
nincs valamely forumtársnak SAPPHIRE HD 7870 GHZ Edition 2GB GDDR5 FleX típusu karija?
-
juve600
nagyúr
válasz
Steve198310 #35403 üzenetére
-
MZsoltee
veterán
válasz
Steve198310 #35401 üzenetére
Akkor mire esküszöl?
-
Steve198310
őstag
válasz
->Raizen<- #35400 üzenetére
zc nem megy megfelelően
kevesebb fps jött vele a játékokban és tesztekben (nekem legalább is nagyon b...akodott) kevesebb az átlag mint állat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 205/305 töltő / dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest