- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
pool21
csendes tag
Sziasztok ! SAPPHIRE R9 270X vagy GigaByte AMD Radeon R9 270X érdemesebb meg vennem köszi a választ.
-
mexel
veterán
Ja, melyik 3dmark-ot szoktátok itt használni? Feltelepítettem a 13.9 drivert, a 13.11 beta nekem sem indult.
A kártya ventije alapból 20%-on pörög csak nem 30-on, ez jó hír. A gpu 1050, a ram 1250 MHz-en megy. Így alapon 29 fokos a kártya, még nyitott házban. Kíváncsi vagyok mit tud majd.
A GPU-Z az hiteles adatokat ad feszről, és más egyébről? -
mexel
veterán
Kicsit mérges vagyok. Voltama 3 betűs üzletben, elhozni a Sapphire 7870 oc-t. Amikor kifizettem és átvettem, látszik hogy ki volt bontva a doboz, a kártya is. Szóltam is, de azt mondták így jön a nagykerből. (ezt tudom is, de azért érdekes)
Ráadásul a sorszáma az A124-el kezdődik, és most néztem, hogy a Sapphir amit kiadott abban az volt hogy a 130 utáni széria az ami nem BS hibás. Azért mertem Sapphire-t venni mert azt mondták, az 2012 vége és idén márciusig bezárólag volt, azóta már olyan szériás kártyát nem árulnak.
Mivel a pénzt már csak utalással adják vissza céges számla miatt, ezért elhoztam, és legalább letesztelem. Úgy döntöttem vuissza fogom vinni, mert nem használt kártyát akarok venni. 8 napom van rá, így legalább a 3 napban játszok egyet.
Ha esetleg valakit érdekel olcsón akkor eladom ha semmi baja. ( úgy tudom a BS az játék alatt mindenképpen előjönne )
Ennél olcsóbban még nem volt , 46900-ért vettem, annyit gondoltam megér. Sajnos én ilyenben mániákus vagyok és soha nem veszek semmiből bontottat, vagy sérült csomagolásút. Azérthamarosan berakom a gépbe és lesz egy kis BF4 és GTA4 teszt. A hangjára is kíváncsi vagyok, és megnézem feszemelés nélkül mennyin megy. -
-
lowzor
veterán
válasz
Malibutomi #37482 üzenetére
Az olcsósításkor romlott a minőségük.
-
Apollo_21
addikt
válasz
gyuribácsi88 #37493 üzenetére
Tudom h nemmagyar
De sajnos melóban vagyok..ugyanezt a menüpontot kellene felkeresned sztem.
[link] -
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy van egy 7870-es kártyám, és idáig hdmi-hdmi vel volt összekötve a monitorral, de most vettem nagyobb tv-t és arra is rákötném, és a tv-vel kötöttem össze hdmi-hdmi vel, a monitorhoz meg DVI-HDMI átalakítóval kötöttem össze, és a monitornál nincs teljes képernyő, 3-3cm van minden oldalon. De a beállításokba 1080p-t ír! Van erre valakinek valami ötlete?
-
Devid_81
félisten
Gondolom a VRM ezeken is digit cucc mar, mint regebben is volt.
Biztos volt mar vesezve 60x de erdekes, hogy nalam ugy viselkedik, hogy beall 60 fokokra, majd vannak kiugrasok, mint egy fureszjel, ambar nem is olyan, csak egy-egy kiugro csucs ertek, es az egyiknel volt egy 126 fokos csucs jatek kozben...valahogy ezt ketlem, hogy kibirna elve...bar tudom digit VRM.
Jah es mindezt tuning alatt termeszetesen, a kartya mogott ket 12cm-es venti kavarja a levegot, a haz jol szellozo stb stb....meg van ra 11 honap garancia amugy is... -
Devid_81
félisten
válasz
LamaCube #37487 üzenetére
Ott a window 8 / 8.1 / 7 / 64 bites-es resznel kattintgatok ra erosen...de mind hiaba
Nekem meg "csak" a beta 1 van es a krajsziszem mindig ugyan ott fagy le, betolti a kovetkezo palyat, nyomok entert es sotet marad a kep...kiprobaltam mindenfele tuning nelkul, de ugyan az...de mondjuk olyan sokat nem sirok a crysis miatt, nem nagyon erdekel, csak szep tech demot dobtak ossze szvsz. -
Devid_81
félisten
válasz
Malibutomi #37482 üzenetére
Mennyi a tiednek az alapfesze?
-
-
ST05
őstag
válasz
Malibutomi #37476 üzenetére
köszi, hogy megint megtalálsz, látom kis kedvenced vagyok,
csak valahogy sose jön össze érdemben válaszolnod nekem....
az R9-270 ről beszélek, ami igaz a 7850 utódja, ám de számolóegységeiben különbözik,
egész pontosan a 7870-el egyező, amin az esetek nagy részében 2 tápcsatibol táplálkozott
( kivéve 1-2 ritka példány, mint a fentebb említett vtx 7870 x-edition) -
ST05
őstag
válasz
Sondi1986 #37470 üzenetére
csak aztán nehogy biosba legyen korlátozva mondjuk TDP limittel..
Meg ezt az új divatot sem értem, hogy 1 tápcsati ( tehát 75W+75W)
ezen a sima 270-en.. szerintetek előállítási költség miatt? vagy ezzel is
limitálják a teljesítményét?
(a korábbi vtx 7870-el neked volt igazadhogy 1 tápcsatis..ritka kivétel
)
-
kovsol
titán
válasz
lowzor #37471 üzenetére
Ha gyárilag nem lenne alul lőve a gpu órajele akkor a 7850 se lenne jobban húzható. 7850 csak az induló órajelhez képest százalékosan húzható jobban. Ez ahogy te írod nagyon megtévesztő, hogy a 7850 jobban húzható.
7850 vs 7870 esetén meg alkalmazásonként eltérő az hogy mekkora órajel különbség kell az azonos sebességhez.
Eltérő felépítés:
32/64/1024
32/80/1280
Attól függően mi volt a limitáló tényező a játékban: ROP, Vertex számolók, Shader számolók, memória sávszél (és ezek milyen arányú kombinációja)Míg ha a R9 270/270X csak órajelben tér el sebesség tekintetében akkor nagyon könnyen ki lehet számolni hol lesz pontosan ugyan olyan gyors a kisebbik, mint a nagyobb társa.
-
STC Speed
őstag
Nekem HD7850 em van és a BF4 úgy fut mint a 3,sőt lehe tjobban minden high, hbao, full hd ban 70 fps körül(64 játékossal)
-
Sondi1986
addikt
Ezt olvastátok: AMD Radeon R9 270 részletes
Elég fura hogy csak 50-75Mhz-el kevesebb a 270x-nél és csak ennyi különbség lesz köztük.
Mindegy ha árba jóval olcsóbb lesz akkor jó. -
Hoorus
őstag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy Asus 7870 DC2 V2 kártyára rá lehet flashelni a TOP verzió Bios-át?
Köszönöm
-
Apollo_21
addikt
Hali! Amd uninstall vackot..érdemes használni? vagy úgyanúgy kikukázhatja a rendszert?
Azért kérdem mert 13.11 van...fent..és gondoltam felteszem a beta7et de most töltöm a 8ast...és nem szemetelném tele a 3naponta kiadott beta installokkal a friss win7emet...tehát a saját uninstall cuccuk jómóka? -
=HG=
addikt
válasz
Grave_444 #37455 üzenetére
Ha minden rá van dugva, és a monitor is a vga-ba van dugva, akkor kell legyen kép.. Biosig sem látsz rajta semmit ? Esetleg egy bios reset !?
Szerintem megteszi a prespán is..De ne az egész vga-ra, mert hőt is szigetel...Csak arra a csíkra, ahol közel van a hűtő...Behajtasz egy csíkot L alakban a venti és borda közé, oszt jó !
-
Tom5
addikt
7870 és r9 270 x megy CF-ben?
-
Landor1992
csendes tag
egyszerre vettem egy asus hd7870 2gb-os vga-t + egy FSP Raider 550 es tápot + egy ASUS M5A97 EVO R2.0 alaplapot ez mellet van egy amd fx 4100 as
serial number lenne a gyártási száma a vga-nak?dobozon is ugyan az a szám van meg a iponos garancia levelen is
-
Gstyler
senior tag
A 13.11. béta megbízható vagy inkább 13.9.? Mik a tapasztalatok? Köszi!
-
Apollo_21
addikt
válasz
Landor1992 #37437 üzenetére
Azért egy pár kényes kérdés még felmerülhet...táp típusa
Ilyesmi kényes eredetű dolgokra gonolok
-
Steve198310
őstag
válasz
Landor1992 #37436 üzenetére
Elegendő ám
-
Landor1992
csendes tag
lol most elakartam indítani a razer game boostert és full sárga lett a képernyő és semmit se tudtam ellene csinálni ...
-
Landor1992
csendes tag
ASUS HD7870 2gb -os VGA-t vettem ma játszottam battlefield 3-al és black screent kaptam ez elég ok ahhoz hogy vissza küldjem az iponhoz a VGA-t és kicseréltessem velük?
-
do3om
addikt
Véletlenül nem tud valaki 6-pines hosszabbítókábelt eladót ami nem horror áron van? Apróról is jó lenne ha lenne aki árul vagy készít ilyet. Ami boltban van az elég drága vagy molexröl alakítással van megoldva.
-
mexel
veterán
A driverből 7870-hez mehet a 13.11 beta most? Nincsenek hibák vele? tesztelni akarom majd a kártyát, nem tudom melyik most a legjobb. Vagy maradjak inkább a 13.9-nél? Mert utóbbi időben némelyikről olvastam hogy vannak hibák, de már nem emlékszem mikoriak voltak azok.
Ha AB-vel akarok venti profilt csinálni akkor a CCC-t ne is tegyem fel? Vagy nem zavarják egymást? -
St0keR
tag
sapphire hd 7870 2gb ghz edition kártyát meddig érdemes huzni ? 1100/1300 az stabil neki ?
-
mexel
veterán
Elvileg holnap meglesz a Sapphire 7870 OC 47 ezerért. Kíváncsi leszek mit tud
Annyiért már elhozom, nem tudom megy-e még lejjebb karácsonyig, de nem várok tovább.
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz
Landor1992 #37400 üzenetére
-
pool21
csendes tag
Sziasztok! a 3 kártya közül melyiket érdemes megvenni.: Gigabyte Radeon R9 270X OC 2GB DDR5 256bit, 2xDVI, HDMI, 2xDP(mini) (PCIe) GV-R927XOC-2GD, Sapphire R9 270X 2GB DDR5 OC Dual-X 11217-01-20G, MSI Videókártya PCI-Ex16x ATI R9 270X GAMING 2GB DDR5
-
mexel
veterán
Azért jó hogy kb 60-e ft-ért ( ha nem a mostani nyomottabb árat nézzük ) olyan minőségű kártyákat kapni, amikkel szinte mindegyikkel van valami hiba. ( BS, helikopter, melegedés, képhibák, stb) Ennyire gyatra már a hardver gyártás minősége? Vásárlás előtt 1 hónapig olvasgatni kell hogy mit merjen megvenni az ember.
-
miresz
veterán
Elérték a kort,kezdődik a Gigabyte kártyák széthullása. Ugyan ez volt a 68xx szériával is,sőt az 5xxx szérával is.
-
vvillie
tag
Udv.
Kb. 6 honapja hasznalom a HD 7870-es VGA-t (Gigabyte) es mostanaba kezd ujraindulni a gep ha hagyom a kartyan a gyari tuningot.
Ha leveszem 1000 Mhz-re a mag orjelet es 1100 ra a memoriat akkor nincs gond.
Szerintetek a kartyaval lehet a gond vagy lehet mas problema is?
Alaplap: Gigabyte Z77-DS3H
Proci: i5 2500K(3300Mhz-n hasznalom)
Memoria: Kingston Hyper X
Tap: Antec BP500U (500W) -
miresz
veterán
válasz
Landor1992 #37411 üzenetére
Kapcsold ki firefoxban a hardveres gyorsítást.
-
Landor1992
csendes tag
válasz
Landor1992 #37408 üzenetére
haha
köszi a választ!
-
Landor1992
csendes tag
Köszönöm mindenkinek!!! azért erre még szeretnék választ kapni mert tegnap óta nem hagyott nyugodni interneten böngésztem (firefox) és kétszer volt olyan hogy a monitor közepén megjelent pár fekete kocka de amikor tovább görgettem akkor eltűnt :S ez miért lehet ? remélem nem azért mert hibás a vga
-
lowzor
veterán
BF 4-et nyomja már valaki? Milyen 7850/7870-el?
-
Devid_81
félisten
válasz
Ennyit tudok segiteni, a tobbit neked kell megoldanod
Szerk: mar segitettek
-
nanus
senior tag
-
Landor1992
csendes tag
okés köszi!
amúgy az normális, hogy cod mw3 multi közbe (tört) 59 fokig felment a vga hőmérséklete (nem tudom , hogy számít-e mellette egy amd fx 4100 as proci van (heteken belül cserélem 8320-asra)) ezen kívül a háznak a hűtése semmi úgy hogy inkább leszedtem a 2 oldalát -
LamaCube
addikt
válasz
Landor1992 #37399 üzenetére
Mielőtt bármit is telepítesz, ha csak nem szűz rendszerre teszed, szedd le az nvidia drivert és az összes ráutaló cuccot, registryből is. Majd tedd fel a legfrissebb catalystot /abban van a driver/. Amit az amd oldaláról tudsz letölteni. Nekem a 13.9 van fent, de ettől van frissebb béta verzió. Persze, amit kaptál lemezt a vga-hoz azon is rajta van csak gondolom régebbi.
-
ST05
őstag
válasz
nézd meg 64 bites oprendszer? remélhetőleg ez.. ( számitogépre jobb gomb, tulajdonságok és ott irja hogy 64 vagy 32)
ez alapján az uj 64bit rendszerre való driver:
32es: [link] -
nanus
senior tag
válasz
Igen(GPU Tweak) ez csak egy segédprogram az Asus karidhoz.....,Nem nem kell mást abban benne van minden ami kell(AMD Vision engine control center)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Turbolada II #37395 üzenetére
Nekem CF-be szőrös fánk alatt volt 95fok a felső kártya(amit az alsó fűt),de ott gyári fesz + 20 PT volt ráküldve és ott irreális terhelést kapott.Ott valami nem gömbölyű az tuti
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest