- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
r00r1
aktív tag
válasz
Apollo_21 #37292 üzenetére
A Zafír "állítólag" csak a 7870-es sorozatnál ismerte el a black screent.
SKU szám: 11199-16 és 11199-19
2013 jan 23. előtt készült és/vagy A130300061911 széria szám előtt.
Angolul: https://www.sapphireforum.com/showthread.php?30866-Important-Information-Regarding-7870-and-quot-Black-Screen-quot-issues -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én szeretem ezt a táblázatot. Legalább 3 szintet érdemes feljebb lépni.
-
aelod
veterán
Egy Gigabyte 7850 2gb OC-editionről mire érdemes váltani?
Úgy néz ki memória hibás...még garis szóval várom a tanácsaitokat. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Vki esetleg nemtudja véletlen hogy gyártási szám/sorozatszám alapján melyek voltak a Sapphire azon 7850/70es kártyái amiket "elvileg" érintett a Black Screen jelensége? -
kisza25
félisten
válasz
Dr. Student #37288 üzenetére
várjuk a tapasztalatokat
-
peu407
senior tag
válasz
Dr. Student #37288 üzenetére
-
Dr. Student
senior tag
Ma megyek az új videokártyámért.
Egy R9 270X-el fogok csatlakozni a klubbal. Sapphire és Dual OC-s verzió.
Remélem megleszek elégedve vele.
-
Majkee84
aktív tag
Sziasztok!
Egy tuningos 7850-est (1200 mhz 1.190V-on tudja) mire érdemes cserélni?
Így első nekifutásra egy Tahiti LE-re gondoltam.kisza25: Köszi!
-
gali777
őstag
válasz
Algotis #37277 üzenetére
Nekem az nem járt hozzá, mert utána kezdték el pluszba adni miután megrendeltem
Így "csak" Hitman Absolution meg Dirt 3 lett a promó keretében. Amúgy érdekes, hogy ahol reklámozzák ezt a never settle forevert, az ezüst verziónál ugye 9 játék közül lehet választani, aztán amikor aktiválni akartam akkor csak 6 közül lehetett. Far Cry 3 pedig jó lett volna, de pont az is ki lett véve közülük. Mindegy, így is nagyon jó vétel volt
-
haly
őstag
válasz
Milgram1 #37280 üzenetére
Nálam ugyan ez van. Én procilimitre gyanakodtam, de 100%, hogy a fosul megírt játék hibája. Én vissza vettem a látótávot, meg a járművek számát, és van egy pont, ahonnan már vaj sima, 60fps alá nem igen megy. A felett meg mikrolaggos, meg röcög egy picit. -->ezért is gondolom, hogy a procit megeszi keresztbe.
-
Milgram1
aktív tag
Sziasztok!
Ma elkezdtem újra GTA IV-zni és azt néztem hogy a gpu kihasználtsága 40-60% között van kint az fps meg 25-50 között mozog kb de mikor bementem az épületbe akkor a a kihasználtság felment 99%-re meg az fps is 120 körülire. Nem tudja valaki hogy ez miért van? A processzor is 50-60% között megy.HD7850 1GB (1100/1250)
i7 860 3,4GHz -
nejad
aktív tag
hellosztok! lehet hülye kérdés de a béta driver jól müködik? pl bf3 alatt
-
Repsol600
addikt
válasz
dragahan88 #37255 üzenetére
Ez sajnos még lehet BS-es, és a leírtak alapján nagyon úgy néz ki hogy az is.
-
kovsol
titán
válasz
Mirman #37261 üzenetére
Nem tudom, de nekem nagyon tetszik ez a kártya. Backplate is van rajta, meg a hűtése is jól össze van rakva.
Ránézésre is látszik, hogy minőségi holmi. Biztos nem nyúlsz félre vele. Olyan kis Mini Lightning kinézetre.
Mondjuk az átalakított vrm és a magasabb órajel miatt itt is magasabb fogyasztás, mint a Lightning kariknál.
Most vennék kártyát én biztos ilyet vennék Sapphire vagy Asus helyett. -
mexel
veterán
Szerintem egy szépen húzott 7870 eredményét hozzák a 270x kártyák. Kíváncsi lennék ha ennyire húznánk egy 7870-et lenne-e sebességben elmaradás. Nem valószínű.
Általában egy rövid nyákos Sapphire 7870 OC-t még meddig lehet húzni? az 1100-1150-et szokták bírni (alapfeszen)? Vagy az már nagyon erős nekik? A ramokat lehet tuningolni?
Csak azért kérdezem mert lehet hogy holnapra megjön a 7870-em és akkor neki kellene állnom tesztelni. -
r00r1
aktív tag
Sziasztok!
Megint én, aki "fjossá flesseltem" ...
Nem tudja valaki közületek, hogy hol van a kártyán a bios chip? Vagy mi a pontos neve? Mert a leírás szerint a 8 lábú kis chip 1. és 8. lábát össze kell kötni, és akkor látja az atiflash. A kártyám: Asus 7850 -DC2-2GD5-V2 -
Mirman
őstag
Sziasztok erről az MSI R9 270x HAWK kártyáról kinek mi a véleménye , tapasztalata ? Olvastam tesztet róla , ott eléggé felértékelték de gondoltam megkérdezem az itteniek véleményét is.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Videót érdemes készíteni erről az anomáliáról..legalábbis szerintem..és azt mellékelvén mehet vissza gariba h ez biza nemokés..
-
M@rdel
őstag
válasz
Nem alkarlak elkeseríteni, de tavaly ősz és tél elején jött elő ez a probléma, az emlékeim szerint.
Valahol a fórumban van valami dátum, ami után, már csak jó alkatrésszel gyártott darabok jöttek. -
dragahan88
újonc
válasz
Apollo_21 #37252 üzenetére
Nekem két hónapja van meg, boltból vettem, tehát új. A gyártás ideje, amennyire ki tudtam silabizálni a kártyán lévő feliratokból, 2012/11.
Húzva nem volt, se a kari, se a proci. Hűtéssel nincs gond szerintem, 75 fok fölé nem nagyon szokott menni akkor sem, ha huzamosabb ideig megy. Számos stressz teszt futott már, egyik közbe se csinálta még, de játék közben már többször is.
A driver a legújabb, Windows újratelepítés is volt. A bízni benne, hogy nem jön elő többet dolgon már túl vagyok, előbb-utóbb mindig előjön, akkor is, ha az utolsó már 1 hete volt (ez ma volt, mármint ma jött elő 1 hétnyi gondtalan játék után).
-
M@rdel
őstag
válasz
dragahan88 #37251 üzenetére
Keres rá, hogy '7850 black screen'. Találsz pár youtube videót.
Mikori a kártya?megelőztek!
-
Apollo_21
addikt
válasz
dragahan88 #37251 üzenetére
Nem rémisztgetés képp de mikori a kari? Lehetséges hogy még beleesett az ominózus Black Screen hibás szériába...de távol álljon tőlem h messzemenő következtetést vonjak le!
Drivert pucold le..tedd fel a legújabbat...ha van tuning akkor tessék alapra rakni mindent!
Hőfokokat nézni játék közben, bízni h nemjön elő többet. -
dragahan88
újonc
Nekem egy Sapphire HD7850 2GB OC-m van, és sajnos tapasztalok vele egy nagyon kellemetlen jelenséget. Mégpedig azt, hogy bizonyos időnként egész egyszerűen kikapcsol a monitor, a hangfalból az utolsó hang nyöszörög folyamatosan, a képernyőn a "No signal" felirat jelenik meg, a gép pedig nem reagál semmire. Ilyenkor csak a full kikapcs-bekapcs segít.
Az az érdekes, hogy valamikor nem csinálja napokig, valamikor pedig egy nap megcsinálja háromszor is akár. Először a tápra gyanakodtam, hogy talán az nem bírja, amikor jön egy extrém terhelés, ezért dugtam a kommentorba egy teljesítménymérőt, és úgy használtam a gépet. Volt olyan játék, ahol az összkonfig 240W-t szippantott és a kari meg se rebbent, egy másik játékban meg 180W körül volt a maximum, mégis megcsinálta a no signal-os halált.
Valami ötlet?
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Van egy Gigabyte 7850-em egy phenom 1075T-m @3.5 Ghz-n 2*2 gb 1600mhz corsair dominator ramok és egy gigabyte 790xt usb3-as lapom.
Akármivel játszom random időközönként fagy.
Legyen az world of airplane vagy tanks, most pl. az uj batman fagy veszettül.
Mitől lehet?
Vram? mert a képernyő ilyenkor becsíkoz...szürke függőleges csíkok...
13.1-es catalyst van fent ( ma telepítettem de semmi változás )..help pls.!
u.i:
nincs valami Vram tesztelő program?
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Tweak nemhajlandó betartani a fix beállított fordulatot 2napja, jó 8hónapja mindíg így állítom be..de tegnap láttam hogy elkezdi visszavenni 37re aztán 45-47közt ugráltatja..höfok közbe meg ide-oda vándorol 3-4fokokat..a fordulat fix 55%ra van állítva..(ez számomra még nemzajos)
Ezen kapcsán érdekesség..ha kijövök játékból és újrarányomok tweakbe akkor újra betartja a fix 55%ot..de csak amíg újra nem játszanék. Tweak Verziója 2.4.3.1; Kártya Asus HD7870 DCUII V2 Top. -
lowzor
veterán
válasz
Steve198310 #37240 üzenetére
Talán érzékenyebb a tuningra az a beállítás. Heaven-nél is ugyanez van gyengébb beállításnál.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Valamiért a 7870-em csak x8 módban hajlandó futni a Z77 Extreme6 lapomban.. Lehet ebből bármi hátrányom x16 móddal szemben.. Nem érzem, hogy lassú lenne, de gondoltam inkább megkérdezem..
Esetleg valami tipp, hogy miért nem megy a x16 mód? Próbáltam már drivert is cserélni, de nem segített..
Köszönöm
Stadionok környékén lakik esetleg segítő szándékú 7870 tulajdonos? Szeretném megnézni, hogy 2 kártya esetén mi a helyzet, mert tervben van egy CF rendszer kialakítása.. Sörrel "fizetnék"
-
Steve198310
őstag
Miért van az ,hogy a valley-t Extreme HD-ban le tudom futtatni 1240/1400Mhz mellett de Custom : FHD, DX11,High mellet már Kékhalál van. 1150/1400Mhz val tudom csak lefutattni a Custom beállítást
hát akkor most mi ez? a legerösebb beállitás megy de a gyengébbel már meghal -
benikeee
tag
Hali.
Videókarimat meddig tudom húzni??(adatlap)
-
-
do3om
addikt
válasz
Steve198310 #37220 üzenetére
Valószínű ő is látta hogy ezeket az értékeket egyesek alapnak tartják hogy bírnia kel. Most meg......
Szerencsétlen elolvassa hogy itt hogy minden 7850 viszi az 1100-at, de általában az 1200-at is, és ide vezet. -
kisza25
félisten
tudom, hogy már írtátok, de nem találom, mit ajánlatok venti szabályozásra, mert próbáltam trixx-et, de folyton beakad 39%-on a venti szóval az kuka
-
r00r1
aktív tag
Még egy utolsó kérdés: ha él még rajta a gari egy PH tagon keresztül, a gariztatás megoldható?
Illetve nekem, vagy az illetőnek kell bevinni a boltba? -
kovsol
titán
válasz
Steve198310 #37220 üzenetére
[link]
régi kártyám ennyit ment max
De rég is volt már ez, lassan egy éve. Elég sok pénzt megspóroltam volna, ha nem cserélgetem a kártyákat.(#37222) Steve198310 nekem gyári bios volt fent így nem lehetett akkora feszt adni neki.
-
r00r1
aktív tag
válasz
Steve198310 #37217 üzenetére
Nem látja az atiflash. már rá tudom venni, hogy úgy tudjak belépni a biosba, hogy legyen kép, viszont a venti 100%on pörög, és nem látja az atiflash.
-
r00r1
aktív tag
válasz
kovsol #37214 üzenetére
OEM Lenovo 1155 H61-es lap, nem hiszem, hogy volt valaha topicja
már van kép (alaplapon), rá van dugva a vidkari a tápra, viszont még mindig nem látja, pedig innen szedtem le: http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?architecture=&manufacturer=Asus&model=HD+7850&interface=&memType=&memSize=2048 és a legfelsőt, a 015.025-öt -
Steve198310
őstag
-
-
-
r00r1
aktív tag
válasz
Steve198310 #37210 üzenetére
Az még megyen
-
Steve198310
őstag
1:18 tól jótehát boot-olsz az IGP-vel addig míg be nem jön a Pendriv és be BOOT-olsz arról hogy meg tudd flashelni a kártyát. Remélem DOS alól tusdsz flashelni?
-
r00r1
aktív tag
válasz
Steve198310 #37208 üzenetére
THX!!!
A biosban beállítottam az igp-t, átkötöttem a kábelt. A tápkábelt, ha bedugom a vidkariba, ugyanúgy nem ad képet, semmi....grr...kár volt belefogni...
De köszönöm szépen a segítséget! -
r00r1
aktív tag
n00b kérdés: mi az az IGP boot?
-
kovsol
titán
válasz
Steve198310 #37201 üzenetére
Szerintem az 120% -t úgy érti, hogy +20% al növelte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest