- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Otthon a HIS marka nem kaphato?Draga?
Senkitol semmit nem hallok errol a markarol, teljesen veltelnul VTX-rol erosen lebeszelve mentem at a HIS-re semmit nem neztem csak a gyari tuningot amit kap, es megvettem.
Ugyan olyan raban van, vagy meg olcsobb mint egy ASUS.
Az eg vilagon semmi bajom nincs vele, tovabb tuningolhato, teljesen halk, szuper kis cucc.
De en UK-ban vettem, lovesem sincs otthon milyen arak vannak, annyit tudok itt teljesen atlagos az ara, sot inkabb atlag alatti arban volt anno mikor vettem.
Ha pontozni kellene akkor 10/10ui: elorelepes R9 290-es iranyban is HIS markaban lesz, ez tuti, mert amennyi rosszat olvasni a "nagy" markakrol, koszonom kihagynam oket.

-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Alapbol kozel keves, ha tudod tuningold es adtal meg egy evet a gepednek.

De csak akkor erdemes tuningolni ha relative nem nagy anyagi raforditassal megoldhato, ertem itt ezalatt, hogy nem erdemes lapot cserelni csak mert a jelenlegi nem eleg a tuninghoz stb stb.
Max egy jobb huto arat, de abbol is csak vmi olcsobb nagyobb leghutot er meg egy olyan konfig, mar tobbet sajnos nem.
De hozzateszem fogalmam sincs milyen konfigod van es hogy hasznalod, alapon, vagy eleve tuningolva stb. -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
En a 12 (ha jol remlik 12-es) es betat dobtam fel ebbol, amit eszrevettem megint stabil a kartya 1200-on, viszont alapjaban veve nem tapasztaltam FPS valtozast 8-rol upgrade-elve.
Meg a hivatalos 13.12-ot nem raktam fel, lehet leszedem gyors, meg is nezem van-e barmi valtozas.szerk: nem lassu a geped kicsit, procid 3.4mhz-en?

-
Devid_81
félisten
Nekem a 7870-es meg soha nem csinalt olyat win7-el.
En nem win 8 azok, nem bantom magam ha nem muszaj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Bocs az offert...de egy olyan HIS 7870es ami az adatlapomon van kb mennyit erhet otthon?
Most lesz 3 honapos...nem szeretnem tularazni... -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Akkora aramerosseghez kellene vagy 1cm x 1cm atmeroju vezeto anyag

Nah jo annyi lehet nem, de azert kellene rendesen cucc...mondjuk vannak ott amperek rendesen igy is...kozel 1/3-ada annak amit irtal...
Kivancsi lennek hany laba a GPU-nak van arra csak, hogy az aramot adja a cuccnak...ambar az sem kizart, hogy az osszesen kapja, csak ugyesen megoldva-elosztva -
Devid_81
félisten
Nalam a vrm-et vagy nem olvassa ki rendesen semmi, vagy erdekes dolgokat csinal.
60-70 fokon megy es neha, kb 3-4 percenkent vagy egy tuske, amikor ilyen 130 fokos...nahmarmost ez digit vrm, ha jol sejtem, ami epp tuleli azt, ha nem is hosszutavon...de, hogy egyaltalan valos-e azt nem tudom
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Gondolom a VRM ezeken is digit cucc mar, mint regebben is volt.
Biztos volt mar vesezve 60x de erdekes, hogy nalam ugy viselkedik, hogy beall 60 fokokra, majd vannak kiugrasok, mint egy fureszjel, ambar nem is olyan, csak egy-egy kiugro csucs ertek, es az egyiknel volt egy 126 fokos csucs jatek kozben...valahogy ezt ketlem, hogy kibirna elve...bar tudom digit VRM.
Jah es mindezt tuning alatt termeszetesen, a kartya mogott ket 12cm-es venti kavarja a levegot, a haz jol szellozo stb stb....meg van ra 11 honap garancia amugy is...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Ott a window 8 / 8.1 / 7 / 64 bites-es resznel kattintgatok ra erosen...de mind hiaba

Nekem meg "csak" a beta 1 van es a krajsziszem mindig ugyan ott fagy le, betolti a kovetkezo palyat, nyomok entert es sotet marad a kep...kiprobaltam mindenfele tuning nelkul, de ugyan az...de mondjuk olyan sokat nem sirok a crysis miatt, nem nagyon erdekel, csak szep tech demot dobtak ossze szvsz.
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Mennyi a tiednek az alapfesze?
-
Devid_81
félisten
Ennyit tudok segiteni, a tobbit neked kell megoldanod

Szerk: mar segitettek

-
Devid_81
félisten
Bakker aldom magam, hogy a HIS-t vettem, tuning nelkul max terhelesnel 60 fokig sem megy fel.

-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Persze ezt tudom, hogy ahany kartya annyi fele, csak kisse feltem ettol az ertektol, a gyarija 1.2volt ennek...es nem akartam fustot csinalni a szobaban, annyira nem erdekes a 10% orajel emeles.

De ha azt mondod, ez egy vallalhato ertek akkor hagyom, persze ez ugyis hosszutavon derul ki valoban stabil-e, de ment fel orat a crysis, majd battlefield...ilyenek...
-
Devid_81
félisten
Megkerhetnek nehany tuningos kedvu 7870-es tulajt, hogy nezzen ra, hogy kb mekkora feszen stabil az 1200mhz es magorajel?
Neten amit talaltam az alapjan 1.25volton mar boven jonak kellene legyen, nekem 1.29 kell neki.
Hofokban ugyan csak 7 fokot jelent, meg igy is jatekok alatt (pl crysis 3) 65-66-ig megy fel, amivel nekem gondom nincs, csak jo lenne azert nem szetfeszelni a cuccot...
Koszonom elore is!
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Szerencsere nekem olyat meg nem csinalt, pedig rendszeresen BF 3-azok, es az ugye onnan indul.
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Akinek 7870 ese van, azoktol kerdeznem, hogy mekkora max GPU core feszt "mertek" hasznalni?
Az enyem gyari tuningos, gomdolom az 1.219v az mar eleve egy emelet ertek, ha jol gondolom. -
Devid_81
félisten
Biztos vagyok benne, hogy az anyagiak felol is fujt a szel amikor elkeszult (keszuloben volt) a jatek, ugye ez mindket oldalra igaz, szoval nem hibaztatom en most itt egyik felet sem.
Viszont a netes tesztek alapjan, ahol FHD-ban teszteltek es egesz barati 30-40FPS-eseket is kaptak ilyen kartyaval....haat nem is tudom...kisse ketelkedem, vagy a fix palyan amin teszteltek ott epp olyanok voltak a korulmenyek, hogy tudta a kartya.
Csak probakeppen 1080ban megneztem (felkonvertal a projector, de ugye ez egyenlo a nullaval, mert nincs annyi fizikailag megjenelitett pixel) 20-22 fps-ekre esett le, es 2x elmosas, shadows=high minden mas very high beallitasok mellett.
Amig boven alatta van a jatszatonak szvsz.
Nincs ezzel semmi gond, a kartya nagyon jo, es halk, es gyors, csak inkabb furcsa a tesztekhez kepest, ezek utan a Metro 2033-at inkabb latni sem akarom
-
Devid_81
félisten
Nem tudom, lehet(ne) CPU limit, de nem igen hasznalja agyon a procit...
Mindenesetre a crysis soha nem volt az a jatek amivel teljesen fullban tudtunk jatszani...max kiadas utan 3 evvel

Viszont az arnyekokat kilottem "csak" high-ra es kaptam 10fps-t a minimum erteknel...latvanyban szinte alig eszreveheto, sebessegre meg eg es fold.
Alapbol amugy bar tudnam miert is aktiv a vsync, meg az a motion blur cucc...ezeket alapbol disabledre raknam a keszitok helyeben, aztan majd bunteti magat vele aki akarja, de nekem nem kell a fajdalom
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Crysis 3 tudom megint csak egy tech-demo, de 1280x800 ban ha minden ultra-n van es tolok egy 2x elsimitast akkor biza van, hogy 25 fps-eket is latok...
Ezt nem gondoltam volna, hogy ilyen alacsony felbontason is igy megeszi az a jatek a kis 7870-esem
-
Devid_81
félisten
Kep az van, csak fekete

-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Erdekelne, emiatt is vettem erosebb tapot, mert tudtam 1 nem lesz eleg sokaig.
Meg persze varok vele, de majd ha eljon az ido akkor konnyen egy 7970 lesz belole...az legalabb egy kartya es tutira megvan az ero ha kell, nincs egyeb komplikacio. -
Devid_81
félisten
huhh, ez nem hangzik ul jol!

-
Devid_81
félisten
Milyen amugy az a mikrolag, meg ez a skalazasi gond?
Mikent lathato-erezheto?
En is akartam egy tesot az enyem melle a jovo evben.
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Oke, en arrol lemaradtam amikor mar fagyott neki 1150-en

Az oke, hogy 50/70-es a topik, de tuningot kulonbozoen birjak
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Fesz emeleses tweaker: Gigabyte OC Guru, Sapphire TriXX, MSI Afterburner.
A multkor csak proba erejeig raktam fel asszem a Trixxet, talan...de nem nyert, igy pikk pakk leszedtem
Meg amugy sem tuningolom, gyarilag van rajta, en meg kiprobaltam mennyit tud maxban, de nem eri meg vele foglalkozni (nekem) mivel olyan kimagasloan nem tuningkepes a kartyam. -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Ertem, akkor valami gebax nalam van.
Mindegy trukkozok vele valamit, mert haverokkal coop-ban akarjuk tolni kicsit...egyik sracnak az elso mentesi pontig pontosan ugyan ezt csinalta mint nekem, azota "stabil"
Neki i7 980x van es 780GTX, szoval valami verzio gondunk lesz...
-
Devid_81
félisten
Ertem, vagyis nem, egy kicsit sem, de nem erdekes.
Miert lenne bajom az ATIval? Nem veletlenul vettem ilyet, es regebben amikor volt gepem akkor se volt veletlen, hogy ATI-m volt.
Es a kovetkezo is ATI lesz, legalabbis addig a pillanatig amig arban Ok tudjak a jobb teljesitmenyt, mert nekem csak az szamit mit kapok a penzemert, nem a gyarto/markahuseg. -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Oke koszonom, nezek hozza egy patch-et...
Nalad milyen driver van fenn? -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Olyan, hogy Dead Island Riptide...jatszik-e valaki kozuletek akinek 7850-70-ese van?
Nalam kb 2 perc jatek utan fagy, illetve kidob windowsba, hogy a program has been stopped...drivert csereltem a VGA-n, semmit nem tuningolok csak a procit, es mar azt is probaltam full alapon...de ugyan az...lehet az ATIkkal van baja?
Meg a google-ben nem neztem utana...lehet tele van vele a net amugy
-
Devid_81
félisten
Nem rossz, sot kifejezetten szeretem, ambar a szobam kicsi...kb 2.5 meterrol nezem...es azert nem tu eles a kep, de ugye ez ertheto akkora kepatlo mellett.
Szeretnek cserelni FHD ra, de pont 3 uj HD ledes projector araert van jelenleg...ilyenkor a "jol van ez" uzemmod aktiv nalam
Csak azert kerdeztem mert latom megy itt a Battlefield 3-4 + egyeb jatekok, kinek hogy megy stb dolog, de felbontast nem igazan irnak sokan, en sem sajnos, es nehez osszehasonlitani a dolgokat.
Minden esetre bizom benne, hogy kozel egy evig elleszek ezzel a kartyaval, szandekosan vettem ilyet, mert ilyen felbontasnal "felesleges" a 79xx szeria szvsz. -
Devid_81
félisten
Ti egyebkent FHD ban jatszotok ezzel a kartyaval?
Lehet egyedul vagyok aki HD-ban tolja...csak nem tudom megeri-e 22-24 colon FHD-ban jatszani, vagy maradjak a projectornal de csak HD...kb 90 inches...es mivel ledes igy nem erdekel mennyit megy. -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Biztos menni fog azon, max FHD-n mar nem lesz eleg minden esetben a kartya, de amig az embert nem zavarja, hogy par dolgot kicsit visszabb kell venni addig nincs baj.

Egyebkent azon sem csodalkoznek ha 7870esen se menne majd rendesen...elobb vagy utobb ezek a kartyak is "elavultta" valnak. -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Mindenkeppen fennhagyom...ambar minden tuningolva van a gepemben...lassan a billentyuzet is

Szoval ha fagyi van akkor meg van par dolog amire ratudom fogni.
Bar mondjuk a VGA-t mar nem huzom, ugy vettem eszre szeret tulmelegedni a ram...soha nem esik szet a kep, vagy kockasodik, egyszeruen csak tuning merteketol fuggoen par perc mulva lepusztul a dolog...plusz ventit meg nem akarok, van eleg zaja a gepnek mar igy is.
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
13.9 est raktam fel, nalam okes, mi a baj vele amugy?
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Nekem egy gyarilag tuningolt HIS 7870 van (1100/1200 gyarilag), amikor meg a 3D mark11 lefutott az a 1175/1350 volt, de az mar jatekra nem alkalmas...sot most visszavettem mindent alapra, mert tegnap elkezdett fagyni jatek kozben...majd meg ra kell nezzek a dolgokra, mert lehet megsem annyira extra tuti a CPU tuningom sem, mint gondoltam.

-
Devid_81
félisten
Catalystbol a legegyszerubb, performance-overdrive-enable es mehet neki.
Szerk: fesz emeleseshez meg: Gigabyte OC Guru, Sapphire TriXX, MSI Afterburner.
Mondjuk en ezeket a fesz emeleses dolgokat annyira nem szeretem VGA-nal, foleg a ramokat lehet konnyen tulfuteni, ha VGA kartya hutese nem tul jo. -
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Most dobtam egy 13.9-est...kicsit levoltam maradva

-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Lehet buta kerdes, de ilyen gondja van a BC3 nak is, vagy csak engem szivat...?!

Core temp-el lestem a procit, fraps-el meg lestem az FPS-t kb 30 perc volt a max jatekido, utana fagyas vagy restart, kartya nincs huzva...majd szetfeszeltem a procit, azonkivul, hogy 55 fokrol 62 lett a csucs jatek alatt, ugyan ugy fagyott...majd most mar kb 1 oraja megy a jatek fenn emlitett progik nelkul es lass csodat...
Bocs ha ez lejart lemez...nekem a gepem uj, es az elmult 2.5 evben csak egy notim volt...
ui: driver 12:11 beta.
-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)