Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
Sapphire HD 7850-et érdemes lehet alulfeszelni? 1.220V-on megy most 1150MHz-en, gyárilag 1.210-en van.
-
kovsol
titán
-
haly
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
Direkt leírtam, mielőtt ezzel jönne valaki, hogy fénykép készítésekor lemegy a százalék picit. Ha gondolod csak a te kedvedért csinálok képet, hogy 99%. Ennyire azért nincs kicentizve a procilimit, főleg nem ilyen kicsi pályán. Hozzáteszem, nagyobb pályákon alig van különbség. 10-15 fps minuszba, mondjuk egy Caspian Border 64 fővel, vagy akár valamilyen Back to Karkand pályán.

-
haly
őstag
Sziasztok!
Ma megnéztem újra mit tud a kártya. 1150/1300-ig húztam. Feszültség amit kap GPU-Z szerint: 1.189-1.209V.
Mennyire számít ez jónak? Hőfokok 55-58-ig alakulnak, VRM az picit melegebb, az 71 fokig megy fel.
Hangja a kártyának nincs, max venti fordulat úgy 1900rpm volt, 40%.Csak kíváncsiság miatt néztem meg. BF3-on körülbelül 5 fps-t dobott, pedig 15%-ot tuningoltam elvileg.
-
kovsol
titán
válasz
lowzor
üzenetére
Engem amúgy nem nagyon hatnak meg ezek a 3dmark eredmények. Valós alkalmazások alatt közel se jön ki ennyi eltérés, sőt van olyan ahol szinte semmi nincs, van ahol persze jelentős.
Fogyasztása meg elég hasonló a két kártyának, mégis csak egy alapra épülnek. Fő gond szerintem az, hogy nagyon fölé van lőve a feszültsége a kártyáknak gyárilag. Na meg ez a turbó amit az amd csinált elég gyenge próbálkozás. -
lowzor
veterán
válasz
belinho
üzenetére
Sietve néztem, aztán a sima 7870-hez hasonlítottam. Amúgy nagyobb felbontásbvan nagyobb az előnye. Ki játszik manapság 1280*800-ban? Nem nagy cucc, hogy 975/1500-on képes valamennyire megközelíteni a 800/1200-on menő 7950-et. A 7950 amúgyis nagyon gáz 800 mhz-en, a tuningtól viszont nagyon életre kel.
Legtöbb 7950 ezt viszi 24/7-ben: [link]
Bár ez is egy 1000 éves mérés.
Tahiti ilyen órajelen egy 20%-al tuti levan maradva. Plussz kínok között képes elérni, 80000 fokon, 1000000W-os fogyasztással, 100%-os ventifordulaton (Sapphire-t kivéve). -
lowzor
veterán
válasz
belinho
üzenetére
Az az alig marad le, az 10% még azon az 1000 éves táblázaton is a 800mhz-eshez képest. A 7950-ben meg minimum 40% tuning van még a legrosszabb példányokban is, jobbakban 60.
Pl ezzel a szinttel köszönőviszonyban mikor lesz, azt megnézném:És ez még egy régi driverrel lett mérve.
Amennyivel drágább a 7950, annyit meg is ér a teljesítménytöbblete. +3GB, 384 bit és sokkal jobb hűtés.
-
belinho
senior tag
válasz
lowzor
üzenetére
Van ahol még gyorsabb is nála, ez játékfüggő, de az alap 800mhz-es 7950 szintet hozza, alig marad el tőle!
Ezt is lehet tuningolni, meg játékfüggő, szóval hülyeségeket ne beszéljünk már megint!
Van ahol még a boost-os 7950-től is alig marad le!
Persze vannak olyan játékok ahol kijön a 7950 ereje, de nem is kerül annyiba még használtan se! -
LamaCube
addikt
Valaki meg tudná mondani, miért írja ezt ki, amikor fel szeretném telepíteni a béta8-as drivert?

-
lowzor
veterán
válasz
mclaren777
üzenetére
7870 LE-t tuti nem vennék, főleg a mostani választékból, mert nem nagyon van már Sapphire 7870 XT. A franc akarna szenvedni a hűtésével, feszelgetésekkel, bios cserékkel.
Most talán ezt venném meg: [link]
CPU-ból legalább egy i5 2300-at alátolnék, az nálam a minimum egy ilyen VGA-hoz. -
v0RD3N
csendes tag
-
Kroni1
veterán
válasz
v0RD3N
üzenetére
Azert ha fullHD-ban jatszol nagy reszletessegu beallitasok mellett akkor ott mar a legtobb jatekban tul sok kulonbseg nincs az FX6300 meg egy tuningos 955 kozt, persze ez is jatekfuggo es nyilvan a BF mar nagyon igenyli a CPU erot is, de egy jol megrantott 955BE azert nem rossz cucc a mai napig sem! Ugyan nem a legautentikusabb a benne szereplo jatekok miatt, de anno csinaltam egy minitesztet pont errol a ket procirol...
-
kovsol
titán
válasz
Algotis
üzenetére
Én meg pont nem azt venném.
Mondjuk a Sapphire 7870XT + bios mod párossal meg vagyok elégedve, de azért nem kevés tesztelgetés és idő ment el mire sikerült belőni normálisan és biost se fog egy átlag user cserélni a kártyán szerintem. Hűtése meg szerintem egyedül a Sapphire megoldásnak vállalható szintű.Én megvárnám az R9 270 mit fog alkotni, lehet abból még egy best buy kártya.
-
Algotis
addikt
válasz
mclaren777
üzenetére
Szerintem a 7870 LE (XT), mert lehet alulfeszelni és sokat ki lehet hozni belőlük.
CPU-nak én minimum egy i5-2500K-t mondanék, de egy 3570K lehet jobban illene már hozzá
-
mclaren777
senior tag
HD 7850 / 7870 / 7870 LE (XT) / R9 270 / R9 270X vonalon melyik kártya az ajánlott, legjobb ár/érték arányú vétel és mi a minimum CPU fronton, ami szükséges hozzá?

-
v0RD3N
csendes tag
Felhúzva 4.0GHz re. Majd kiderül mennyire lesz ez elég a 270x mellé.
-
Mirman
őstag
válasz
Gstyler
üzenetére
Szia ha windwost használsz akkor próbáld meg átállítani az elsődleges eszközt, hogy min tolja ki a hangot a gép. Jobb alsó sarokban a hangerőszabályzó , rákattintasz ott lesz egy olyan hogy keverő, szintén kattintasz és az eszközök alatt található legördülő listában átállítod arra amelyiket használni szeretnéd.
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! A 7850 hdmjére egy tvt kötöttem, a dvin pedig egy monitor van. A kérdésem az lenne,hha a tvt nem használom, akkor tudok e hangot kicsikarni a gépbol (pl.fejhallgato), mert nekem nem sikerült! Hiába dugok a hangkartyaba fülest, nincs hang!
-
Dany007
veterán
válasz
v0RD3N
üzenetére
Nos valószínűleg igen. Most néztem gyorsba többféle tesztet is és az x4 955 nagyjából megegyezik az A10-5800k-val. Márpedig az 5800k-hoz még 7870-et se nagyon ajánlottak, akkor meg aztán 270x-et biztosan nem.
Bár én a helyedben megpróbálnám felrántani a procit ameddig bírja, aztán hajrá!
Ha a 3 márka közül kellene választani, biztos, hogy az Asus-t választanám. -
v0RD3N
csendes tag
Üdv!

Ha egy AMD Phenom II X4 955 mellé betennék egy R9 270x-et akkor nagy cpu limitre kéne számítanom? -
lowzor
veterán
válasz
Iceman9918
üzenetére
Plussz a Power Limit-et is told fel +20-ra.
-
lowzor
veterán
válasz
Iceman9918
üzenetére
Semmi ördöngősség nincs benne. MSI Afterburnerben, vagy Sapphire Trixx-ben bepipálod, hogy Force Constant Voltage, aztán a Core Voltage-et leviszed 1,1V körülire, vagy az alá.
-
ST05
őstag
válasz
Iceman9918
üzenetére
-
LamaCube
addikt
válasz
Iceman9918
üzenetére
Én se csináltam még, de itt bizonyára segítenek. Viszont alulfeszeléssel biztosan nem ölöd meg a vga-t.

-
Iceman9918
csendes tag
válasz
LamaCube
üzenetére
Crysis 3 alatt tesztelgettem!
sajnos a ventik 70%-on kell porogjenek ahoz hogy 75-78 fokon maradjon a gpu!Olvastam 1 cikket par napja az xt-k alulfeszeleserol itt ph forumon ha jol emlekszem csak mivel en soha nem csinaltam meg olyat vagy mas OC-t igy nem nagyon merek nekifogni!
-
lowzor
veterán
válasz
Iceman9918
üzenetére
Gyenge hűtése van, ennyi a magyarázat. Ez sajnos ilyen. Alulfeszelés segítene a dolgon, többet érne, mint a ventit feljebb állítgatni, hogy hangosabb legyen.
-
törölt tag
válasz
Iceman9918
üzenetére
Ha nem hangos akkor emelheted még feljebb is a fordulatot, de az már bőven baráti hőfok!

-
törölt tag
válasz
Iceman9918
üzenetére
A gyártói oldalon kellene némi infót keríteni a kártyáról-hűtéséről. Lehet gyárilag inkább arra mentek hogy halkabb legyen terheléskor,ami kevesebb fordulatot eredményez magasabb hőmérséklettel párosítva. De a 80C° még azért bele fér szerintem. Ki kelene próbálni egy venti profil beállítást, pl MSI Afterburnerrel. Vagy Catalistban húzd feljebb a venti csúszkáját terheléskor,és nézd meg hogy akkor is felmegy e 80C°-ra.
-
Iceman9918
csendes tag
-
törölt tag
válasz
Iceman9918
üzenetére
Nekem anno a 6870-es karimnak volt 40C° az idle hőmérséklete. A 7870-es MSI karim 28-30C° volt terhelés nélkül. Nem ismerem a Te kártyád hűtését. de szerintem az idle hőfok is magas egy kicsit. Habár az függ a szobahőtől is.
Ha viszont a karin így van belőve a hűtés,hogy alapon 40C°, akkor nem hiszem hogy magas lenne a terhelési hőfok.
-
Iceman9918
csendes tag
1 Zalman z3 plus hazban vannak a cuccok! 4 venti van benne! 1 elulso befujo es 3 kiszivo(1 hatul 2 felul) venitivel szerelt haziko!
van rajta 1 2 csatornas venti vezerlo is bar erre csak a 2 felsot kotottem ra!
kabeleket elrendeztem nincsennek a legaromlat utjaban(kiveve a gpu kabelek)a kartya ventijei alapon 25%-on mennek es 40 fok korul van a gpu homerseklet terheles alatt folmegy a fordulat 55-60%-ra is
-
ST05
őstag
válasz
Iceman9918
üzenetére
ha a hütés felhangosodik, és tartja, szóval zárt háznál sem megy
feljebb az még normálisnak mondható.
Házadba lenne valami ráfujó 12cm mely terheléskor felkapcsolhatsz alaplaprol vagy valahogy
az sokat segitene, tehát okos légáramlat, legyen egy befuvo, egy kiszivó hátul pl minimum
150W kártyáktol már figyelni kell, még a többi cuccot is képesek befüteni ha közel van és oda szuszog![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kroni1
veterán
válasz
Iceman9918
üzenetére
nyilván minél alacsonyabb annál jobb de ez még bőven belefér.
-
Iceman9918
csendes tag
udv!
Nemreg vasaroltam 1 XFX 7870 XT kartyat!az lenne a gondom hogy jatekok alatt 1-2-re folmegy a gpu homerseklete 85 fokra! nem tudom mennyire jo ez vagy nem!esetleg lehet ezen segiteni?vagy kezdjek el aggodni miatta? vagy ez meg belefer?
-
Kroni1
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
érdekes ez a leírás, a DP alatt is írja, hogy high bitrate audio:
◾Cutting-edge integrated display support ◦DisplayPort 1.2
•Max resolution: 4096x2160 @ 60 Hz per display
•Multi-Stream
•21.6 Gbps bandwidth (HBR2)
•High bit-rate audioaztán alatta meg ahogy irtad azt sugallja, hogy csak HDMI-n van hang.

Jó lenne tudni, de asszem veszek egy miniDP HDMI kábelt és kipróbálom, más esélyem ugy se nagyon van, ha meg nem lesz hang hát egye-fene.. Úgyis jobb lenne a DP-t használni mert a monitorom 3D-s de a jelenleg rákötött DVI-on most nem tudja a nativ 3D játékokat, a DP meg elvileg ebben is többet tud még a HDMI-nél is..
-
Kroni1
veterán
válasz
kovsol
üzenetére
igen, én is ezt akartam írni, a DP fejlettebb mint a HDMI, nagyobb sávszélességgel bír, és gyakorlatilag bármilyen adatot tud továbbítani.
Wiki: "DisplayPort is primarily used to connect a video source to a display device such as a computer monitor, though it can also be used to transmit audio, USB, and other forms of data."
De akkor ezek szerint a HD7000 sorozatban nincs "már" audió támogatás DP-n? Mert külföldi fórumon azt olvastam az HD5000-ben volt. Ahogy írtad, a HD3800 sorozatban pedig a DVI is audio-s volt, volt is olyan kártyám!
-
kovsol
titán
válasz
zserbox
üzenetére
Már DVI porton is ki lehet vinni audiót lásd HD3870, és a DP port se akadály.
DP esetén támogatott audio:
Audio signal
Optional; 1–8 channels, 16 or 24-bit linear PCM; 32 to 192 KHz sampling rate; maximum bitrate 36,864 kbit/s (4.608 MB/s)Jelenleg a DP a legfejlettebb megoldás, szép lenne ha nem tudna Audiót a HDMI meg igen.
-
Bari13
csendes tag
válasz
Jocika84
üzenetére
Szia!
Nekem egy Sapphire-es r9 270x dual x-esem van és eddig sajnos csak a baj van vele. Nagyon reménykedem hogy csak a beta drive-ek miatt van de pl a 13.11-es beta8-as catalyst-al fps esések vannak 1-2 perces időközönként BF3-ban is és BF4-ben is (BF3 eredeti) de a beta7-es driver-el pl minden fain csak a BF4 drop-ol. Beta7-el a Batman pl nagyon szépen fut minden hiba nélkül.
.
Reméljük hamarosan jön egy normális driver és akkor megoldódnak a gondjaim és élvezhetem az új kártya adotta lehetőségeket
-
Jocika84
tag
Sziasztok!
Ez lenne a két kiszemeltem.
MSI R9 270X Gaming 2G 2GB GDDR5 PCIE
SAPPHIRE 11217-01-20G R9 270X 2G GDDR5 DUAL-X OC PCIEValakinek tapasztalata esetleg erről a 2 kártyáról ?
Üdv,
-
Dany007
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Ránéztem most én is hogyé' adják a dolgot, de így is sokat kéne ráfizetni a cuccomra még ha sikerül is jóáron eladni.
Ha miresz kollegának 85-90%-ban kihasználja a 7870-et az 5600k-val 4ghz-en, akkor valószínű az 5800k 4,5ghz már közelíteni fogja a 100%-ot szvsz. Legalábbis arányosan következtetve gondolom.Egyébként első körben önálló véleményem nekem is a 7850 volt. Viszont ahogy nézem az ipon-ban a 7850 legolcsóbb 2gb-os msi verzió 45.700 Ft, a 7870 szintén msi verzióban pedig 47.000 Ft. Azon az 1300 forinton nem fog múlni.
Plusz a multi tényleg felejtős nálam. Sajnos már nincs időm ilyenre. Így 2-3 naponta 1-2 órát tervezek játszani éjszakánként...
Multi ebbe nem fér bele.Plusz most nézem a PH!-s Trinity tesztet. Ott 7970-et tettek a procik mellé! És BF3 1920x1200-ban Ultrán 64 és min 53 fps-sel ment! Hoppá! Azért az elég jó. Azért az nem rossz, bár biztos a proci limit. De ahogy most olvasom az oldal végén azt írják, hogy 1080p-ben magas részletesség mellett már leginkább a VGA számít nem a proci. Persze 1280-ban lowon azért kijön a különbség. Érdekes mindenesetre.
Az eredeti terv egyébként a htpc mellé egy külön játszós gép összerakása volt, de azt meg olyan 250k környékén áraztam be, de arra most biztosan nem lesz keret. (mert ha már külön PC-t raknék össze játéknak akkor nem szokásom elaprózni a dolog) Úgyhogy ez egy kompromisszumos megoldás. Hogy az APU-s htpc-be rakok egy közepes dVGA-t. Így a tesztek alapján lesz minimum 25-30 olyan játék (AAA-s) amikkel az elmúlt x évben nem tudtam játszani mert nem, vagy csak mid-low grafon futottak volna el. Köztük van a GTA4-is, ami ugye nem 4-5 órás játékidőt ígér... De titokban reménykedem, hogy a majdani GTA5 PC-s verziója is elfog futni legalább mediumon 40fps környékén.

Egyébként gondolkodtam már azon is, hogy inkább veszek egy PS4-et. Mert árban már majdnem ugyanott vagyok, csakhogy a TV-s input lag problémát az se oldja meg... Ugyanúgy megmaradna. Így marad az eredeti terv, a VGA + 24-es monitor + vezetékes egér+bill + 10m hdmi kábel stb... : )
Elnézést az offfért, befejeztem. : ) -
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Gigabyte HD7850 kártyám van, 2x miniDP, 1xHDMI portokkal.
A monitoromra szeretném úgy rákötni a VGA-t, hogy az hangot is átvigyen. A kártya HDMI portját a TV-m már foglalja, mert ott is kell az audio átvitel, így a miniDP porton szeretném ezt megoldani, de mivel a monitoron nincs DP csati egy miniDP - HDMI kábbellel, ha lehetséges. A DP-n tudom, h mehet audio is elvben, de konkrétan ezeken a kártyákon működik a DP-n az audió átvitel, valaki ezt meg tudná nekem mondani?

-
CJ3
senior tag
De jó hogy benéztem ide, már kéne Catalyst ahogy látom most 13.11 béta van pont.
Akkor azt le is kapom a 7850-re

Nekem szerencsére jól szuperál nagyon. Crysis 3 alatt meg egy két játék alatt felrakom 1050-re a GPU-t és lazán elvagyok vele nagyon jó kari

-
-
Dealer95
őstag
Feltettem 13.5 után a 13.9-et és azóta nagyon nem lett tuningbarát a VGA.
1230@1,225V helyett az 1200-at sem viszi.
Kipróbálom az új beta-t is, de ha azzal is ez van, akkor megy vissza a 13.5.
Változást FPS-ben nem éreztem. -
Repsol600
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Kockázatosabb a BS hiba miatt...
-
LamaCube
addikt
Nálam inkább ultrán jöttek elő a dropok. Highon is próbáltam. Viszont mediumon hagytam, mert bf3-ban is azon toltam és nekem az bőven jó. Ultrán annyira idegesítenek a sok csili-vili dolgok. Annyira feltettem, hogy mégis milyen, de médiumon szép is és jó is.
Lehet felteszem a bétát, lehet nő az fps is kicsit. Bár kíváncsi leszek nagyon a mantle-ra remélem nem csak parasztvakítás az egész.
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Fel. A legfőbb változás, hogy nincsen crash a pálya töltés végén. 7870 hmm, akkor kb. 1 szinten lehet a kettő.
Mediumon szinte végig 60-at kapok (vagy 59-et
), High-on is többnyire, csak vannak helyzetek mikor jön pár effekt - pl. zoom de nem jöttem rá miért - akkor esik 50 köré.mobal,
-
LamaCube
addikt
Nekem 72 fix pár nagyobb mapon ugrik le 55-re néha. Minden médiumon. Ultrán volt hogy 45-re leugrott, de jellemzően jól futott 55-70 között. Mondjuk 7870-ről beszélek, de nincs húzva. Te feltetted már az új béta drivert hozott valami változást? Nekem még a 13.9 van fent.
-
Kinek hogy megy 7850-nel a BF4? Nekem High-on már vannak droppok, Medium pedig fix 60fps.
mobal,
-
Andrewstarr
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyet szeretnék venni a 3,8Ghz-re húzott X4 965 mellé. 500W-os táp a javasolt a kártyához, elég lesz hozzá a Corsair VX 450W?
-
LamaCube
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Engem a gari tartana vissza. Persze, ha nagyon megbízható ismerőstől van és nagyon jó áron, akkor talán. De miért nincs rá gari? Általában 3 év garit adtak ezekre és szerintem még nincs 3 éves ez a széria.
-
Fisherhun
aktív tag
válasz
dobost
üzenetére
Szerintem egy msi jobban megéri egyrészt garancia más részt a hawk úgy lett kifejlesztve hogy jól bírja a húzást.
(Egyszer megjártam a sapphire al és inkább választok egy msi-t amivel egyszer már volt jó tapasztalatom [480gtx])
Amúgy most néztem iponon ,hogy a sapphire al egy két helyen megint probléma van.
-
dobost
senior tag
válasz
Orf3usz
üzenetére
Szia!
Én is a Sapphire Toxic típussal szemezek, csak itthon még nem nagyon kapható.
Esetleg még az MSI Hawk, viszont ennél 5600on megy a memória szemben a Toxic 6000Mhz-ével. Azon morfondíroztam, hogy mennyit számíthat az a 400 Mhz. A másik dolog, hogy az MSIre 3 év gar van, a Sapphire csak 2 évet ad.(bár a Toxicnál ez lehet eltérő lesz...)Üdv,
Tamás -
LamaCube
addikt
válasz
DanielLong
üzenetére
Gari nélkül én sem vennék.
-
lowzor
veterán
válasz
DanielLong
üzenetére
Gari nélkül nem vennék kártyát.
-
Orf3usz
tag
Sziasztok!
R9-270x chipsetes kártyát készülök venni, elsősorban a Sapphire Toxic 270x került szóba.
Ugye ez gyárilag overclockolt és piszokjó hűtése van. De mondjuk egy Gigabyte R9-27xOC kártyát is fel lehet húzni 1150/6000MHz-re? A tesztek alapján annak is jó hűtése van.
Köszi. -
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Mennyire merjek megvásárolni egy Sapphire 7850 2GB Dual-X kártyát használtan gari nélkül? Az eladó megbízható, állítása szerint sosem volt BS nála. Mivel a témában nem vagyok annyira járatos, ha eddig nem volt BS, akkor valszeg már nem is lesz?
-
miresz
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Nekem a kisebbik gépben egy alulfeszelt AMD 5600K@4Ghz van. Kíváncsiságképp betettem mellé a 7870-emet,hogy mit mutat. Single játékokhoz,simán elég (BF4 GPU kihasználtság 85-99%, GRID2 GPU átlag 90%) de persze játéka válogatja.Multit is kipróbáltam vele, ott már nem ilyen rózsás a helyzet (BF3 GPU 76-90%),viszont simán játszható így is a játék vele.
Magán vélemény,én egy 7850-et tennék mellé.(én is ezt tervezem)

-
lowzor
veterán
válasz
Dany007
üzenetére
Egy i5 2400-at mondjuk már fillérekért lehet kapni aprón és elég nagy teljesítménynövekedést látnál vele játékokban. Vagy egy 2500K sem drága és azt már húzni is lehet. P67/Z68/Z77 lap is egész olcsón kapható hozzá. Szerintem legalább egy ilyen proci mellett lenne igazán értelme a 7870-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Horgász topik
- Hobby rádiós topik
- Amazon Alexa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 5080 AMP Extreme INFINITY ULTRA
- ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...de ezért nem éri meg jelen esetben tuningolni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)