Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
kovsol
üzenetére
Azért nem biztos, hogy jó ez a tanács, mert 1Ghz-hez marhára nem lesz elég az a feszültség, ami most van. Lényegesen több fog kelleni, legalább 20-30%-al nőne úgy a GPU hőtermelése szükségszerűen, és akkor már hiába veszed vissza a ventit a jelenelgi beállítás 1300RPM-jére (!!!!!!!!!!!!!!!!) már kurvára nem hűtené meg értelmes hőfokra, az 100%. Az az alig 10% sebesség szerintem nem ér ennyit különben sem.

Amúgy CoolBoy323-nál az a fő probléma (privát beszélgetésünk alapján, remélem nem haragszik meg, ha leírom), hogy hangosnak találja a kártyát, ha 1300RPM környékénél feljebb megy, 2000-nél már üvöltő szélzajról beszél. Két dolog lehet. Vagy CoolBoy nagyon jó hallású és érzékeny a zajra, vagy valamiért az Ő Sapphire XT-je azonos fordulaton nagyobb szélzajt produkál, mint amik nálam (nálunk) jártak.

(#36456) CoolBoy323: Én azt tanácsoltam, hogy addig ne töltsd be a profilt, amíg csak netezel, csak játék előtt, így addig a lehető legoptimálisabb lesz üresjáratban a fogyasztás. Ellenben, ha már játszottál, akkor mivel már nem tudod a fixált feszültséget kikapcsolni, így vagy újra kell indítani, ami nem ér annyit szvsz, vagy jobban jársz, ha hagyod a csökkentett feszültséges profilt. Ugyanis ha visszaállítod a gyári 1,2V körüli feszt, csak nő az üresjárati fogyi, mertt a fixált fesz miatt többet kap.

Persze, lehet nem fogalmaztam elég egyértelműen, vagy elbeszéltünk egymás mellett, de erre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Nyomtató topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest