Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Firkavadasz
tag
mennyi VDDC-t érdemes adni a kártyának tuningoláskor? most nekem 1220 az alap biosban! mennyi a max megengedett?
-
Firkavadasz
tag
sziasztok. mennyi VDDC-t érdemes adni a kártyának tuningoláskor? most nekem 1220 az alap biosban! mennyi a max megengedett?
kroy83: az csak egy dolog, hogy ott jársz, csak hogy stabil-e?

-
Firkavadasz
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Remek program, köszi !
-
Firkavadasz
tag
Hello all !
Nyomattam egy 3d mark tesztet, igaz, csak a Fire Strike választottam ki, szerintem éppen elég az.
Minden alap, csak egy 1680x1050-es felbontást lőttem be neki.
Szerintetek jó eredmény ez?
HD 7850 1GB 1125/1225
i5 2310 2.9 ghz
Eredeti win 8.1 core
4gb ramAkinek van ilyen eredménye, vagy kedvemért csinálna egyet azt megköszönném, csak úgy összehasonlításképpen.
-
Firkavadasz
tag
válasz
pityu6
üzenetére
Én is azt hittem a 13.9-es driver a bajos a kártyámnak, de kiderült a memória nem volt kompatibilis az alaplapommal.
Próbáld meg úgy, hogy nem húzod a géped, semmit sem, és ha úgy is kifagy, akkor lehet valami driver bekavar !
nem tudom, a 13.9-es gagyi driver-e, de mióta más memóriák vannak a gépemben, nem volt gond a 13.9-es driverrel.
-
Firkavadasz
tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
Nekem is
A 60 fps szerintem is kevés. -
Firkavadasz
tag
válasz
Apollo_21
üzenetére
Nem is erről van szó.

Milyen volt a BF3? Hanyadik patch után lett játszható(bb) ?
Úgy teszel, mintha a BF3 is megjelenéskor remek lett volna a BÉTÁhoz képest

Senkit nem érdekel, hogy BÉTA, itt az a baj, el van cseszve az egész.
BF3 azért nem volt ennyire rosszul megírva. nem hiszem a végleges ennyire jobb lenne. Ha igen, azt dobták volna nekünk, nem ezt a szutykot
De te csak álmodj, és várd a perfekt BF4-et

Komolyan az agyam eldobom az ilyenektől, mint te vagy

: -
Firkavadasz
tag
Hát akkor mi illik rá, ha nem az?
Tiszta szégyen, aki ezek után védi a Battlefield 4-et !
Vegye meg láthatatlanba az, aki tele van pénzzel !
Én biztosan nem fogom, mert ez a f*s amit kidobtak, nem győzött meg.
Igen, lehet támadni, de akkor is ez a véleményem !
( Szerintem nem vagyok vele egyedül )
-
Firkavadasz
tag
válasz
Pepe78
üzenetére
Egy I5-2320 társaságában BF3 multi High beállításokkal 80-90 Fps.
A vicc az, nekem is ilyen kártyám van, és ilyen procival
Az fps-eket highon azt azért, megcáfolnám, mert nekem simán nem annyi. 1680x1050-ben játszom.BF3 Multiplayer 66C - 25-27% ventifordulaton.
Itt sem értem mit buheráltál, mert nem annyi.
-
Firkavadasz
tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Igen, maradok, a 13.10 beta drivernél, az zsír nagyon. Köszi.

-
Firkavadasz
tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Nekem az történik ha a 13.9 van fent, hogy megfagy az adott hang a gépen, és ismétli ( biztosan tudjátok miről beszélek ) nem csinál semmit, csak restart segít.
-
Firkavadasz
tag
Szóval azt mondjátok i5-el és 7850-el megy a BF3 60-70fps-el viszont mondjuk csak 750k-val 40-el ami üyge nem elég?
Na ekkora baromságot sem halottam még.
Nekem i5 2310 cpu-m van, és HD 7850 1GB, de a BF3 64 playeresen is megvan a 80 fps-em ! Ettől csak feljebb megy. Mediumon van minden, 1680x1050-ben.
-
Firkavadasz
tag
Hello. Új BIOS esetén, szükséges a driver újratelepítése?
Ha nem telepítem újra, okozhat teljesítmény romlást? Míg fel nem rakom újra, vagy másikat? Köszi
-
Firkavadasz
tag
A hd7000 széria szoftveresen vagy hardveresen tudja a dx11.2-t? köszi
-
Firkavadasz
tag
sziasztok. melyiket érdemes egy hd 7850-en húzni? gpu? vagy inkább memóriát? úgy halottam, ha memóriát tuningolsz, akkor gyengébb a teljesítménye?
-
Firkavadasz
tag
sziasztok. hogy látjátok, windows 7-en, vagy windows 8-an jobbak az fps-ek játékok közben? a legújabb nem béta deriverrel?
-
Firkavadasz
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Megcsináltam amit a kolléga adott, remekül működik, nincs semmi baja sem.
Köszönöm mindenkinek.
-
Firkavadasz
tag
Hali. szeretnék a kártyámra rakni egy kicsit emelet órajelű biost, ám szétnéztem a techpowerup honlapján és ami nekem van az az egyetlen 1000/1225 Mhz. egyébként egy VTX HD 7850 1GB X EDIITON VGA-m van.
tudtok-e egy olyan programot amivel emelem a kártya órajelét, és feltudom rakni a kártyára az új biost? köszi üdv. -
Firkavadasz
tag
24.000 ft-ba kerülne, egyik itteni havertől venném meg, mert neki 1600Mhz-es memóriái vannak, és neki Ivy kell.
Ha 17.000 ft-ba le tudnám passzolni az i3 2100 procimat, akkor már csak pár ezer ft kellene, és megtudnám venni, ami nem gond.
most nekem ez tűnik a legjobb döntésnek, végül is ez fizikailag 4 magos, 2.9 Ghz-en turbóval megy 3.1 Ghz-re.
M@rdel: igen játszható, de a BF nem 24 játékosról szól
Érted, 64 már jobban hangzik 
-
Firkavadasz
tag
válasz
M@rdel
üzenetére
Nekem fönt van a bf3, 1680x1050-ben játszom, alapból highra rakta magát 24 playerem tdm-en 80-100 fölötti fps-ek voltak de 64 playeren már 40 lá is be esett. tuti a processzor a hibás, talán egy i5 2310 megoldja.
eminem ne hogy megpróbáld ! semmiképp mert más gyártó biosa nem jó ötlet !
-
Firkavadasz
tag
Értem, de én nem akarok semelyik játékkal játszani high-on, főleg nem ultrán
Szimplán annyi a kérdés, kihajtja-e a kártyát mind multiban, mind single playerben. Nekem multira a medium bőven elég mindenre, hiszen ott az fps a lényeg, nem a grafika. Single az már más kérdés, hiszen ott nem fogja a gépet úgy, mint mondjuk multiplayerben. de köszi a válászt 
HSM: ha cpu limit van mind mhz számít

-
Firkavadasz
tag
Helló.
HD7850 1GB mellé raknék most egy i5 2310-et. elegendő lenne ? 1680x1050-ben játszom.
haly: néhol igenis jók pedig. én vagy kétszer tettem föl, volt hol gyorsult, volt hol nem

-
Firkavadasz
tag
Üdv. Most már kb. 1-1,5 órája játszom ezzel a kártyával eddig 3 játékkal, és most megosztanám veletek az első tapasztalataimat.VTX 3D HD 7850 1GB OC
Kevés mellé az i3 2100 az tuti. Kell alá cpu- legalább egy i5. Azokban a játékokban, amikben nem kell a processzor jobban, mindenhol high, maximális grafikán MULTIPLAYER játékmódban 100 feletti, vagy körüli fps-ek voltak
Durva. BF3-ban high-ra raktam mindent, és úgy multiztam 70-140 fps-ek voltak. 1680x1050 felbontásban játszom. a BC2-vel már más a helyzet, oda kell proci rendesen, kevés is az i3, ott leesett akár 40 fps-re is. az utolsó páciens a moh2010, ott is ez a helyzet, 100 fölötti fps-ek, átlag 60-180 fps. nyílván robbanásoknál esik le 60-ra. amúgy tényleg mindig 90-100 fölött.van benne erő rendesen a kártyában, de kell alá processzor, ez tény.
-
Firkavadasz
tag
válasz
Steve198310
üzenetére
Nagyobb robbanásoknál, komolyabb akcióknál, durván leesik az fps.
Amúgy mikor nincs akció stabil 100 feletti az FPS.
Én mondjuk ezt vettem észre.
-
Firkavadasz
tag
sziasztok. ma megérkezett a kártyám és tesztelgettem a kártyát. észrevettem, kevés ez a kártya alá az i3.
esetleg egy i5 2310 elég-e a kihajtásához?
-
Firkavadasz
tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Értem, ez baromi érdekes. Köszi a választ.
-
Firkavadasz
tag
válasz
Dark KillerX
üzenetére
Mit jelent az, hogy túlhúzod a ramot? ha egy bizonyos szinten túl húzod, akkor rosszabb lesz a teljesítménye?
JohnnyX: 1920x1080 ig szerintem ideális az 1GB vram. nekem 1680x1050-van, de sosem láttam még egy kártyánál sem, hogy megette volna a vramot az adott játék 1680x1050-ben.
-
Firkavadasz
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
köszönöm szépen.

nanus: Há tíged milelt?

-
Firkavadasz
tag
Sziasztok ! Ma vásároltam egy ilyen kártyát.
VTX3D HD7850 1GB GDDR5 X-EDITION (VX7850 1GBD5-2DHX)
Mit gondoltok róla? Megbízható kártya?
Ki mit gondol a kártyáról?
A BS hiba előjön ezen is?
-
Firkavadasz
tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
OMG miért akarsz te HD7870 biost rárakni

tuti hogy rá, csak kérdés restart után mi lenne

-
Firkavadasz
tag
Sziasztok. Kinek mi a véleménye MSI HD7850 1GB kártyáról? Mindenre kíváncsi vagyok
Van-e valami ismert hibajelensége? -
Firkavadasz
tag
Sziasztok. Kinek mi a véleménye MSI HD7850 1GB kártyáról? Mindenre kíváncsi vagyok
Van-e valami ismert hibajelensége?
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - ASUS TUF Gaming Radeon RX 7900 XT OC 20GB GDDR6
- ASUS RTX 2080 TURBO
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, olcsó vga beszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Én meg azt hittem az i5 2310 nem hajtja meg a hd 7850-et.