Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
isizakhi03
üzenetére
Például a PhysX.
-
válasz
FragMaster
üzenetére
Igazság szerint pontatlan amit írtam, mert nem jutott az eszembe - a "Kaveri" szériára gondoltam. Azt is most tudtam meg, hogy még nem igazán kapható

-
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Még az egy évnél nem régebbi APU-knál is!
mobal,
-
De igen. Csinálsz egy user.cfg fájlt a bf4.exe mellé és beleírod (egy sor egy parancs, ha több kell).
-
-
Kicsit tesztelgettem ma. 7850, 2Gb elég FullHD felbontás esetében 64 főig, szépen fut majdnem fix 60 FPS-sel (ha leesik max 58-ra
) Medium / High beállításokkal.mobal,
-
válasz
LamaCube
üzenetére
Fel. A legfőbb változás, hogy nincsen crash a pálya töltés végén. 7870 hmm, akkor kb. 1 szinten lehet a kettő.
Mediumon szinte végig 60-at kapok (vagy 59-et
), High-on is többnyire, csak vannak helyzetek mikor jön pár effekt - pl. zoom de nem jöttem rá miért - akkor esik 50 köré.mobal,
-
Kinek hogy megy 7850-nel a BF4? Nekem High-on már vannak droppok, Medium pedig fix 60fps.
mobal,
-
Ha Asus már nem - ami nagyon sajnálatos
- akkor Sapphire. Szerintem a két legjobb konstrukció. Asus hűtés / minőség / teljesítmény, a Sapphire pedig hűtés / ár / teljesítmény arányban.Asus egy teljesen egyedi nyák - tudtommal minden esetben, ami erősebb mint a ref.
mobal,
-
válasz
Thronks.90
üzenetére
WoW ahogy észrevettem inkább CPU érzékeny. Gondolom itt a Blizzardos motorok szokásából, hogy egy magot terhel, a többin pedig eloszlatja a többlet terhelést.
De a lényeg amit mondtál igen. Bár én nem vennék arra mérget, hogy a Battlefield esetében direkt jobban terheli az infrastruktúrát

mobal,
-
válasz
Thronks.90
üzenetére
8 éves pontosabban. Azért a WoW más tészta, mert ami engine fut rajta fele annyit sem tud szerintem mint egy Frostbite 2.
-
7870-nel pariba csapni egy 7850 jó ötlet-e avagy nem?
mobal,
-
válasz
Ipadipad
üzenetére
Szerintem vidd vissza ha a továbbiakban is rossz. Amit kipróbálnék még a helyedben egy friss win, amire nem pakolsz fel semmit, csak ami fontos. Ha egy napig jó lesz akkor mehet rá és megvolt a "probléma" (bár bevallom őszintén, nem hiszek benne).
A másik meg a BF nem egy hardver gyilkos konstrukció, annak ellenére, hogy képes maxon pörgetni a rendszert.
Én a helyedben visszaküldeném. Másik gépbe próbáltad már?
mobal,
-
válasz
Firkavadasz
üzenetére
-
válasz
Steve198310
üzenetére
Battlefield 4 optimalizációjára minden illik csak a szart pont nem.

mobal,
-
válasz
csirkepokk
üzenetére
Késik a kulcs érkezése. Kis türelem, megkapod később.
mobal,
-
válasz
YellowFlash
üzenetére
Itt nézegess utána. Elsőre azt mondanám, hogy driver. Windows eseménynapló mit mond?
-
Kb. mennyit kell rántani a 7850-en, hogy elérje a 7870-et?
mobal,
-
Megkérnék mindenkit, hogy a GRID 2 témán finomítsunk még pár napig, kivétel az aki igazolni tudja, hogy Amerikában él.
-
Mennyit bírnak a 7850-ek fesz emelés nélkül?
mobal,
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez a BS mennyire gyakori. Gondolok itt a Zafír közölte, hogy január óta minden oké a 7870-nel.
-
Hogy gondoljátok, meg "merjem" venni a 7850 Dual-X -et?
mobal,
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Nekem is volt ilyen - igaz 7770. A changelog-ban külön ki is térnek rá mint ismert anomália, de úgy, hogy ha kikapcsol a kártya - ZeroCore "állapotba" megy és kihúzod a kábelt, majd vissza néha nem ismeri fel. Nálam ez úgy jött elő, hogy elküldöm ugye aludni a monitort, majd rádugok más és vissza.
Megoldás egyenlőre a 13.1 visszarakása volt. Azóta ok.
mobal,
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
Fogadok, hogy 13.4 es meghajtó!

mobal,
-
Sapphire 7850 Dual-X esetében mennyire brutál a zörgés? Asus DC szint van?
mobal,
-
Sziasztok!
Erről a Sapphire 7850 1 Gb Dual-X kivitelről mi az általános vélemény? Első sorban a hangja érdekel. Hoz egy Vapor-x vagy Asus DC szintet?
mobal,
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kompakt vízhűtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) Medium / High beállításokkal.
), High-on is többnyire, csak vannak helyzetek mikor jön pár effekt - pl. zoom de nem jöttem rá miért - akkor esik 50 köré.