- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
--Rawlings-- #3297 üzenetére
Hali
Látom drága kincsre tettél szert, érdekelne, hogy játék közben milyen a kari hangja és 2d ben hogy viselkedik ( volt itt pár furcsa anomáliás eset bár lehet, hogy nem 70 -es modell volt)
-
Romvr
őstag
válasz
--Rawlings-- #3297 üzenetére
GTA4-nek 3-4 magos gép kell, hogy jól érezze magát, meg minél nagyobb VGA memória interfész sebessége (128bit, 256bit...), és VGA memória mennyisége (1GB legalább). A többivel nem igazán foglalkozik. Tudom mert tapasztaltam. 2 magos 2 GHz-s gépen alig ment. Ugyan azon a gépen csak 4 mag és 3GHz, hasít mint állat. KB 20-25 FPS többlet lett tőle (így van 30
).
Az viszont szép hogy a Crysis 4xAA-val megy fullra rakva 25-50 FPS-t. Nekem ilyen beállításokon az 3-8FPS a max
-
--Rawlings--
tag
Udv Mindenkinek!
Tegnap jott meg az uj Asus 5870-em.
Gepem; Gigabyte EP-45 UD3P, E8400, 4GB OCZ 1150MHZ 5-5-5-14.Crysis maxon megy 1920*1200 4*AA, FPS 25-50, Minimum altalaban 25 felett marad.
Empire Total war-nal 1920*1200 minden maxon, boven 45 folott.Szal ezek az ertekek jok, amit nem ertek, hogy GTA 4 es ARMA 2-ben a regi 4870-hez kepest nincs jelentos valtozas. GTA 4 25fps-el docog, Arma 2-is, nem az igazi, viszont youtube kulonbozo tesztekben sokkal jobban szerepelt. Minden patcholva, Windows 7 64bit. 9.10 ATI driver.
Valakinek valami otlete?
Elore is koszi.
-
Tommmmka
senior tag
Hi all!
AC Twin Turbo felmegy különösebb gond nélkül egy ref. 5850-re?
-
-
arn
félisten
válasz
Razermazer #3270 üzenetére
nem hiszem, hogy a szerencseden mult - az osszes 4800asnak is ilyen morgos ventije volt (4870/x2/90). max nem hallod, mert hangos a gep tobbi resze is
nalam a tobbi venti 600-700 korul korul porog, igy nem nehez kihallani egy 1100as fordulatu ventit...
-
katt777
félisten
És persze a biztonság kedvéért már most butítják a Catalyst drivert a régebbi sorozatokon!
Míg a 9.9-cel még 2-3%-ot gyorsult a megjelenés 4870-en, addig a 9.10-ben alapon stagnál, magas grafikai beállításokkal meg már pár % mínusz tapasztalható.
Remek az AMD-től, nem is számítottam másra tőlük.
Anno a chipsetjeikkel is ezt csinálták, és amióta az ATI az övék, azóta a VGA-kkal is. Aztán persze lehet vitatkozni, ez a nagyobb szemétség (ti. hogy vagy veszel új sorozatú VGA-t, vagy választhatsz, hogy az újabb v. a régebbi játékok nem futnak rendesen a kártyádon), vagy amit az nVidia csinál.
-
BullKoxa
őstag
Szép jó Estét!!Megvan az új VGA-m!A Gigabytes eladó vissza adta a pénzemet,És szerencsére Banditnak(Ritka az ilyen ember,nagy dicséret neki)
már a gépemben van egy másik ami Sapphire!!
.nagyon jó ez a Sapphire jól hűt,és halk is
!!
-
eszakas
őstag
válasz
Razermazer #3273 üzenetére
A kritikus fordulat a forgó /mozgó/ alkatrészeknél van amikor az forgórész rezgésszáma megegyezik a környező test /jelenesetben a maga az egész kártya/ rezgésszámával ilyen esetben berezonál a teljes test /gondolj a hullámzó hidakra/ ezt a kritikus fordulatot igyekeznek mindenütt gyorsan átlépni. És akkor nem károsodik a tárgy.
-
antisocial
csendes tag
válasz
Razermazer #3284 üzenetére
köszi
-
Razermazer
őstag
válasz
antisocial #3283 üzenetére
Átviszi és most már benne van a catalyst telepítőbe nem kell külön feltenni
-
antisocial
csendes tag
Hi!!
Tudna-e valaki segíteni abban,hogy a videókártya hdmi-kimenete a hangot is átviszi vagy nem.Azt tudom ,hogy az asztali bd-játszóé igen,de pc-téren kezdő vagyok.Előre is köszi. -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!!..
Érdekelne, hogy használ-e valaki ilyen VGA-t egyszerre 2 digitális kimenetével??...
Elsősorban az érdekelne, hogy a két DVI csatlakozóval lehet-e eltérő felbontásban, egymástól függetlenül 2 monitort használni egyszerre??..Vagy esetleg HDMi és DVi párossal...
Köszönöm!!.. -
259 volt az a kezdőár, amit az összes tesztoldal közölt a hivatalos launch napján. lehet, hogy volt insider info 299-cel, de akkor se beszéljünk visszarakásról. ez egy egészen szimpla áremelés, ráadásul pont akkorra időzítve, amikor a supply elkezd találkozni a demanddal. szép munka
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
Ti bizonyára jobban képben vagytok a VGA piac alakulásával kapcsolatban szóval azért kérdeznélek titeket itt.
A kérdés: Február környékére lehet számítani valami számottevő árcsökkentésre? (ugye nV is kihoz valami vackot (Fermi?) amit talán árversenyt alakít ki.) Most ugye 70 körül lehet kapni a HD5850-et amit majd februárban szeretnék megpályázni. Azonban VGA-ra nem akarok kiadni 70k-t. Max ilyen 55-60 körül vagyok hajlandó. Szerintetek lemegy az ára ilyen mértékben, vagy csak szépeket álmodok?Köszönöm a válaszokat előre is!
-
katt777
félisten
válasz
Teljesítmény alapján mennyi is lenne reális 5870-ért, 50k?
Na, majd annyiért érdekelni fog, addig felőlem bármennyibe kerülhet, főleg, hogy nem sok játék van, amihez kéne az ereje, ill. azt a 2-t már végigjátszottam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Februárig csak elleszek 9600GT OC-mel i7-920 alatt
Végre nem CPU limites lesz...
-
-
eszakas
őstag
válasz
Nekem nem villódzik semmi. Alacsony fordulaton 2d van egy ritmikus zizegés de az a ventilátor kritikus fordulata miatt van. Szerintem nem kellett volna oda leengedni a venti fordulatát mert egyrészt nem tesz jót a ventinek másrészt kellemetlen is.
-
Razermazer
őstag
válasz
radi8tor #3268 üzenetére
Ha csak annak az árát emelnék
de szerintem az 5870 árát is emelni fogják karácsonyi felárra
. Úgyhogy mostanság nem érdemes venni egyik ilyen kártyát sem ha nem engedi meg a keret, ha igen akkor hajrá. Érdemes megvárni a Februárt kicsit tuti esnek az árak.
Arn: Hát mondom hogy fül kérdése. Akkor én kifogtam egy jobb darabot, mert nekem még morogni sem morog
mázli. Tény és való hogy a levegőáramlás kialakítása olyan mint egy trombita, tehát a szélzajt rendesen felerősíti, és még az is rájátszik, hogy csak olyan kicsi a szellőző nyílás a kártya fenekén. Miért nem tudnak normálisabb hűtőt csinálni? mert az Atinak Mas-ni csinálja a hűtőket olcsóbban mint Pert-li, aki az nvidiának dolgozik kicsit jobb anyagokból ennyi
.
Katt: Jó átírogatom a memória órajeleket nem ráncigálja nem dupláz. viszont akkor a villódzás az megmarad ezek szerint? órajelváltáskor ugye
-
arn
félisten
válasz
Razermazer #3261 üzenetére
21%nal sem halk... egyreszt egy eleg morgos venti, masreszt ~1100rpm miota halk? sajna visszaszabalyozva sem a legjobb (900-1000rpm).
de ha a fordulattol eltekintunk, az nv gtx ventijei meg mindig sokkal kellemesebb hangszinnel mennek. miert nem tudnak ugyanolyat venni?
-
katt777
félisten
válasz
Semmi gond, az ini fájlban csak át kell írni az 1-eseket 0-ra, vagy viszont. GDDR5 opciót nem tudom, hogy kell-e neki, de ha nem jelölted be, és nem duplázza a RAM-órajeleket, akkor nem.
stevve: Azért sztem jobbb lesz megvárni az extra hűtők tesztjét is. Mondjuk a Vapor-X és a PC-s vizesblokk miatt nagyon nem kell aggódni, hogy elcseszték volna.
-
válasz
Jó a gyári hűtés, de ahogy látom, egyre-másra jönnek a custom hűtők. Egyedi kinézettel csábítanának vásárlásra, gondolom...
-
gyiku
nagyúr
-
smkb
őstag
"ATI has decided to increase the prices of Radeon HD 5850 cards due to huge demand and effective immediately the Radeon 5850 will cost any given partner some $15 to $20 more."
http://www.fudzilla.com/content/view/16185/1/
-
Razermazer
őstag
válasz
katt777 #3259 üzenetére
Akkor ezt el*****am
no lényeg a lényeg vezérli a kártyát és mint látom jobban mint bármelyik másik húzigató program volttéren legalábbis biztos, meg szerintem minden téren
. Na akkor felteszem rendes módban, is de majd este jelentkezem mert most megyek láncfűrészezni
Stevve: Hát akinek eleve vízhűtése van annak biztos jó lesz de, semmi baj a gyári hűtéssel csendesen teszi a dolgát, persze akit zavar a szélzaj 27%-os fordulaton mert terhelve is csak ennyin megy az nagyon vájtfülű
-
katt777
félisten
Hát, látod, ha ide bejönne egy bármilyen, azt én sem bánnám!
Razermazer: Miért szoftveres vezérlésre állítottad?
Az IC2 ráadásul nem az 5000 szériához kell, hanem a pre 580 karikhoz, az 58xx szérián meg már 870-es van.
arn: Ha csak nem valami prenyúzott karit adott az eladó, és ki akarta küszöbölni a garos problémákat...
-
PowerColor’s First Watercooled Radeon HD 5870 Looks Pretty
Úgy látom, a gyári hűtést sok gyártó igyekszik lecserélni minél hamarabb...
-
bigdigit
addikt
érdekes ez a MSI afterburner
nekem pont MSI 5850-en core voltage-ra nem mutat semmit így állítani sem tudomlehet,hogy win7 64bit miatt lenne?
a live update sem megy.egyre jobb.
-
Razermazer
őstag
válasz
katt777 #3246 üzenetére
Na szóval kipróbáltam Katt a telepítésnél bejelöltem biztos ami biztos az IC2 control systemet mivel ajánlja az 5000-es szériához és az Other tweakst: Software method read clock-t. A következő a tapasztalat mindent szépen váltogat ahogy kell, viszont amikor memória sebességet vált akkor mint a régi kártyáimnál villan a képernyő, ez egy kicsit zavaró én csinálok valamit rosszul vagy ez természetes?. Catalyst ilyet nem csinál szépen váltogatja az órajeleket terheléstől függően, persze a memóriának az órajelét is és nem villan. Az órajelek a következőek 2d: 157/300 0,95 volton 3d low: 400/900 1,06 volton 3d: 850/1200 1,16 volton és ez a maximálisan adható feszültség ezt gondolom biosból olvasta ki a TrayTools. Egyébként 0,95-1,16 voltig(nővekvő számsorrendben állítható a feszültség tehát 0,95-96-97-98-99-stb) iszonyatos széles skálán állítható a kártyának adható feszültség, és mindenki a neki megfelelőt beállíthatja, és tesztelheti hozzá a kártyát hogy mit bír el az adott feszültségen. Egyenlőre maradok a Catalystnál a villódzás miatt, de lehet mivel eddig is Tray Toolst használtam hamar visszatérek rá megint. A rendszer amin használtam egy Vista 64 bites 1 éves oprendszer csak karba van tartva, nálam semmi probléma nem fordult elő.
-
arn
félisten
nem vedofolia van csak rajta? vmelyik gyarto szokott ra rakni. azt le kell szedni, a matricat nem.
-
bigdigit
addikt
válasz
janos666 #3251 üzenetére
érdekes....de azért nem kell hülyének nézni.
a korábban már emlegetett de nevén nem nevezett eladó pont azt mondta vegyem le róla a matricát.
már megcsíptem a szélét mikor felmerült bennem végül is a kérdés jól teszem-e...
egyébként a korom majdnem eltaláltad.43 vagyok de nem kolostorban cölibátusban hanem jó kis ......
-
janos666
nagyúr
válasz
bigdigit #3249 üzenetére
Bocs, de hány éves vagy, vagy kolostorban éltél az utóbbi 40 évben?
Miért tennének rá olyan matricát, ami megolvad üzemhőmérsékleten? Miért nem olvadna meg akkor az alatta lévő fedlap is...? Vannak olyan hőálló műanyagok is, amik a sokszorosát is kibírnák annak a hőfoknak, ami előállhat a PC-dben. Sőt, ez a teteje, amit inkább csak az alatta áramló levegő fűt, nem is közvetlenül a GPU.
Szóval nem, nem kell lehúzni. Véletlenül sem, csak ha zavar a rajta lévő ábra, és nem zavar a garanciavesztés esélye sem. -
bigdigit
addikt
szolgálati közlemény:
az MSI nem zörög úgy néz ki.
kérdésem az,hogy matricát le kell venni a hűtőről?nem olvad rá?az egész hűtőt tele vágták egy nagy matricával MSI-né -
b3er
aktív tag
Lehet hogy 128bit, de ott a GDDR5 kompenzálás képpen, és 1440x900as felbontásban bőven elég még a sávszélesség. De ahogy nézegetem HD5770re nemnagyon érdemes váltanom, 4870el jobban járnék teljesítményben, de DX11miatt (aminek még értelmét nemlátom) a HD5770 lenne a nyertes. Még elválik, csak legyen kész a vMod a Hd4850en
-
katt777
félisten
Na, ez már tetszik.
Próbálta vki 58xx karikon az ezekhez frissített ATT-t? -
Joey89
tag
valaki tudna valamit mondani nekem az 5850-es tuningolásáról(hogy kell, melyik progi kell hozzá, meddig biztonságos)??
Nem csináltam még ilyet, de most lehet hogy kipróbálod
-
Sz.Miki
őstag
Akkor nincs okom az aggodalomra?
-
bigdigit
addikt
válasz
eszakas #3228 üzenetére
nekem nem úgy tűnt mintha lett volna már gépben....
de ma már cseréli is egy új MSI-re.
szóval én nem írnám le az eladót.nekem semmi gondom vele .egy biztos 2db biztos hibás mert a másikat még nem vitték vissza.de még mindig nem tudom mit kellene csinálnom vantage ne artifactoljon teszt alatt és 3dmark06 elinduljon win7 64bit alatt.illetve Unigine Heaven DX11 elinduljon dx 11 módban is
-
DemonDani
addikt
Ezekre az referencia gyári 5850/70ekre én megcsinálnám a saját matricámat...
Simán ki lehet díszítenivan rajta akkora felület, és legalább egyedi lesz
-
eszakas
őstag
válasz
bigdigit #3217 üzenetére
Szia.
Vagy ugyan az a kártya nem gondolod? Csak most nálad van. A P/N-jét esetleg felírhatnátok és ide ki kellene tenni, hogy tudjuk. 1.vagy egy egész rossz széria van. 2. Vagy az eladó csak ugyan azt a 1-2 kártyát adogatja másnak, valaki hátha megtartja. És lecseréli a hűtést róla. -
DemonDani
addikt
válasz
Sz.Miki #3225 üzenetére
csak beszélgetnek a magok a gpuban nyugi
enyém emberemlékezet óta csinálja magyarázatát biztos tudja valami okos itt, én nem.
de nekem megy már 1,5éve 24/7 a gépem és még semmi baja (amúgy ha tuningolod akkor a hang erősödik szal a frekvenciához van köze de hogy miért? azt nemtom, mondom sztem beszélgetnek a magok... -
Sz.Miki
őstag
Mióta beszereltem ezt a kártyát (HD5870) azóta elég hangosan hallom játékok betöltésénél 3Dmark tesztelés közben, ilyen változó frekvenciájú cicergő sipoló hangot, a régi 4890 kártyámnál is hallottam de csak ritán és halkabban. Ez alaplap, vagy már kezd beszarni a vga-m?
-
DemonDani
addikt
végre valaki megtette!
letesztelte amiről mindig olyan simán beszéltek, tessék nézzétek az 50-60%os game gyorsulásokat az ATIn!
[link] -
Nagynozi
aktív tag
válasz
bigdigit #3220 üzenetére
Elméletileg tudnia kéne, mert rákerestem a topicban és azt írták fentebb, hogy bizony kell lennie, és van is, mivel a system32 mappában találok is egy d3dx_11_42 filet, de akkor sem értem, miért nem települ tulajdonképpen...
Amúgy ahogy nézem 4870X2 van írva az adatlatlapodban, gondolom, mivel nem directx 11-es a kártya, ezért nem indul el. -
Nagynozi
aktív tag
Sziasztok! Az unigine heaven benchmarkot szerettem volna elindítani, de nem akar menni directx 11-ben, azt írja, hogy a directx11 wrapper nem tudja betölteni a d3d11.dll filet, és leáll. Feltelepítettem az összes lehetséges directx frissítést, de nem akar menni a program. Windows Vista 32-bit Home Premium-ot használok. Egyébként az Everest azt írja, hogy Directx 10.1 van telepítve. A dxdiag pedig, hogy directx 10. És még hozzátenném telepítés után símán megköszöni, hogy telepítettem a directx-et, de semmi nem történik, én rákattintok, hogy befejezés..... legalább egy rebootot kérne, de nem.
Ha van valami jó ötletetek akkor írjatok. Előre is köszönöm.
-
dangerzone
addikt
Pedig bizony elég az E8400 picit meghuzatva az 58xx szériához. Még alig van pár játék, ami kihasználja a 4 magot.
Amúgy meg az E8xxx széria azonos órajelen veri a phenom II 7xx szériát, szóval azért annyira nem lehet lemaradva a 4 magosoktól sem. Jó, persze nem tömörítgetésben.Azt a dolgot meg totálisan nem értem, miért van neked megnyitva 2-3 játék meg 6000 ablak meg program egyszerre. Ennyire ellustultál, hogy nem zárod be őket, vagy mi? Pedig csak egy kattintás, és nem kell 8 giga ramot venned, és elég lesz a 4 is bőven.
-
bigdigit
addikt
3dmark06 fut win7 64bit alatt?nekem valami dll-t hiányol bár fel lett telepítve.illetve vantage-ra van valami megoldás ne artifactoljon már az első tesztnél?4870x2-nél is ez volt a bajom.most hirtelen nem jut eszembe a neve de van ez az új dx11-es teszt program is.dx11-be program nem válaszol....dx10-be megy.még jó,hogy dx11-es a kártya.habár mivel szűz win7 64bit van fent valamit kellene még felrakni.dx frissítés microsoft oldaláról meg volt.9.10-es catalyst fent.
-
bigdigit
addikt
nos tegnap nálam is landolt egy gigabyte 5850...
tünetek:
hideg indításkor kotyorászik egy darabig míg fel nem pörög rendesen.illetve akkor is kotyog amikor nincs terhelve és épp,hogy csak pörög a ventri.
ilyenkor nem is folyamatosan pörög hanem mintha lökdösnék.olyan érzés mintha a ventillátor nem fixen lenne rögzítve hanem amikor rálök a motor akkor neki ütközik egy pöcöknek amitől forog a ventri.mintha a lapát nem lenne fixen rögzítve a motoron.
ha ismered a régi wartburg autó szabadon futójának működési elvét akkor ez valami hasonló lehet.
szerintem konstrukciós hiba vagy hibás széria... -
DrJános
aktív tag
Gyerekek ez nem volt tiltva??? vagy Az Ati eddig késleltette a nem ref változatokat?
Ránézésre sokkal halkabb lesz a nagyobb hűtő venti matt de majd kiderül, ha lesz valami teszt vagy valaki vesz ilyet a fórumozók közül
Amúgy én is figyeltem, hogy kicsit megrángatták, de hát ez szinte természetes nem?
-
P00By
nagyúr
-
Voyage
aktív tag
válasz
koxminator #3206 üzenetére
2-3 játék csak megvan nyitva, mivel a gép csak HW cserekor van kikapcsolva, ezért van, hogy egyik-másik játék csak úgy meg van nyitva 2-3 napig, nem játszok vele.
Viszont néha melózni is kell, mikor meg pihennék egy kicsit, szimulátorozok, vagy lövök egyet-kettőt, és olyan típus vagyok, akinek nincs kedve/türelme várni. Ha nem nyílik meg mihamarabb, inkább el se indítom. -
koxminator
senior tag
már nem azért, elég jó a fantáziám, de ha most belegondolok, hogy valaki 2-3 játékkal játszik egyszerre, fotósoppozik is mellette, meg a sok kismillió f..om pluszba, a hígfosással egybekötött röhögőgörcs kerülget
én meg repülőgépet vezetek hegymászás közben LOL
taníts mester, valahol nagyon lemaradtam az élet útvesztőjében
-
Sz.Miki
őstag
Sziasztok!
Majdnem boldog tulajdonosa lettem egy Sapphire HD5870-nek de sajnos nem felhőtlen a boldogság, ugyanis a kedvenc játékom (Witcher) egy cseppet sem néz ki jól ezzel a kártyával, a főhősből mindenféle pixelgerendák állnak ki olyan mint mikor tönkremegy a GPU vagy hibázik a ram, eddig 4890volt a gépben azzal minden ok, de sajnos ez a kép fogad. Legfrissebb driver van fönt, más játéknál nem tapasztalom a hibát. Rengeteg fórumon olvasom, hogy másnak is ugyan ez a tünet, tehát nem a vga a hibás, driver gond lesz.. Gondoltam beszámolok a kezdetekről.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
andras888 #3202 üzenetére
Ezt a tesztet olvasd el: Crossfire, de okosan
(#3201) WesTM: Kösz, hogy besegítettél.
-
andras888
aktív tag
Üdv mindenkinek!
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5870_PCI-Express_Scaling/1.html e cikk szerint minimális különbség van 16*, 8*, de még a 4*- pci-express foglalat között, nagy felbontáson.
Ezek szerint a 8*8 as CF és a 16*16 CF között nincs nagy különbség? -
WesTM
őstag
Ez a kihajtás téma mindig a legnagyobb baromságok közé tartozott.
1-2fps különbségekről (már ha rendeltetési körülmények között van használva a vga) megy a vita hsz.-ek óta...Szvsz. egy 3.3ghz-en járó core 2 alá be lehet tenni bármilyen kártyát.
Indoklásképp, nyilván aki ilyen vga-t vesz, nem 17es crt-n játszik 1280ban. 1650 és a fölött, szűrőkkel van létjogosultsága ezeknek a kártyáknak. Ott pedig ne magyarázza be nekem senki hogy egy 3.3ghzen 25fps-el futó játék 4ghzen 50fps-el fog futni. Itt nüansznyi különbségek vannak csupán.
Attól még hogy 3dmarkban a világ processzora sem elég a "kihajtáshoz" az csupán egy dolog.
Szól a kiindító kérdésre válaszolva ELÉG a 8400 a kártya alá. Ha pedig szeretnél 1280ban +20 fps-t akkor természetesen el lehet költeni egy valag pénzt, és akkor i7@4ghz...
Tudjátok mi a nem elég? 3800+x2...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged