- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Ezekre az referencia gyári 5850/70ekre én megcsinálnám a saját matricámat...
Simán ki lehet díszíteni
van rajta akkora felület, és legalább egyedi lesz 
-
DemonDani
addikt
csak beszélgetnek a magok a gpuban nyugi

enyém emberemlékezet óta csinálja magyarázatát biztos tudja valami okos itt, én nem.
de nekem megy már 1,5éve 24/7 a gépem és még semmi baja (amúgy ha tuningolod akkor a hang erősödik szal a frekvenciához van köze de hogy miért? azt nemtom, mondom sztem beszélgetnek a magok... -
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
sztem meg csak 10k!

-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Bakker akkor nem is kell DX9! Nincs AA úristen...
RÖHELY!
Az emberek 90% minimum aki annak is örül ha nem szaggat képjavítók nélkül maxban ombre. Hagyjuk már ezt a hatalmas lolt! Az legyen a legkevesebb hogy nincs AA! Örülnék ha csak ez lenne a gondom... (és nagyon nem vagyok egyedül mert még nekem viszonylag jó is a gépem...) -
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Amcsiknál már most annyi... (51k nem kevesebb de azért megfizethető
) -
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
venni akarok quadcf 5870et a regi lapomba. mi lenne?
de buta vagy 
-
DemonDani
addikt
milyen 4magos cput ajánlanátok?
Asus P4C800-E DELUXE lapom van
remélem lesz AGP-s 5870! -
DemonDani
addikt
Kicsit elhamarkodott bolti rajt volt ez... még rosszabb mint a 4770 idején

Abból több jutott el a boltok polcaira...
Európai árkereső ugyan szép listát dob de nem tudni hogy mennyire elérhető ettől függetlenül. Nállunk is van ahol kivan írva mégsincs, és a newegg-en sincs...
Ha nagyobb a keret mint a 4770 rajtjánál akkor sem sokkal.Keldor:
Nem hiszem hogy a 4890OC-től kevesebbet fogyasztana...
bár akörül van -
DemonDani
addikt
-
DemonDani
addikt
Olyan egyszerű.
Az nv nem hülye. Tudják hogy nem megy a szekér...
Rengeteg ága van ebből ez nem megy nem hiszem hogy komolyabb veszteségeket jelentő árcsökkentéseket vállalna, hisz tudja hogy akkor a menekvést jelentő ágazatokból kell pénzt kihúznia. Rettentő buta lépés lenne akár a hd 5850 árával is megpróbálni a versenyt. -
DemonDani
addikt
a vantage az fontos szempont
azzal jáccá csak 
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Videokártyák
- ATi Radeon HD 5830 / 5850 / 5870
- (kiemelt téma)
- BESZÁMÍTÁS! MSI RX 6750 XT Gaming X Trio videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 7800xt 16gb ( 2 év ipon garis )
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- DEKO DKHG03 Hőlégfúvó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)