- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
->Raizen<- #3765 üzenetére
Én úgy tudom hogy a játékokban a tesszellációt is 4 lépésben lehet majd állítani (tudjátok: Off-Low-Medi-High). Ha nem lehetne akkor sokaknál nem bírná a játék a dolgot és ezért nem is fizetnének be rá míg nincs emberi áron normális Dx11 kártya.
HUF ingadozás mindig szívás. Majd akkor veszek karit ha erősödik, vagy a brókerem visszaszól hogy "vegyél mert eladok"
.
-
Romvr
őstag
válasz
--Rawlings-- #3297 üzenetére
GTA4-nek 3-4 magos gép kell, hogy jól érezze magát, meg minél nagyobb VGA memória interfész sebessége (128bit, 256bit...), és VGA memória mennyisége (1GB legalább). A többivel nem igazán foglalkozik. Tudom mert tapasztaltam. 2 magos 2 GHz-s gépen alig ment. Ugyan azon a gépen csak 4 mag és 3GHz, hasít mint állat. KB 20-25 FPS többlet lett tőle (így van 30
).
Az viszont szép hogy a Crysis 4xAA-val megy fullra rakva 25-50 FPS-t. Nekem ilyen beállításokon az 3-8FPS a max
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
Ti bizonyára jobban képben vagytok a VGA piac alakulásával kapcsolatban szóval azért kérdeznélek titeket itt.
A kérdés: Február környékére lehet számítani valami számottevő árcsökkentésre? (ugye nV is kihoz valami vackot (Fermi?) amit talán árversenyt alakít ki.) Most ugye 70 körül lehet kapni a HD5850-et amit majd februárban szeretnék megpályázni. Azonban VGA-ra nem akarok kiadni 70k-t. Max ilyen 55-60 körül vagyok hajlandó. Szerintetek lemegy az ára ilyen mértékben, vagy csak szépeket álmodok?Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest