Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Pesten a Ramiris-böl szerezték! Sajna nem túl jó áron 54et mondtak rá és mire ide ért kiderült,hogy az ár NETTÓ,de legalább megvan itt jelenleg még rendelni sem tudják sehonnan!
Tapasztalataim:
Tuningolni nem tuningoltam annyira nem érdekel ez a téma!Nekem játszani kell és mindegy,hogy 70 vagy 110 fps-t produkál!Max beállításon minden menjen rendesen nekem ez a lényeg!Monitort szeretnék majd ezután Full HDset,mert jelenleg az 1680*1050 a max felbontás amiben használni tudom!Pár játékkal volt csak időm kipróbálni:Gta4,Arma2, Call of Juarez 2!Amint lesz egy kis időm akkor majd neki esem!Egy két tippnek örülnék,hogy melyik játék az amin igazán bemutathatná,hogy mit tud!
-
eszakas
őstag
Sehol
és lehet hogy a táp is necces lesz így.
Szerintem egy ilyen kártyához kell a deszka is. Nem rakhatsz alá asrockot. Esetleg meggondolnám a 3 magos proci helyett egy két magost és később lehet belőle 4. És ha olyan procit veszel van benne gyári hűtő az maga egy 10-es spórolás. -
luw2win
őstag
esetleg itt többet tudnak mondani
Szvsz, am2-es alaplappal és a ddr2-es ramokkal tudnál sporolni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya CSERE
- NVIDIA ASUS TUF RTX 3070 TI OC 8GB GAMING Videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 OC Edition 12GB GDDR6
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és lehet hogy a táp is necces lesz így.