Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Core2duo6600
veterán
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Ha alapon van a cpu d akkor is csikozik ?
 - 

ndlx
aktív tag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						háát, sztem túlságosan különböző konfigokkal hajtjuk ahhoz, hogy ne videókártya probléma legyen... elvileg ez lehet driver gond? okozhat ilyet egy driver?
vagy csak a GPU tud ilyet csinálni?nálam néha helyreáll a win, hogy az "ATI illetsztőprogram hibázott de helyreállt", néha viszont viszont annyira keményre fagy, hogy reset...
 - 

AMATŐR
őstag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Az én XFX 5870 es karim szintén függőleges csíkokat produkál, ha elkezdek játszani kb. 5 perc elteltével. Ha a gépet lekapcsolom, újraindítom, minden tökéletes, még akkor is ha 4-5 órát játszom folyamatosan.
Én csak MW2 vel tolom, de ott szinte minden bekapcsolás után 5 percel csinálja 1x. Azután nem jön elő!
 - 

Robi BALBOA
őstag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Ha 31%-os venti mellett 75 fok akkor az oké, de valami tuti nem jó ha kikapcsol előtte pedig szürke képhibákat generál.(ez egyértelmű hardverhibára utal!)
 - 

GuB3Ra
aktív tag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Ha minőségi a táp 450/500w os simán elég.
 - 

Robi BALBOA
őstag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Vidd vissza!
Terhelés nélkül 21%-os venti fordulat mellett 35-40fok(ház szellőzéstől függően) körül kellene lenni a karinak.
Terhelve 75-85fok körül 30-37%-os venti fordulat melett kell mennie a karinak.
70%-os venti fordulat mellet nagyonerős tuning mellett sem szabadna túlmelegednie! - 

Ricco_hun
senior tag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Az ilyennel nem kell szarozni. Vissza kell vinni oda, ahol vetted.
(úgy néz ki, hogy elég sok gyári hibás cucc kerül ki
 ) - 

Goldmen75
őstag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Gyári hűtővel?!
Ha garos akkor nehogy levedd a gyári hűtőt! Vidd vissza hogy becsikosodik s lekapcsol!
Garba kötelesek cserélni! (már persze ha náluk is hozza a hibát) De amit leírtál, azalapján 1értelmű. Lehet tényleg nem fexik rendesen a hűtő...ritkán de előfordul. - 

->Raizen<-
veterán
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Esetleg nem jól fekszik fel a hűtő! Én levenném a helyedben újrapasztáznám és megpróbálnám auto venti szabályozással használni a vgat.
 - 

katt777
félisten
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Skacok, nem tudom, Logout-on mikor jelenik meg, de ha valakit érdekel, a honlapomra már feltettem a HD4870 ún. Requiem-tesztjét (nem a játék
 ). Unigine benchmarkok DX10-ben, DX10.1-ben, DX11-ben, DX9-ben, és OpenGL-ben, valamint régebbi benchmarkok összehasonlítás végett, és az ATI drivereinek szándékos avultatását bemutatandó. Szívesen fogadok minden véleményt, kivéve azokat, amelyek azt kifogásolnák, hogy miért maximális összetettséggel, 8XAA és 16XAF mellett nyúztam a VGA-t. 
 (Ez a fixa ideám, ha már csúcs VGA-m van, még ha öregecske is.)Nagyon megköszönném, ha valaki 58xx kártyákon lefuttatná a cikkben szereplő Unigine teszteket hasonló beállításokkal, esetleg egy vs. 4870 cikk keretében.
bolic: Miért kellene játékra quad egy 5xxx kártya alá? Amúgy sztem azért más a neve, hátha valaki nem jön rá, hogy 2 magos kártyáról van szó.
Crytek: Az első 3, 4xxx sorozatra írt driverrel a 4870-em lassabb volt a 3870-emnél DX10-ben, úgy lassabb, hogy kb. 1/3-a a teljesítménynek. Szokásos ATI driver szarakodás, én már az 5xxx sorozat előtt mondtam, hogy majd fél évvel a megjelenés után lesz érdemes ilyen kártyát venni.
eszakas: Az Unreal Engine-ben Havok Phisics támogatás van. Most toltam végig a Bioshock-ot újra, csökkentett órajelű VGA-val.
ceaser: Az ATI-k eleve sokkal jobban kezelik a VRAM-ot.
 - 

válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Igen 5970 lesz, nem értem miért unták meg az X2 jelölést, pedig az menő dolog évek óta.
 [link] Vajon erre az 5970-re melyik legalább procival érdemes használni? Melyik tuningmentes Quad-ot vegyen az ember, ha nem tuningolható lappal rendelkezik? 
 - 

TTomax
félisten
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Köhm.... nekem ennél jobban megy... milyen procid van?

- 

TTomax
félisten
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						GTA 4 es ARMA 2-
Kőkemény processzor zabáló játékok...

- 

zuchy
őstag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Ha meghúzod a procidat ~4GHz-re, akkor a GTA4 is jól fog menni.

- 

DrJános
aktív tag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						Hali
Látom drága kincsre tettél szert, érdekelne, hogy játék közben milyen a kari hangja és 2d ben hogy viselkedik ( volt itt pár furcsa anomáliás eset bár lehet, hogy nem 70 -es modell volt)
 - 

Romvr
őstag
válasz

--Rawlings--

üzenetére
						GTA4-nek 3-4 magos gép kell, hogy jól érezze magát, meg minél nagyobb VGA memória interfész sebessége (128bit, 256bit...), és VGA memória mennyisége (1GB legalább). A többivel nem igazán foglalkozik. Tudom mert tapasztaltam. 2 magos 2 GHz-s gépen alig ment. Ugyan azon a gépen csak 4 mag és 3GHz, hasít mint állat. KB 20-25 FPS többlet lett tőle (így van 30
 ).Az viszont szép hogy a Crysis 4xAA-val megy fullra rakva 25-50 FPS-t. Nekem ilyen beállításokon az 3-8FPS a max

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - Milyen notebookot vegyek?
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - Autós topik
 - PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Heroes of Might & Magic: Olden Era
 - További aktív témák...

- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
 - Nvidia Geforce RTX 4070 Ti
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

). Unigine benchmarkok DX10-ben, DX10.1-ben, DX11-ben, DX9-ben, és OpenGL-ben, valamint régebbi benchmarkok összehasonlítás végett, és az ATI drivereinek szándékos avultatását bemutatandó. Szívesen fogadok minden véleményt, kivéve azokat, amelyek azt kifogásolnák, hogy miért maximális összetettséggel, 8XAA és 16XAF mellett nyúztam a VGA-t. 

).