Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
nos tegnap nálam is landolt egy gigabyte 5850...
tünetek:
hideg indításkor kotyorászik egy darabig míg fel nem pörög rendesen.illetve akkor is kotyog amikor nincs terhelve és épp,hogy csak pörög a ventri.
ilyenkor nem is folyamatosan pörög hanem mintha lökdösnék.olyan érzés mintha a ventillátor nem fixen lenne rögzítve hanem amikor rálök a motor akkor neki ütközik egy pöcöknek amitől forog a ventri.mintha a lapát nem lenne fixen rögzítve a motoron.
ha ismered a régi wartburg autó szabadon futójának működési elvét akkor ez valami hasonló lehet.
szerintem konstrukciós hiba vagy hibás széria... -
bigdigit
addikt
3dmark06 fut win7 64bit alatt?nekem valami dll-t hiányol bár fel lett telepítve.illetve vantage-ra van valami megoldás ne artifactoljon már az első tesztnél?4870x2-nél is ez volt a bajom.most hirtelen nem jut eszembe a neve de van ez az új dx11-es teszt program is.dx11-be program nem válaszol....dx10-be megy.még jó,hogy dx11-es a kártya.habár mivel szűz win7 64bit van fent valamit kellene még felrakni.dx frissítés microsoft oldaláról meg volt.9.10-es catalyst fent.
-
bigdigit
addikt
válasz eszakas #3228 üzenetére
nekem nem úgy tűnt mintha lett volna már gépben....
de ma már cseréli is egy új MSI-re.
szóval én nem írnám le az eladót.nekem semmi gondom vele .egy biztos 2db biztos hibás mert a másikat még nem vitték vissza.de még mindig nem tudom mit kellene csinálnom vantage ne artifactoljon teszt alatt és 3dmark06 elinduljon win7 64bit alatt.illetve Unigine Heaven DX11 elinduljon dx 11 módban is
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
szolgálati közlemény:
az MSI nem zörög úgy néz ki.
kérdésem az,hogy matricát le kell venni a hűtőről?nem olvad rá?az egész hűtőt tele vágták egy nagy matricával MSI-né -
bigdigit
addikt
válasz janos666 #3251 üzenetére
érdekes....de azért nem kell hülyének nézni.
a korábban már emlegetett de nevén nem nevezett eladó pont azt mondta vegyem le róla a matricát.
már megcsíptem a szélét mikor felmerült bennem végül is a kérdés jól teszem-e...
egyébként a korom majdnem eltaláltad. 43 vagyok de nem kolostorban cölibátusban hanem jó kis ...... -
bigdigit
addikt
érdekes ez a MSI afterburner
nekem pont MSI 5850-en core voltage-ra nem mutat semmit így állítani sem tudomlehet,hogy win7 64bit miatt lenne?
a live update sem megy.egyre jobb.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz lordring #3381 üzenetére
semmi különbség hiszen mind ati.
jönnek ezzel a dx11-el de a dx10-re se tudtak normális drivert kiadni.resident evil 5-öt nyomom épp de kénytelen vagyok dx9-ben játszani mert dx10-ben vagy nincs videó vagy akad mint a k..a isten...vagy épp hang nincs.röhejes ez az egész bagázs.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
új win7 64bit friss 9.10 catalyst első install a gépen.
szerinted milyen user error lehet itt??átírom a gamek kódját vagy mire gondoltál?ja azt elfelejtettem írni a residentet 4870x2-őn próbálom élvezni nem a 5850-en.de végül is mit várjak egy kártya driverétől ha egy 1 éves kártyára se tudtak normális drivert kiadni.
megrögzött atisok sose fogják elismerni a hibákat.viszont én nem vagyok piros szemű.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
[OFF]pedig bekapcsolt AI esetén nincs video resident 5-ben dx10 választása esetén....tudomásom szerint így meg nem megy a 2 mag 4870x2-őn.vizes pályák meg állóképpé képesek merevedni.
még a vantage se megy nálam most első tesztben bug nélkül.nincs fent semmilyen kódek.MPHC megy könyvtárból indítva ha szükséges.[/OFF]
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
akkor tisztázzuk a dolgokat.
resident 5-öt egy p5q deluxe lapon nyomom 4870x2-vel.
resident 5 bugzik.vantage első teszt bugzik.dx11 tesztprogit meg p55-ös lapon nézném 5850-es kártyával ha indulna.
ez utóbbi 4 napos szűz telepítés.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
van valami trükkje az MSI afterburnernek?mert nekem MSI 5850 van de vcore sor üres....
-
bigdigit
addikt
ez az user errorozás kezd kicsit unalmas lenni.szerinted egy kurva dirver uninstal és egy új telepítéséhez külön számtech diploma szükséges?a legtöbb ember azért nem találkozik anomáliákkal mert kevés játékkal nyomul.én pl szinte minden új játékot kipróbálok...mondjuk az ilyen 500 megás szarokat nem.
-
bigdigit
addikt
az miért van,hogy msi afterburnernél átállítom a dolgokat de ha alkalmazni akarom az új beállítást a vcore-n kívül minden vissza ugrik alapra?néztem profil mentésben és ott is csak a vcore változik.
-
bigdigit
addikt
köszönjük az építő jellegű hozzászólást. ha még 100x leírod neked nincs semmi gondod az ati-val attól még más nem lesz előrébb semmivel.úgy véded mintha fizetést kapnál érte.a házszámot is eltévesztetted mert sehol nem írtam olyat nv-ét kell venni.ha te egy játék beli bugzást beteg vinyóra vagy rossz tuningra tudsz fogni akkor nálad nem stimmel valami.
[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
találtam az msi 5850-hez unlockolt biost.
az a kérdésem winflash megbízható?win7 64bit alatt meg pláne?
dos-ból nem tudom nyomni mert az istenért se tudok a pendrive-ra dos indítót létre hozni. -
bigdigit
addikt
válasz Lacika001 #3740 üzenetére
kész fent van az msi unlockos bios.
az A11-et természetesen át kell nevezni akármi.rom-ra.nyugodtan rakhatod.ráadásul én még a gyári biost is elfelejtettem menteni.
asus biost nem akartam mert ha valami gond lesz vele csak msi bios most is rajta.
ha neked is msi és mented a gyári biost ha elküldöd megköszönöm. -
bigdigit
addikt
-
-
bigdigit
addikt
válasz sasmedve79 #5251 üzenetére
nálam járt először egy gigabyte ami zörgött azt cserélték msi-re ami nem zörgött.
most másik gépet építettem amibe saphire került.ennél is hallok koppanást restartkor de egyéb zörgés még nem volt.
kezd ez a dolog gyártó független lenni.egyszerűen elcseszték ati módra a ventrit. -
bigdigit
addikt
csak úgy megkérdezném mennyi eddig az elhalálozási arány becsíkozó lefagyó kártyákat illetőleg jelenleg?
keresztfiamnak építettem egy gépet 5850-el de 4 nap alatt 3x halt be a fent említett jelenséggel...tuning nélkül.
-
bigdigit
addikt
arra gondoltam akinek fagy és csíkoz az 5850 beírhatná milyen márka.
talán kiszűrnénk a rosszabb szállítmányokat.nálam 2db sapphire is csinálja már.
-
bigdigit
addikt
na akkor egy kis érdekesség.
ugye volt nálam 2db sapphire 5850 ami szar volt.most pakoltam be a asust
ami érdekesség,hogy a saphhire-hez a 8pines átalakítóhoz 1db 12v-os ágat lehet csatlakoztatni míg az asus-hoz 2db-ot.
nem tudom ez miért van....de ki tudja lehet ezért dobná el magát a sapphire?
vagy ez csak egy merő túlbiztosítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest