Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Razermazer

őstag

válasz katt777 #3246 üzenetére

Na szóval kipróbáltam Katt a telepítésnél bejelöltem biztos ami biztos az IC2 control systemet mivel ajánlja az 5000-es szériához és az Other tweakst: Software method read clock-t. A következő a tapasztalat mindent szépen váltogat ahogy kell, viszont amikor memória sebességet vált akkor mint a régi kártyáimnál villan a képernyő, ez egy kicsit zavaró én csinálok valamit rosszul vagy ez természetes?. Catalyst ilyet nem csinál szépen váltogatja az órajeleket terheléstől függően, persze a memóriának az órajelét is és nem villan. Az órajelek a következőek 2d: 157/300 0,95 volton 3d low: 400/900 1,06 volton 3d: 850/1200 1,16 volton és ez a maximálisan adható feszültség ezt gondolom biosból olvasta ki a TrayTools. Egyébként 0,95-1,16 voltig(nővekvő számsorrendben állítható a feszültség tehát 0,95-96-97-98-99-stb) iszonyatos széles skálán állítható a kártyának adható feszültség, és mindenki a neki megfelelőt beállíthatja, és tesztelheti hozzá a kártyát hogy mit bír el az adott feszültségen. Egyenlőre maradok a Catalystnál a villódzás miatt, de lehet mivel eddig is Tray Toolst használtam hamar visszatérek rá megint. A rendszer amin használtam egy Vista 64 bites 1 éves oprendszer csak karba van tartva, nálam semmi probléma nem fordult elő.

Új hozzászólás Aktív témák