Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kucsek
aktív tag
Köszi az infót
.
Így már mindjárt más ,csak ez a kábel átalakító nem tetszik.Lehetett volna függőlegesen elhelyezni őket és akkor elférnének egymás mellett,mert ez a kábeles kicsit gáz ,attól tartok hogy húzná a monitor kábele. Bár akkor meg a szellőzés nem lenne jó.
Na mindegy 4 ilyen kártya az 24 éríntőképernyős monitor ami forgatható mint egy asztal és egy Strat játékot lehetne vezérelni felülről mint amikor sakkozunk,vagy rizikózunk
-
nixx-21
őstag
van hajlított monitor...
Íme: NEC CRV-43
mellesleg nem gázos meg lehet oldani középső szembe veled és a két oldalsót beforgatod

egy kis ízelítő ebből az érzésből....katt a képre....csodaszéép *.*

igaz az FPS az csak 16,4 DE ez egy 4670-en futott 2560*1024 Mster.cfg 4*élsimi
(ebben nem vagyok biztos de ha jól látom a képen akkor rajta van
) -
nixx-21
őstag
"...Szerintem is jobb egy nagy, mint sok kisebb kávával...."
innen látszik h még nem próbáltad ki...
én 2monitoron toltam Crysis-t Cod4-et Hawx-ot...
(igen igen a kis 4670-es elvitte Crysis-t 2 moncsin is 2560*1024 Mster.cfg-vel)
igaz FPSeknél középen volt a célkereszt de még ígyis egekbe röpítette a játékélményt...mod: sajna mióta Vistázok meg Win7ezek azóta eltűnt az "asztal nyújtás vízszintesen" a Catalyst-ból így nem tudom összehozni amit még XP-n megcsináltam

-
Kucsek
aktív tag
Mi ez a hat port?TE jó ég!lehet ezt csatlakoztatni vhogy hagyományos módon is a monitorhoz?Remélem adnak ki belőle a hagyományos csatlakozóval rendelkezőt is mert ez így sokk

Egyébként én sem szeretnék rácsok mögül játszani ,szerintem is jobb az egy nagy.
Nem baj ha nyerek a lottón majd akkor, a szomszédom meg kap egy távcsövet ,hogy lássa milyen jól élek
-
zuchy
őstag
Volt egy kolega, vízzel hűtötte egy HD5770-t, amin ugye a tetején van 4 db memória borda nélkül. Simán meg tudta fogni kézzel, meg amúgy is ezek a hátoldalukon át adják át a hűt a nyáknak. Meg ven ez tervezve. Tuning esetén érdemes lehet kis ram-hűtőbordákat rátenni...
De azokból sem kell batár. sima kis lapos elég.
(#3692) Romvr: Szerintem is jobb egy nagy, mint sok kisebb kávával.
-
zuchy
őstag
2GB-os HD5870 6 db Displayporttal. [link]
-
Nippon
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Ezért nem értettem, mert elvileg ezeken az ATI-kon nincs ami ciripeljen elvileg. Nekem is Corsair tápom van, HX520-as, na azt sem feltételeztem volna, hogy abban van a tücsök, pedig valahol kell lennie...
-
válasz
Razermazer
üzenetére
Ok, rendben, köszi! Na csak azért, mert nekem most egy 4850-es VGAm van és minden ok vele, csak sajna a FLACot nem nagyon komálja, csak a sima DTS/DD5.1 PCM-et és ez az 5xxx-es széria egyik újdonsága az lenne, hogy a FLAC-ot is továbbítja az erősítőnek. Előre is köszi!
Üdv,
Vik -
Razermazer
őstag
Mennyé má mester hát abban van bőven erő még szép,
persze nem tudom hogy kettő vga-t hajtasz vele lehet vagy csak egyet, és mekkora a terhelhetősége a 12voltos ágnak júj megnéztem 70amper jájjj de szép erő hát azon nem is fog ciripelni, az a plusz 10amper az nem vágja földhöz. De én ugye csak 620-al próbáltam egy kártyát nem crossfireözöm és annak is simán elégnek kéne lennie ugye. Hát ez van nem tudni ki milyen belet rak bele, a tx-be Cwt-van, az enermax a modelljeibe saját fejlesztéseket rak bele a seasonic is a corsair is is, mert Cwt-is használ modellfüggő. -
#3571 ?
-
válasz
Razermazer
üzenetére
ezt nem veszem meg. amikor a crysis húzza le a wattokat, akkor nincs cirip, csak amikor a GRID?
-
RI/OS
addikt
válasz
Razermazer
üzenetére
Hm.
Nekem a Korzer 850Tx-em nem ciripel...Furmark extreme burn alatt se, mikor furmark szerint 80A körül vesz fel

-
Razermazer
őstag
Ciripelés evvel én is sokat nyűglődtem, de rájöttem hogy ezen új karik esetében, nem a kártya a ludas, itt már nincsenek se kondik se tekercsek, aminek ciripelni kéne(digitális pwm-ek vannak rajta persze a szériakártyán, az über brutál szénnétuningolt változatokon szokták lecserélni a gyártók régi fajta feszültségszabályzókra mivel olcsóbb, ez zizeghet de nem feltétlen). Egyenes út a táp a tápban lévő tekercsek muzsikálnak, mikor a kártya kraftot vesz fel egy keményebb teljesítményű alkalmazás futtatásakor. De ezért a tápot nem kell kidobni, mivel elég nagy szórásban próbáltam őket, sesonic, zalman, fsp, corsair, és egyedül az enermax tápok maradnak csendben nem is tudom miért
. Pedig a fent nevezett gyártók egyike sem Vargáné. A tápok vegyesen 550-ek és 620-k voltak. De mindenki maga dönti el hogy mi ciripel neki lehet hogy egy tücsök 
-
katt777
félisten
ATI Tray Tools.
Hibás kártya mindenféléből akad (tré lakkozás a tekercseken), nekem pl. 9 ATI-ból egy sem csinálta, még azok sem, amelyek egyébként elromlottak. Ciripelés miatt bedögleni nem biztos, hogy fog, de idegesítő, azt elhiszem.
Jobb helyeken garban cserélik, mert nem része a rendes működésnek.barks: Játékra még egy E8-as is bőven jó.
-
TomiLi
addikt
Új teszt progi a 5xxx szériához...
Bár elég szerényke és csak win7 alatt mükszik....
-
Pokolika
tag
Sziasztok
Nos hát én is be fogok lépni eme tagok közzé Sapphire 5870-ssel,és azonnal meg is dolgoztatom a kicsikét.Melyet linkelni is fogok
És hihetetlen de mindössze 75K-ba fáj ez nekem.
Soha nem volt Ati-m ezért kiváncsi leszek.
Legfeljebb ha nem válik be,akkor meglátjuk mit tud az ellenzék
Bár az csak január
-
00roli00
aktív tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Pont ezért ciripel a kari.
-
Nippon
őstag
Valaki írja már meg, hogy a ciripelés mennyire jellemző az 5850-es karikra

-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Mútkor voltam itt utoljára egy HD5870 PowerColor hibával mert a kari 2d ben mákosodott,pontokat generált a hátérben.No sikerült a karit bevizsgáltatni ,de azt írták nem tudják cserélni illetve a helyére másikat hozni etől a gyártótól.Na a lényeg az,hogy az árát kifizetik vagy egy másik karit beszámítanak rá.Sikerűlt találnom eggyett hátha valakinek van ijen és a véleményetekre lennék kiváncsi,hogy milyen?Ezt néztem ki:GIGABYTE GV-R587D5-1GD-B HD5870 1GB PCIE.
Válaszotokat előre is köszönöm!!! -
radi8tor
MODERÁTOR
Ez már kezd nagyon OFF lenni.
-
Nippon
őstag
Hát nekem eddig mindene VGA-m ciripelt, de úgy tudtam, hogy az új ATI-k ezt nem csinálják. Ilyen szempontból csalódtam. A Wolfenstein 2 menüje tökjó teszt, ott úgy ciripel, mint a pics@, ott a GTX is nyomta rendesen. Tényleg van olyan amelyik nem csinálja egyáltalán? Akkor viszem vissza...
-
válasz
eszakas
üzenetére
hidd el, meg tudom különböztetni a tekercsek ciripelését a mechanikai zörgéstől

a tücsök sanszos, de akkor ezek szerint a nemrég nálam vendégszerepelt Galaxy GTS250-től félt, mert akkor többnyire kussban volt
cowboy_bebop: persze, de szerintem nem ez a kérdés. amúgy a gyors tempójú játékokban nem ideális a vsync, mert ugyanaz a microstuttering feeling jön elő tőle, ami az SLI / CF rendszereket átkozta kb. 1 éve.
tgulyas: érzésem szerint példánytól is függ, hogy mi mennyire ciripel. azokban a menükben, ahol ezresével mennek az fps-ek, szinte minden VGA ciripelt, ami az utóbbi egy évben megfordult a kezeim között - a különbség ott van, hogy van, aminél 200-ig nemigen hallható, és van, ahol már 100 alatt is felbukkan.
-
tgulyas
senior tag
NE ez a ciripelés ez komoly? most rendeltem meg a Shappire HD5870-est ha ez ciripelni fog akor meg fözöm levesbe

-
eszakas
őstag
Érdekes mi a franc lehet ez? A Heaven Benchmark v1.0 ezzel a hibaüzenettel nem indul. Tudtok rá valami megoldást? Érdekes módon a Futuremark tesztjei nem nyöszörögnek ilyeneken
de az nem jelenti azt hogy megbízhatóbbak.http://prohardver.hu/dl/upc/2009-11/06/42146_jcuwdzcrtiunobuj_teszt.jpg
-
eszakas
őstag
Ez az első ez nem jó

-
BullKoxa
őstag
Nem mindegyik ciripel,3D-ben mondjuk az enyém a Shift alatt ciripel,Cod4 alatt Nem.Rántásra nem igazán tudom mi lehet jó de itt az Asus Biosra sokan mondják hogy jó,mert plusz fesz tudsz adni a karinak.Vagy ha támogatja már, akkor a RivaTuner-t, vagy ATT-t.(Ezek mondjuk nekem nem indulnak el sem Vista 64,se Win64-en)
tgulyas :Automatán szabályozza,de szerintem max 28%-35% amit játékok alatt csinál,de nem tuti majd megnézem neked!
-
Nippon
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
A 3. kép durva! Remélem a játékban is hasonló lesz.

-
RockHaRD
addikt
Minden nap megkérdezem: Van már vmi hír az X2-kről?

-
BullKoxa
őstag
A videón nem a felpörgést kell hallgatni hanem ami az elején van 0-15másodperc.Amikor majdnem megáll a ventilátor,lötyög ide oda ami nem normális.De a lényeg a Shapphire nem ilyen,aminek nagyon örülök! Amúgy persze ha 70% vagy 100%-ra rakod a ventit még szép hogy hangos

-
BullKoxa
őstag
Szia!Szerintem nem hangos!!Most Sapphire van,de előtte volt 2 Gigabyte m(Főleg 3D-ben jön a hangja,játékok alatt),amik tényleg hangosak voltak azaz kattogtak
.A Gigabyte valamit nagyon,de nagyon elb@szott! Ez az én szerény véleményem.tgulyas
i tudja lehet már volt nálam az is,akkor viszont részvétem neki
. -
Nippon
őstag
Hali!
Beléptem a klubba egy Gigabyte 5850-es kártyával. Szerintem hangos a refhűtő, van már ezekre valamilyen értelmes hűtési megoldás? Még nem néztem utána...
-
tgulyas
senior tag
Egy számot elöre lépek HD4870-böll lesz HD5870

-
tgulyas
senior tag
még egy kérdés Chiftek 550 táp elég egy 5870 allá? van melete 3 winyó meg 2 DVD íro.
-
katt777
félisten
válasz
00roli00
üzenetére
Nekem egyszer úgy összeb.szta a wint egy hibás ati driver (abban a hónapban 2 hotfixet is kiadtak), hogy driver pucoló sem segített.
Persze, akik szerint minden ati driver jó (ki látott már hibátlan szoftvert?
), azok szerint a meghajtók durvább hibáit javító hotfixek is nyilván csak kitalációk. Persze lehet azt mondani, hogy a driver jó, csak a rendszer rossz, de ez a legnevetségesebb magyarázat, mert mint írtam: OS-re kell drivert írni, és ha a megjelenítés nem OK, az a driver hibája (már ha minden más rendben van, természetesen). -
tgulyas
senior tag
Hali 5870 allá melyik driver rakjam? 9...?
-
00roli00
aktív tag
Elvileg van.
Lassan boltokba is kerül. -
priti
addikt
Van már valami nem refihűtős 5850/5870 a piacon ami elkerülte a figyelmem? Látott már valaki valami szépet? A vízhűtéses verzsönt láttam, de léghűtésben egyenlőre nem láttam csak mókuskerekes refventiset. Az Istennek nem tudják elfelejteni

-
00roli00
aktív tag
válasz
tgulyas
üzenetére
Igen, smartdoctor a neve. Tovább engedi húzni a karit a ccc-nél, meg feszt is adhatsz neki.
Ha kell az extrém tuning, vedd azt, vagy ha van kedved babrálni akkor safírt és rakd fel az asus biosát +smartdoc.
A karik még egyformák, kivéve toxic, vapor#3611: nekem most safír van, semmi baj vele eddig. Az előző asus volt 2 évig, azzal se volt semmi baj. Szvsz mindegy melyiket veszed.
-
tgulyas
senior tag
Hali most tervezek 5870-es karit veni melyiket vegyem ASUS vagy Shappire?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Elden Ring PS5 játék
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a monitor ára.inkább meghajlítom az enyémet.

Csak most, csak ma.
És hihetetlen de mindössze 75K-ba fáj ez nekem.