Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
urak a következő érdekelne, hátha tudjátok rá a választ:
MAJD valamikor érdekelne egy 5850. Csak az a kérdés, hogy a jelenlegi konfigba érdemes beletenni, vagy nem:
E8200 3,8Ghz-en húzva
4Gb RAM
24" LG 1920x1200 felbontással
(Windows 7 Pro)most egy 4850 1Gb-os van benne.
Előre is kösz minden véleményt, javaslatot.
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
koxminator
senior tag
válasz FragMaster #1183 üzenetére
mármint úgy értettem, hogy ki fogja tudni hajtani? mert ugye a tesztek i7 3,8Ghz-en készültek többnyire..
-
koxminator
senior tag
válasz FragMaster #1186 üzenetére
megnyugodtam, kösz
-
koxminator
senior tag
lényeg lehet: " If you are waiting for NVIDIA to jump out of the GPU closet with a 5800 killer and put the fear into you for making a 5800 series purchase for Halloween, we suggest paper dragons are not that scary. We feel as though it will be mid-to-late Q1’10 before we see anything pop out of NVIDIA’s sleeve besides its arm. We are seeing rumors of a Q4’09 soft launch of next-gen parts, but no hardware till next year and NVIDIA has given us no reason to believe otherwise.
Jensen just had this to say live at the NVIDIA GPU Conference in regards to the next-gen GPU: "You will have to wait just a little longer." From that we went to talking about GPUs decoding HD Flash video."
vagyis szerintük 2010 Q1 közepe-vége felé láthatunk csak tőlük valamit. majd meglátjuk.
-
koxminator
senior tag
válasz katt777 #1719 üzenetére
semmi sincs kizárva, de én mondjuk vagy 2 éve biztosan rendszeresen olvasgatom hardocp-t, és szerintem eléggé semleges úgy általában mindenben. másrészről most itt nem nv flamet akartam indítani, csak mivel elég sokszor ment itt a vízionálás (Delphoi jósok, kristálygömbhasználók, Gyurcsok Józsefek által ) gondoltam beírom, amit találtam.
amúgy azért, mert jelenleg ati tulaj vagyok, senki ne gondolja, hogy örülnék az nv vesztésének-veszteségének. az elmúlt évek folyamán felváltva voltak nv és ati kártyáim is. amikor cserére szántam magam, mindig azt néztem, hogy az éppen legjobb ár/érték arányú kártyát vegyem, és lesz..tam hogy az nv vagy ati. proci terén ugyanez. sosem törekedtem a legerősebb kategóriára sem, mert pénztárca-wise vagyok, habár szerencsére megtehetném.
a mi szempontunkból igenis jó lenne egy erőteljes nv kártya, mert akkor lenne árverseny, és mi jönnénk ki belőle jól..talán..remélhetőleg..
-
koxminator
senior tag
nem tudom, volt már?
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz Motion_Blur #1751 üzenetére
én 78nak látom, de végülis ugyanaz. másik nagykerben listán van, csak raktáron nincs:
asus 79, giga 78, sapphire 76,6Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
koxminator
senior tag
egyik nagykerben feltűnt xfx 5870 és powercolor 5870 is
-
koxminator
senior tag
válasz flurider #2197 üzenetére
ezt már én is tapasztaltam. rengeteg nagykerben vagyunk ott, és soxor egy sz-ros kisker bolt olcsóbban adja nettóban (persze hozzámegy a TréFA), mint nagykerek. bevásárolnak valamiből vagy lefoglaltatnak szerződéssel nagy darabszámot, kap rá q.. nagy kedvezményt, ráteszi a kis hasznát és még így is olcsóbb a nettója, mint nagykerben. hányok ettől. aztán a hülyéken meg lehet hogy rajtamarad egy csomó, mert mégsem tudják eladni...
-
koxminator
senior tag
most láttam, szóljatok ha már lett volna
-
koxminator
senior tag
már nem azért, elég jó a fantáziám, de ha most belegondolok, hogy valaki 2-3 játékkal játszik egyszerre, fotósoppozik is mellette, meg a sok kismillió f..om pluszba, a hígfosással egybekötött röhögőgörcs kerülget
én meg repülőgépet vezetek hegymászás közben LOL
taníts mester, valahol nagyon lemaradtam az élet útvesztőjében
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz M@trixfan #3364 üzenetére
nem tudni, mi lesz belőle, mire megjelenik. akár méltó ellenfele is lehet, sőt. nekünk mindenképpen az lenne a jó, ha jól sikerülne a fermi, mert akkor konkurrencia=verseny=árharc=vásárlók elégedettebbek lesznek. de tényleg nem tudni előre.
-
koxminator
senior tag
válasz tome.jr #3374 üzenetére
Nem gondolom viccesnek. Mint már korábban említettem, volt nekem már mindenféle ati+nvidia kártyám, egyik fan sem vagyok (bár jelenleg tényleg Ati user vagyok). Lehet neked mindegy, mennyit fizetsz ki egy kariért, de sokaknak nem mindegy. Asszem abban sokan egyetértünk itt, amit írtam (a sok egyenlőségjeles mondat). Így több szempontból is vérzik a hozzászólásod. Én mindig az ár/érték arányt néztem és nézem, felőlem lehet Intel, Ati, nVidia, akármi. Amelyik jobban megéri az árát és jó teljesítménnyel rendelkezik hozzá, vagy jobbal mint a konkurrensei, azt veszem. Szar dolog, mikor valamit akarsz venni, és csak 1 fajta-gyártónak van belőle (szocializmus, 80-as évek és korábban rémlik valamennyire? Mert én éltem benne, nem tudom, te igen). Hidd el, az a jobb, amikor több közül lehet választani. Ki tudja, lehet ha kijön a Fermi, földbedöngöl minden más kártyát. Nem?
Még valami: nekem soha semmilyen driver problémám nem volt sem Ati, sem nVidia kártyával. Ez is érdekes ugye? Szóval hol van akkor itt a driver sírás?
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
abszolút off: én egy E8200-őt hajtok 3,8Ghz-en kb. másfél éve minden gond nélkül egy MSI P35 Neo2/FR deszkán, Asus Silent Knight2 hűtővel, feszre már nem emlékszem. Szóval nem szabad feladni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor