- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LW
őstag
válasz
BullKoxa #14511 üzenetére
Ejj, ezt személyes sértésnek vesszük... A fenéket.
Remek kártyáknak ismertem meg távolról azokat 460akat, rájuk néztem én is. Sok szerencsét velük.Ha most úgy búcsúzom el, hogy viszon'látás, az azt jelentené, hogy arra számítok, hogy a nem nevezzük nevén gyártó elégedetlen ügyféleként térnél vissza később a vörös oldalra. Így csak annyit mondok, ég áldjon!
A baromságot félretéve, grat hozzájuk.
szerk: Mafia 2 állat lesz a vasadon.
-
Goldmen75
őstag
válasz
BullKoxa #14279 üzenetére
Én sima papír kukkereket rendeltem, de mindet!! Mert ahány film, meg bemutató meg kép, annyi szín, nehogymá ne lássam mindet
Dehogy kell 3d-s moncsi!! Semmi! Nekem "sima" 5870-em vanMeg 24" samsung moncsim, meg a kukkerok
Mellesleg az analgif-es(színes szemüveges) megoldásoknál, tök mind1 milyen a monitor, mert itt a színekkel csapja be az agyad
A 120/200 Hz az a polár technológia átka...jó drága s nem sokkal jobb mint színesbe!
Egyébként a colorcode szemüveggel a legjobb nézni a természetesen colorcode anyagokat! -
ffodi
veterán
válasz
BullKoxa #14047 üzenetére
A batmanhez is magas physx-hez ha jól emlékszem 9800gtx+-t ajánlottak társkártyának, a dark voidhoz gtx260+-t társkártyának.....stb. Ezek mellett simán ment a batman is pl 60 fps-el high Physx mellett. Szóval nem kell még így leírni a GT220-at és társait. Majd ha megjelenik a játék ki fog derülni minden. Persze ha szarul lesz optimalizálva, akkor teljesen mindegy milyen vga-d lesz Physxre...........
-
Daffni2
addikt
válasz
BullKoxa #13989 üzenetére
Hasonló aggályaim vannak, hasonló rossz tapasztalattal, amilyet sokat hallani mostanában a cégről.
Azt hiszem, ha így megy tovább, elvesztik a potenciális vevőiket.
Való igaz Németországból, UK-ból ugyanazon az áron /sok esetben olcsóbban/ ismegkapom és még nem fordult velem elő olyan eset, hogy késett volna, vagy nem azt kapom amit megrendeltem.
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #13848 üzenetére
Hali.Szerintem is lehetséges,de érdekes mert akkor a lap is közbeszólhat nem csak a proci, lehet itt a pont.Szerinted 3700MHZ elég lesz nekem bármilyen limit nélkül mert nem csak a procit szeretném meg olvasztani hanem a karit is(mi lesz akkor a tojásrántottámmal
)
4ghz hez már Bios 1.47V ot kér ami valós 1.45V max szerintem ez már gázos érték szegénynek
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #13362 üzenetére
(OFF)Köszi a hasznos részletes képeket lemásolom azt jöhet a teszt amúgy sokféleképpen beállítottam már a biost a Dram Voltage:2v fixálva ez kell alap ból neki,CPU Vcore 1.4V persze a valóshoz állítottam mert az csak max1.36v ami bisztonságos még ,a pll is le fixáltam 1.5 re ha auton hagyom képes 1.75v adni neki ami veszélyes már 1.6v felett is.Auton hagytam mindent ezen kívül majd be állítja maga amúgy voltak értékek midnennek megadva sokféle is,de az sem segített,játszottam a reff ekel stb hagytam had vigye a ref értékeket maga mikor állítottam úgyhogy passz,de a tiedét letesztelem hátha jólesz
.Még egyszer köszi.
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #12815 üzenetére
(OFF)A hatásfok tulajdonképpen azt jelenti,hogy teljes100% os terhelésen pl:75% ra képes?Vagyis a 750W a 100% és a 75% áig lehet kihasználni gondolom én a többi elmaegy hő fórmályában.Mindenféleképpen olyat nézek ami majd a 6xxx szériát ,és az utána következőt is kiszolgálja mert 3-5 évig nem újítok tápot szerintem addigra már 8xxx széria is megfordul addig is nem szeretnék a teljesítményével vacilálni.
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #12804 üzenetére
Köszi
Egy kicsit sokallom az árát a tápodnak biztos ütős lehet,de ennyit azért nem áldozunk
Sajnos most vettem a Hd5870 em hez egy LG W2220p IPS moncsit így a keretem csökkent. Amit kinéztem gondolom 2 db GTX 480 vagy 2dbHd5870 vagy 1db5970 et talán elbír lehetőleg nem teljes terhelésen.A tápok ezek amit nagy nehezen kiválasztottam.CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W
CORSAIR TX650W.A CORSAIR talán még jobb választás a kettő közül mert arra bő 80+ os teljesítmény produkál + van 1-2 okosság is benne. -
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #11444 üzenetére
Jogos sok ember van aki lese szarja a másikat pedig énszerintem az ilyen is örülne neki ha kapna segítséget mikor a legnagyobb szarban van,és tegyem hozzá többen egyszerre jobban tudjuk venni az akadályokat erősebbek vagyunk, mint külön külön azzal foglalkozva pl: ki mit csinál és stb,stb....Be bizonyosodott vannak értékes emberek és őket kell értékelni nem azokat akik a szemetet dobálják egymás nyakba.Hmmkhmm bocsánat
A bios ról csináltam átfogó képeket,ha nem baj még ezt linkelném mert jobban eltudunk igazodni rajta.
-
kriszbon
őstag
válasz
BullKoxa #10747 üzenetére
Hmm fogalmam sincs róla én csak emlékeztem rá hogy valaki már írt róla.
De én úgy értelmezem, és véleményem szerint veszíteni nem fogsz vele ha gyorsan kipróbálod. Nem olyan érintkezőt hagysz szabadon aminek nem szabadna amúgy érintkeznie.
Ha meg nem mered kipróbálni akkor megkérdezed tőle.
Ja igen, amúgy írt oda egy kis ökörködést is, de az is kb azt jelenti. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
BullKoxa #10254 üzenetére
Igen olvastam pár hsz-el feljebb, hogy neked nem akarja az igazságot, mondjuk 1 biztos, hogy nem a karidon mulik, gondolom megpóbáltad már azt, hogy levakartál minden drivert(cata,physx,forceware) és újra fel az egészet, legvégső esetben új win és ha ígysem megy akkor satu, kalapács stb...
(#10255)CptMisi: "hétvégén az összes elfogyott" -Ezen jót röhögtem
Komolyan az ilyen boltokkal nem is tudom mit csinálnák
Én ezért vásárolok évek óta itt a PH-n(#10256)Giot: Ennek az OpenPhysX-nek én is nagyon örülnék, meg még elég sokan rajtunk kívül!
-
voodoo98
addikt
válasz
BullKoxa #10187 üzenetére
Nálam dettó ugyanez van!
szépen látom az 5850 loadját fluidmark és metro alatt is,de a 9800GT-jét nem látom (se Afterburnerben, se GPU-Z-ben), abszolút semmit, pedig a fluidmark hwes physx-et ír és 70-80fps-sel megy 5 perc után is, szóval a physx aktív. Metro-ban is szépen hullik le a vakolat és ott is marad földön, tehát ott is aktív a physx. nem értem. -
-
LEON-T
aktív tag
válasz
BullKoxa #10183 üzenetére
400/900 nal kisebb erteket sosem tudtam kicsiholni belole. Bios meg nem nagy falat ha picit utanaolvasol.
Egyebkent meg ahogy olvastam ha profilozol bukod a powerplayt.
En legtobbszor jatek elott megnezem fluidmarkal h mukodik e a physx rendesen.
Eleg nagy a difi ha nem -
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #9902 üzenetére
Semi különbséget nem veszel észre mert csak fizikára használod a GT220 at.Adok pár oldal FFodi is tud sokat majd segíteni a mestertől lestem el a fogásokat énis adok 1-2linket amit érdemes megnézned tesztek+működésre hozni a fizikát.
http://logout.hu/cikk/ati_nvidia/bevezetes.html
http://logout.hu/cikk/radeon_graphcis_nvidia_physx/teljes.html
http://logout.hu/bejegyzes/janos666/radeon_graphics_nvidia_physx_frissitett_beuzemeles/hsz_1-50.html
http://logout.hu/bejegyzes/ffodi/ati_nvidia_hybrid_graphics_system_update_1/hsz_1-50.html#rel_msgs
Letöltések
http://physxinfo.com/news/942/hybrid-physx-mod-1-02-195-xx-drivers-and-win-xp-support/http://prohardver.hu/tema/geforce_physx/hsz_1801-1850.html
http://logout.hu/tema/re_ati_nvidia_hybrid_graphics_system/friss.html
Kb enyi amivel tudok segíteni(Köszönöm mindenkinek aki reagált az írásaimra,nem vagyok valami nagy tudor.) majd úgyis belejössz türelem
-
kasa85
őstag
válasz
BullKoxa #9890 üzenetére
Szia.Nekem is Gigabyte EP45-DS4-es lapom van.A karit úgy oldottam meg,hogy a első Pci-exp be raktam a Hd5870 et(16x a sebessége az 1es PCI Exp slotnak) A másodikat hagytam üresen(ez már 8x os a PCI Exp slot sebessége ) és a harmadikba raktam a GT220 at (ami 4x es a PCI Exp sebessége),így maradt a következő felállás a HD5870 maradt 16x sebességen a GT220 a harmadik slotban lett 4x es vagyis a HD5870 ed maradt 16x sebességen bármilyen sebesség korlátozás nélkűl.Én is így üzemeltem a gépemet ,és tökéletesen megy.
-
TTomax
félisten
válasz
BullKoxa #9890 üzenetére
Most nem értem... 10ért veszed,ha nem kell ingyen odaadod valakinek?Akkor tényleg 10K a bukó....egyébként miért nem nézed meg a gyártó oldalán vagy a manualban hogy mi van olyankor ha 3 vga van benne?
De én megkerestem neked.... [link]1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16
2. 1 x PCI Express x16 slot, running at x8
(The PCIEx16 and PCIEx8 slots support ATI CrossFireX technology and conform to PCI Express 2.0 standard.)
3. 1 x PCI Express x4 slot
4. 3 x PCI Express x1 slot
5. 1 x PCI slotsTehát e szerint a harmadik mindig 4X-es ezek szerint ha ebbe rakod az nv-t akkor a radeon megkapja a teljes sávszélt...
Na de igazán van a lapnak topicja,bár ezek szerint ott ezt nem kérdezted meg... -
TTomax
félisten
-
-
Giot
addikt
válasz
BullKoxa #9629 üzenetére
Elég full HD-ra is az 5850 sokat nézegettem mielőtt megvettem. De te tudod tény hogy 5870 jobb lenne. Igaz tudja hozni az 5850 az 5870 teljesítményét tuningal, de eddig nem éreztem szükségét hogy játék közben is az emelt órajeleken használjam. Az más hogy az 5870-ben is van még + kakó bőven. A pénztárca dönt.
Az ne felejtsd el hogy ha a 22" monitor azonos felbontáson ketyeg (jelen esetben 1920X1080) mint a 24" akkor ugyanakkora terhelést fog jelenteni mivel ugyanannyi pixelre kell a kártyának számolni csak a 24" esetében nagyobb a pixelek közti távolság.
Végül is ha biztosra akarsz menni (vagy túl akarod biztosítani) akkor 22" 1680X1050 felbontás, ezzel nem lehet gond.
Nem tudom a másik problémádra a választ nem használom a tv-vel.(#9631) Sárpac: lehet megoldódik a dolog?
-
Giot
addikt
válasz
BullKoxa #9609 üzenetére
Az van hogy szerintem (de ezzel nem mindenki ért egyet
) játékokhoz tökéletes a FullHD 22"-on. De mivel 22"-ra 1920x1080 pixel jut elég kicsik az ikonok meg hasonlók engem nem zavar, de valakit igen! Ha 24"-ra jut 1920X1080 pixel más a dolog van akinek jobban bejön (nagyobb ikonok meg nem kell állítgatni a wint. mondjuk én nem állítottam rajta semmit így is jó, meg nagyobb játék élmény) Igaz drágább! De ha csak azt nézzük hogy könyebb dolga legyen a vidkarinak akkor 22" 1680X1050 az is jó!
-
Gerisz
addikt
válasz
BullKoxa #9571 üzenetére
Szia!
A legtöbb játékhoz elég, de 22"-on FullHD felbontás olyan mint 17"-on az 1280x1024. Nagyító kell hozzá. Inkább ha ez kell akkor 24". A pixelszám ugyan az csak nincsenek rettentően összesűrítve.
Sárpac: Ilyen nekem is volt (meg itt másoknak is) mondjuk nekem nem a kártyával volt a gond és csak 2x láttam. Még a 9.12 csinálta ha jól emlékszem. Meg mintha melegedésre is csinálta volna mikor nem kapcsoltam be a ventiket.
-
Giot
addikt
válasz
BullKoxa #9571 üzenetére
Nem kell lemondanod egy 5850-el a full HD felbontásról. Én is ahhoz vettem, és nincs vele gondom. DX11-ben pedig bármeik kártyát a földre lehet rántani a tesszelációval Meg az ssaa ami meg tud akadni a torkán de az nem vészes. Szóval csak okosan kell DX11-ben, és nincs gond.
Dirt2-ben DX11 akár full beállításokkal is szépen szalad 1920x1080-ban, de a Stalker legutóbbi részével sincs gond DX11/full-ban, Metro2033 már viszont egy szörnyen zöldre optimalizált játék nálam az megakadt a torkán max beállításokkal, igaz az nekem nem mérvadó a zöldségemiatt!!
(#9573) Sárpac:: olvastam hogy már említetted hogy nincs tuning nálad, de én csak akkor láttam ezt a szép képet ha a memót túlhúztam. nV driver volt fent előtte, lehet az kavar be nem?
-
SimonYana
addikt
-
DigitXT
félisten
válasz
BullKoxa #6812 üzenetére
A játékban is be lehet kapcsolni... (Az ATT-ben meg valami Geometry Instancing
volt anno, ami bekavart, de az már nem ma volt, és nem is 5850-es kártyával.)
Szóval ha ki van kapcsolva s úgy mindig 55, akkor ha bekapcsolod, abból elvileg
30 lesz. De maguktól tényleg nem szoktak ilyen dolgok történni, azért ahhoz vmi
behatás kell, hogy egy beállítás megváltozzon. Nem azt mondom, hogy a Vsync
a hunyó, csak a bekapcsolásának lehet pont ilyen hatása. Jah, amúgy alapon ez
nincs kikapcsolva, hanem "application controlled" beállításon van, azaz mindig az
adott játékban tudod beállítani, hogy legyen, vagy ne legyen... Lehet erőltetetten ki,
illetve bekapcsolni, ezen kívül előfordulhat, hogy ugyan globálisan ki van kapcsolva,
de az alkalmazáshoz rendelt profilban meg be. CCC-ben azért nézz körül, mert az
elég gyanús, hogy attól "megjavul", hogy újrarakod a drivert...Én semmiképpen
nem fogadnám el azt a végső "megoldást", hogy havonta újra kell rakni ugyanazt. -
DigitXT
félisten
válasz
BullKoxa #6804 üzenetére
Használsz valami "3rd party" programot? Pl. ATT-t? Mert nekem anno pont
az tudott keresztbetenni, hogy valami beállítást átírt, amit nem kellett volna.
Btw. ez a 30FPS az 55 helyett lehet Vsync eredménye is, ha bekapcsolod.ndlx: Vsync esetén nem valsz' az 55-60. Vagy 60, vagy kevesebb...
Ha csak néha, és rövid ideig menne 60 alá, akkor lehet pl. 55 egy-egy
pillanatban, de ha amúgy mindig 55 lenne, akkor inkább lesz 30 belőle. -
maflame
aktív tag
válasz
BullKoxa #6804 üzenetére
Köszi, lényegében ugyan így csinálom de én a Telepít/töröl-ben csak ATI Catalyst InstallManagert látok, semmi DisplayDrivert. Ez nem furcsa?
Konkrétan az a problémám, hogy tegnap leszedtem az Asus oldaláról a legújabb drivert és megállt a telepítés miután felrakta az InstallManager-t. Csak nem tudom hányadik "újraindítás-safemode-DS-ujraindítás" után volt hajlandó telepíteni rendesen a drivert. A hivatalos Catalyst telepítésével sosincs gond, de az asusossal a múltkor is ez volt.
Szóval nem tudom, hogy az én rendszeremben van e valami hiba ...mert amúgy működik rendesen csak ez a telepítési mizéria zavar. -
ndlx
aktív tag
válasz
BullKoxa #6796 üzenetére
ko-ko82
nekem még jelen pillanatba is van ilyen, stabil 60 fps, egyszercsak, akár játék közben berángat, onnantól stabil 30 fps. pár napig nem játszom, aztán meggyógyul magától, aztán megint elromlik. 9.12. de 9.10-el is ez volt. nem értem én ezt...
sztem driver vagy WIN hiba lesz, mert ezzel párhuzamosan a DIRT 1 is ugyanezt csinálja. ugyanakkor, ugyanúgy. ha esetleg van DIRT-1 egy, kipróbálhatnád...
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
BullKoxa #5971 üzenetére
Na megy a gém, Köszi a segítséget!
Letöröltem minden steamos cuccot utánna újra raktam felmásoltam a backup által létrehozott 2dvd anyagát a gépre és ment a telepítés (eddig nem ment valamiért) és már megy is a gém, mondjuk maga a játék menete (versenyek) elég furcsa, átvittem egy pályát első lettem, mondom megyek a következő pályára és azt veszem észre, hogy megint ugyan az a pálya
, hányszor kell egy pályát átvinni?!
-
Robi BALBOA
őstag
-
TomiLi
addikt
-
TomiLi
addikt
válasz
BullKoxa #4049 üzenetére
Szerintem sokaknál ezt fogják elérni a hardver gyártók! Tényleg tiszta örület megy már... "Hetente" jelenik meg újabb hardver (nem csak vga), ami a felét sem tudja annak, mint amit beharangoztak, hiány van belőle, sokba kerül simán a kezedbe adják a gyártási hibás daabokat is. Akkor szarakodik az NV is a PhysX-szel... Az ati még ki sem adta a 5xxx széria teljes palettáját, nem tud szállítani elegendő vga-t (tudom TSMC gyártósor...bla-bla), már bedobja a nagy közönségnek, hogy amit eddig letett az asztalra az semmi nem lesz a 6xxx szériához képest..... és így tovább .... Persze ezzel nem is lenne baj, ha tele lenne a nagy átlag pénzzel......
Én még kitartok egy darabig....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest