Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Azért elég vicces, hogy az ATI júzerek azért imádkoznak hogy a szemét nv végre kiadja a Fermit, hogy a "kedvenc" gyártójuk ne tudja szopatni őket a magas árakkal + áremelésekkel.

Borderlands: Akkor ha azt akarom hogy normálisan fusson ez a fasza kis játék akkor nv kari kell hozzá?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
És látom még mindig a csoda drivert várják egyesek. Azt hittem már rég kijött.

-
Sárpac
nagyúr
válasz
koxminator
üzenetére
Itt jön ki az, hogy nem ártott volna az az 512bit a 256 helyett!

-
Voyage
aktív tag
válasz
koxminator
üzenetére
2-3 játék csak megvan nyitva, mivel a gép csak HW cserekor van kikapcsolva, ezért van, hogy egyik-másik játék csak úgy meg van nyitva 2-3 napig, nem játszok vele.
Viszont néha melózni is kell, mikor meg pihennék egy kicsit, szimulátorozok, vagy lövök egyet-kettőt, és olyan típus vagyok, akinek nincs kedve/türelme várni. Ha nem nyílik meg mihamarabb, inkább el se indítom. -
varsam
őstag
válasz
koxminator
üzenetére
Nem bántásképp, de ennek mi köze az ATi Radeon HD 5850 / 5870 topikhoz?
-
katt777
félisten
válasz
koxminator
üzenetére
Vagy valaki erősen érdekelt az ATI kártyák eladásának felpörgetésében, mert tudja, hogy hamar jönni fognak az új nV-k.
Qui prodest, ahogy a rómaiak mondják. Számos kérdés megválaszolásában, és hazugság leleplezésében segít a megtévesztő tesztektől a nagypolitikáig.
Mindenesetre nekem nagyon az az érzésem, hogy valamiért az AMD nagyon sok 58xx kártyát akar eladni minél rövidebb idő alatt. -
FragMaster
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Én is úgy értettem. Gtx285 körüli-feletti teljesítményű kártya az 5850, flessék pedig februárban a gtx285-öt egy e8400-al tesztelték 3.33ghz-en járatva és elég volt. Ergo 3.8ghz mellett több, mint elég lesz a processzor az 5850-hez.
-
FragMaster
addikt
válasz
koxminator
üzenetére
Jó lesz bele.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Gigabyte GeForce 760 4 GB -os VGA kártya ! aKCIóó!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mindenesetre nekem nagyon az az érzésem, hogy valamiért az AMD nagyon sok 58xx kártyát akar eladni minél rövidebb idő alatt.