- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RI/OS
addikt
bakker... szét kellett vágnom a házam, hogy beférjen
ezt a hulladék házat 
-
TomiLi
addikt
Nézegettem az 5850 tesztjeit, de mivel angol tudás nuku, ezért csak a grafikonokból vontam le a következtetést: Ha jól látom akkor az 5870 nem sokkal tud többet mint a 5850... Bizonyos játékoknál előfordult, hogy közel azonos szinten vannak....
Ráadásul az 5850 jobban tuningolható.... (semmi tapasztalat, csak a leírások alapján....)Nagyon várom már, hogy valaki itt ph.-ról egy saját tapasztalatain alapuló kis házi tesztet tudjon közölni velünk összehasonlítva a szóban forgó két kártyát....

-
zuchy
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
DX11 ben változni fog a helyzet.

(#1791) thomboy: Szerintem lehetsz, mivel a ATi a grafikára koncentrál, míg az Nv nem elsősorban arra. És nekünk az a lényeg. Persze lehet jó az Nv is grafikára, de majd meglátjuk.
-
thomboy
tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Ezzel én is pontosan így vagyok.

Más: még nem tudom, hogy 50-est vagy 70-est vegyek, de az is megeshet, hogy megvárom a zöldek mit hoznak össze, hiszen én pártatlan vagyok (lehetek az, ha a vörösök szimpatikusabbak?
)Már csak az áraknak kell lejjebb menni, mert én nem fizetésből veszem a dolgokat, hanem ösztöndíjból

-
thomboy
tag
A tulajok mondanának a gyári hűtés hangerejéről valami bíztatót? Persze, ha nem biztató, akkor azt is mondjátok
-
tom_tol
addikt
kiváncsi vagyok mikor lesz ATT vagy rivatuner support
(nincs valakinek asus 5850-e?) -
RI/OS
addikt
elnézést mindenkitöl inkább vissza is viszem szólok apunak inkább kisautot vegyen, mert ki vagyok közösitve

-
tom_tol
addikt
barátim az 5850 olcsóbb mint a 285gtx s még ráadásként jobb is
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Te azért a kariért én több mint egy hónapot dolgozok, és naivan csak 150ezerig árazom! 
-
katt777
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lehet, hogy a papa csinálta, onnan a lóvé...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
válasz
FragMaster
üzenetére
Nekem miért nincs gazdag apukám, vagy jó állásom (mint pénzszaró, v. hasonló)?

-
FragMaster
addikt
No szállingóznak azért a tulajok.

-
RI/OS
addikt
na, megjött az 5870em, kiváncsi vagyok mit fog produkálni a 4890-hez képest.
este majd mondok véleményt 
-
tom_tol
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
ez már az enyém és simán vettem semmi ismerős

de valóban elég kevés helyen kapni még
illetve hamar elvitték -
P00By
nagyúr
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
tom_tol most fogja megkapni, ha jól értelmezem

-
8nemesis8
veterán
válasz
FragMaster
üzenetére
4850től jobb ez már nem is kicsivel, inkább 4870 teljesítmény szerintem és 150$os árkategóriában, nagyon jó vétel lesz.
-
katt777
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
De, én figyeltem.
Többen is írtak már tapasztalatokat a kártyáikról ebben a topicban, csak nem olvastad el a topicot.tom_tol: Dipslay IO. Ált. sorrend: GPU, DisplayIO, MemIO, Shadercore
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
FragMaster
üzenetére
Gondolom terhelés alatt sipít, mint az állat. Remélem rá fog menni az 50-esre az AC S1.
-
válasz
Motion_Blur
üzenetére
én 78nak látom, de végülis ugyanaz. másik nagykerben listán van, csak raktáron nincs:
asus 79, giga 78, sapphire 76,6 -
FragMaster
addikt
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
2 heatpipehoz képest a tesztek alapján elég hatékony. Idle ugyan melegebb az 5870-nél, de nem olyan meleg load alatt.
-
XoZ
aktív tag
-
Oliverda
félisten
Látott már valaki levetkőztetett 5850-ről fotót? Eddig már van 8 tesztet megnéztem de egyikben sem vették le róla a hűtést.

-
mad1
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De sok,
viszont konkurencia hianyaban el van szallva az ati az arakkal. -
Motion_Blur
félisten
Jól látom a CHS-nél nagyker nettó 80k-ért a Gigabyte HD 5870-et? Nem sok az egy kicsit??
-
subaruwrc
félisten
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
azóta már módosítottam xtremesystems linkre. ez se jó?
-
nem tudom, volt már?
-
pzstm
titán
-
subaruwrc
félisten
amit én linkeltem az performance módban készült ez pedig extrémben amit az x és P betűk jelölnek is plussz az extrémes alatt bloomfield proci dolgozik 8 maggal a performanceos alatt pedig gulftown 12 maggal.
-
katt777
félisten
válasz
FragMaster
üzenetére
Én csalódtam már olyan tesztoldalban is, amelyet évekig megbízhatónak hittem. Mindenkinek megvan az ára, ez az igazság.
Kivéve nekem, mert én olyan kötözködő típus vagyok, és úgyis megtalálom mindenben a hibát. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
katt777
félisten
válasz
LackoMester
üzenetére
Van. Legalábbis számomra ez derült ki, amikor olvastam a topicot.

-
LackoMester
addikt
valakinek valami személyes tapasztalat 5870-el,info kéne vásárlás elött vagyok

-
válasz
katt777
üzenetére
semmi sincs kizárva, de én mondjuk vagy 2 éve biztosan rendszeresen olvasgatom hardocp-t, és szerintem eléggé semleges úgy általában mindenben. másrészről most itt nem nv flamet akartam indítani, csak mivel elég sokszor ment itt a vízionálás (Delphoi jósok, kristálygömbhasználók, Gyurcsok Józsefek által
) gondoltam beírom, amit találtam.amúgy azért, mert jelenleg ati tulaj vagyok, senki ne gondolja, hogy örülnék az nv vesztésének-veszteségének. az elmúlt évek folyamán felváltva voltak nv és ati kártyáim is. amikor cserére szántam magam, mindig azt néztem, hogy az éppen legjobb ár/érték arányú kártyát vegyem, és lesz..tam hogy az nv vagy ati. proci terén ugyanez. sosem törekedtem a legerősebb kategóriára sem, mert pénztárca-wise vagyok, habár szerencsére megtehetném.
a mi szempontunkból igenis jó lenne egy erőteljes nv kártya, mert akkor lenne árverseny, és mi jönnénk ki belőle jól..talán..remélhetőleg..

-
Nagynozi
aktív tag
válasz
FragMaster
üzenetére
Igerem irok rola, en is kivancsi vagyok h milyen hangos, a guru3d-s teszt alapjan toleralhato, de meglatom majd ha meglesz. A Hd4870 en is hasonlo nagysagu venti porgott de magasabb fordulaton annak volt am hangja!
-
jozsef11
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy itt a PH-n mikor fogják letesztelni az 5870-et? -
varsam
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ez sem rossz, de ahhoz képest semmi. Hogy lehet hogy itt "csak" ennyi pontot kap?
Az a proci elég brutál...
-
theniel
aktív tag
Ha valakinek van mar 5850 v 70 akkor ha tudja próbálja ki a Battlefield 2 -őt rajta.
Kíváncsi vagyok, hogy az élsimítás működik-e a kártyával, mert eddig nekem egyik ati-val sem (4870,4850,4770) működött.
Köszi! -
FragMaster
addikt
-
capulet75
addikt
Az eVga árul most egy dupla monitort.Bár ott sok (kb 5-7cm)közti távolság és bepsziroztak oda egy webkamerát is.Mondjuk ha bebandzsitasz biztos eltünik az a csik.

-
capulet75
addikt
A cégek marketingstratégiája nagyban függ a konkurenciától.Mindenesetre az ati most (is) belenevetett az nvidia arcába.Megint nyertek a fejlesztési versenyben,ráadásul komolyan demonstrálják az új chip erejét,energiatakarékosságát,stb.Az nvidia meg csak annyit tud tenni hogy megprobálja a jó öreg lejáratókampányt.Csak hát a teszteket nézve ez nem fog bejönni nekik.Oriásit kell durrannia a 300 nv kariknak hogy behozzák a lemaradást.

-
8nemesis8
veterán
válasz
katt777
üzenetére
Korábban már láttam valahol, cikkben vagy tesztben olyan monitort, amit direkt ilyesmi célokhoz terveztek minimális pereme van ,tehát csak pár miliméter, igaz az is rácsot fog alkotni, de szerintem nem lehet annyira zavaró és szar az élmény, igazából ezt nem fogjuk megtudni.
Nem nagyon lesz rá lehetőségem/lehetőségünk. -
katt777
félisten
válasz
koxminator
üzenetére
Vagy valaki erősen érdekelt az ATI kártyák eladásának felpörgetésében, mert tudja, hogy hamar jönni fognak az új nV-k.
Qui prodest, ahogy a rómaiak mondják. Számos kérdés megválaszolásában, és hazugság leleplezésében segít a megtévesztő tesztektől a nagypolitikáig.
Mindenesetre nekem nagyon az az érzésem, hogy valamiért az AMD nagyon sok 58xx kártyát akar eladni minél rövidebb idő alatt. -
janos666
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
8nemesis8: Sok értelme nincs, amíg a monitorok peremei szétvagdalják a képet. Rács mögött játsszak? Milyen élmény az?
Ezt én úgy tudom elképzelni, hogy veszel középre egy fasza monitor (vagy ez ugye már van is), oldalra pedig melléteszel két olcsó TN panelest, mert úgysem fordítod oda a fejed soha, végig középre nézel, úgyhogy a perifériát bővíti, de mindegy, hogy milyen minőségben látod.
És néha még másra is jól jöhetnek a plusz monitorok játékon kívül. Csak hát ér-e annyit, még ha a legolcsóbb, leggagyibb monitorból veszel is kettőt, mert méretben és felbontásban azért nem árt, ha egyezik a középsővel...DX11 viszonylatban mi várható Crossfire terén? A DX10.0+ eljárásokkal nem lesz gond, főleg AFR-ben? Vagy mi erre a terv, hogy még mindig egyszerre tolják az AFR és a hihetetlenül előremutató, újabbnál-újabb DirectX-ek szekerét?
-
capulet75
addikt
Szeretek gépépitésel szarakodni,persze ésszerű keretek közt.Átlag 2 évente egy új config kb 200-ból.A régit akkor még olyan 70-100 körül el lehet adni igy 2 év alatt kell kb 100k+ összegyüjteni.Bár kétszázból izmos gépet össze lehet rakni,abba nem fér bele egy százezer forintos vidkari,esetleg a többi hardware hátrányára.Mindenesetre nagyon várom már az 5850 Vapor-X et.
-
lényeg lehet: " If you are waiting for NVIDIA to jump out of the GPU closet with a 5800 killer and put the fear into you for making a 5800 series purchase for Halloween, we suggest paper dragons are not that scary. We feel as though it will be mid-to-late Q1’10 before we see anything pop out of NVIDIA’s sleeve besides its arm. We are seeing rumors of a Q4’09 soft launch of next-gen parts, but no hardware till next year and NVIDIA has given us no reason to believe otherwise.
Jensen just had this to say live at the NVIDIA GPU Conference in regards to the next-gen GPU: "You will have to wait just a little longer." From that we went to talking about GPUs decoding HD Flash video."
vagyis szerintük 2010 Q1 közepe-vége felé láthatunk csak tőlük valamit. majd meglátjuk.
-
Nagynozi
aktív tag
Megrendeltem egy Sapphire HD5850-et ismerősömtől 48k + Áfa lesz, de várnom kell rá 2 hetet, valahogy csak kibírom ha már eddig vártam a VGA vásárlással. Jó vétel lesz én úgy érzem, engem meggyőztek a tesztek....
-
katt777
félisten
válasz
old gray
üzenetére
Kapásból 3 fogyasztóvédelmi törvényt szegtek meg, FVH-hoz fordulj, ha már botor módon elfogadtad. Vsz. egyébként valaki lenyúlta a kereskedőnél a jó kis VaporX-et, és kaptál egy Toxic-ot, nagy eséllyel használtat, ezért is a gar. csökkentése (ezt is büntetik, most mérték fel egész EU-ban: ott 55, Mo-on a kerekedők 95%-a alkalmazza a trükköt). A megrendelésen szereplő ár egyoldalú megemelése az előzetes hozzájárulásod nélkül megint csak szabálytalan.
Most bocsi, de nagyon hülye voltál.
capulet75: Amilyen játékokat mostanában kiadnak, lehet, hamarosan netbook-om lesz, hogy még csak ne is gondoljak afféle mazochizmusra, hogy megpróbáljak szórakozni bármelyikkel is. Hülyegyerekek és konzolidióták győztek, ez van, follyék ki az összes marketinges kevés agya.
Spec. most az új Red Faction-re rágtam be nagyon, hogy volt-nincs belső nézet, csak ez a GoW-os szarság.8nemesis8: Sok értelme nincs, amíg a monitorok peremei szétvagdalják a képet. Rács mögött játsszak? Milyen élmény az?

-
8nemesis8
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Végülis, fasza panorámát lehet már építeni ennyi monitorból.
Nem kis játékélménnyel lehetne.Mintha virtuális világba lennél. -
old gray
addikt
válasz
tzsolesz
üzenetére
Innen rendeltem a Sapphire 4870 Toxicot. Minden rendben volt a céggel, kivéve, hogy nem Toxicról hanem VaporX-ről kaptam szla-t és a gar.papíron csak 12hó garancia volt feltüntetve, holott 2év van rá. A webshopos ár nem volt aktuális, mert nem volt készleten a vga, 1-2k-val (ha jól emlékszem) drágábban kaptam meg mint a feltüntetett ár.
-
capulet75
addikt
Egymillióforintérszámitógép!Quad cf!Überállat deszka,megazorall proci!Tessék csak tessék!456873698789 vantage po(i)nt.Lehet tolongani kérem szépen.
Ha meg tudok oldani egy 5850-et ,már az is bőven elég egy ilyen mezei kockának mint én.
Azért jó néha ilyen dolgokat is látni.Legalább tudom mim nem lesz soha.
-
alien_
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Energiapazarlás felsőfokon.. Nem mintha a gamerekre pont a környezettudatosság lenne a jellemző

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
- ASUS GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 CERBERUS - Plusz tápcsatit nem igényel - Eladó!
- GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
....

ezt a hulladék házat

Többen is írtak már tapasztalatokat a kártyáikról ebben a topicban, csak nem olvastad el a topicot.

Kivéve nekem, mert én olyan kötözködő típus vagyok, és úgyis megtalálom mindenben a hibát.