Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz Runner_fxr #47 üzenetére
Tök egyszerű, ha neked nem OK és ezt már le is írtad párszor akkor ennyi , nem kell írni a topicba .Kíváncsi lennék kinek a másodnickje vagy egyébként, a "stílus" ismerős .
Mod Keldor papa : Jó.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Majd eldöntitek hogy kell-e az első hsz-be Radeon 58xx tapasztalatok, az előző a 48xx szériáról nem volt rossz, csak már későn kezdtem .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz sniper elite #89 üzenetére
Leírtad a véleményed, a többire térjünk vissza ha majd megjelenik az 5870 x2 .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
Valószínűleg a 285 fölött lesz a teljesítménye az 5850-nek, viszont árban mélyen alatta van , remélem így már megfelel . A fogyasztása is valószínűleg kevesebb lesz, a min fps meg majd kidrül, egyébként jelzem piros fekete lesz valószínűleg, a teszt után már csak az marad miért olyan színű . Jó lenne egyébként befejezni ezt a szalmaszálba kapaszkodást, már átázott aztán jön a süllyedés . Gondolom nv topicok meg kihaltak, ott már unalmas .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz dangerzone #1254 üzenetére
Mondjuk az is elég baj hogy itt mindenki okosabb a tervezőmérnököknél, hiszen itt "mindenki" tudja hogy azok a hőfokok magasak, a hülye gyártó meg csak kiadta . Az egészben meg az a jó hogy a sok tudatlan aki csak megveszi és berakatja a gépbe és használja, azt sem tudja hány fokos a kártya . A nagy többség nem jár a ph-ra, nem használ "szőrös fánkot", csak egyszerűen használja .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Templomegere #1435 üzenetére
Tesztek nem jók ? Vagy itt. Ha van is valakinek kártyája nem biztos hogy van fogyasztásmérője.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Itt vannak a hsz-eid, légyszi mutasd meg melyik való az 58xx topicba /most ott vagyunk/. Van Ati találgatós topic és Nv találgatós topic, talán azokban kellene az álmaid megfogalmazni, hiszen azok azért vannak . Napok óta nyomod a felesleges flame-t, de offolni még mindig nem tudsz, vagy nem akarsz /mondjuk nem is hiányzik/ .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Beszélgetni chaten vagy telefonon kell, álmodozáshoz meg ott van a két említett topic . Az off gomb még mindig nem megy, 1061 nap alatt rájöhettél volna . Nem, nem kell válaszolnod .
Mod capulet75 : Gigabyte elméletileg már kapható iponon, de sok ATI gyártó már bemutatta az 5xxx szériás kártyáit . Nagy különbség nincs köztük, mindegyik referencia .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
Tulajok jöhetnek a tapasztalatok.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Vasinger! #2520 üzenetére
A táp kérdésre már a tápos topicban választ kaptál, még párszor megkérdezheted . A proci is valószínűleg elég lesz . Teljesítmény,fogyasztás /annyit eszik mint a 4850 /. Azt hogy a csere megér-e neked 40e körüli összeget azt neked kell eldönteni /a 4850-ed talán egy 20-ért elmegy, az 5850 60e körül van/. Biztosan lesznek egyedi hűtés megoldások, de azt nem igazán értem honnan vetted hogy a hűtése hangos . Az árakat meg majd meglátjuk jövő év elején, talán lemennek 50 alá .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Vasinger! #2522 üzenetére
Az új GPU alacsony fogyasztásának hála az 5870-esen található hűtőrendszer is megfelelőnek tűnik, a kártya üresjáratban – bár nem hangtalan, de – csendes, és a ventilátor terhelve is csak alig gyorsul be: egy egy bővítőhelyet elfoglaló VGA-hoz, például a 3850-hez képest teljesen némának mondható. A felmelegedett levegő jó része működés közben a számítógépházon kívülre távozik a monitorkimenetek mellett található szellőzőrácson.
Idézet innen, ez az 5870, az 5850 hűtése ugyanaz csak kevesebbet fogyaszt emiatt kevésbé melegszik . Akkor nem értem "megállapításod" . Itt van mérési eredmény is, tudod viszonyítani az 5870-hez . Igaz ezt magad is megtehetted volna .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz cowboy_bebop #2594 üzenetére
Asus itt sem bírt jót alkotni ? Már régóta ez van a kártyáival .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz hejesírásó #2597 üzenetére
Nem kapkodtad el a választ, igaz jobb későn mint soha .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz cowboy_bebop #2606 üzenetére
Arra a hülye idle órajelre gondoltam hogy " nagyot alkotott", már régóta és többfajta radeonnal nem megy neki .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Barney™ #2772 üzenetére
Ízlésekről lehet vitatkozni de ha ez a "hello kitty edison" a Te géped akkor azért ne légy nagyon büszke . Azok a piros ventik a kék neonnal odavernek, no de ízlések és pofonok . Az tény hogy a kábelek elég rendezettek, de a kártyák hűtéséhez nem sok közöd volt .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Robi BALBOA #3009 üzenetére
Tudtommal fizikailag vannak tiltva, nem lehet engedélyezni . Tuningra nincs garancia, de nézz teszteket, Dunát lehet velük rekeszteni . A gyári venti a tesztek alapján jó .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Ricco_hun #3548 üzenetére
Ezt még ezerszer leírhatod /igaz lassan eléred/, attól amd még nem fog árat csökkenteni, amíg nincs konkurencia nem is fog, miért tenné ? Egyébként csessz ki az amd-vel, ne vegyél tőlük semmit, csak becsődölnek a szemetek .
Legalább megtanultál offot írni .
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Ricco_hun #3578 üzenetére
Igen, hsz vadászatban, flamelésben nagyon jó vagy . A másik topicban ha nem érted mit miért írtam szólj elmagyarázom . Nem olyan bonyolult egyébként, le is írtam, de ha nem megy a megértés mondom kérdezz . Azt nem értem ott mindenki a másikat védi, erre Te itt antit, ennyi nickje van valakinek vagy csak nagy a család ?
Azt csak halkan teszem hozzá hogy ha olvasnád a többi topicot akkor nem egy embernek nem javasoltam az 5770/50 párost ilyen áron, én is a csökkentésre várok, ennyi . Te viszont minden hírben az árakkal foglalkozol, ha venni akarsz vegyél, ne siránkozz, ha meg drága akkor várj . A "barátod"szerint még úgy sem éri meg a dx11, legalább neki higgy, viszont akkor nem értem miért érdekel az új kártyák ára .Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz bogyo7272 #3897 üzenetére
Egyébként nem tudom milyen procival akarod meghajtani azt a kártyát, a 939-es x2 is kevés hozzá . Egy olyan konfigba 100e-es kártyát venni elég érdekes ötlet volt, gondolom a felbontás sem 19xx . Valószínűleg a lappal lehet valami gond, ahogy írták a kártyát ki kellene próbálni egy másik, kicsit korszerűbb gépben . Elméletileg mennie kellene abban is, de voltak már régi lapokkal hasonló gondok .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
-
lsc
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest