Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Itt vannak a hsz-eid, légyszi mutasd meg melyik való az 58xx topicba /most ott vagyunk/. Van Ati találgatós topic és Nv találgatós topic, talán azokban kellene az álmaid megfogalmazni, hiszen azok azért vannak . Napok óta nyomod a felesleges flame-t, de offolni még mindig nem tudsz, vagy nem akarsz /mondjuk nem is hiányzik/ .
-
Zeratul
addikt
Anandtech volt a hivatalos paperlaunch-on, ők saccolták hogy 2010Q amikor kapni is lehet majd boltban akkor se nagy számban. Hogy malmonznak e vagy nem azt nem tudom, de chipgyártás nem egy forma1 tempó ahol a délőtt kitalált egység délután már a szécsatornában van holnap meg a kocsin, itt van egy kifutási ideje a waffernek amíg elkészül.
-
Driftmester
tag
Hy! mindenkinek!!!
Én már csak azt nem értem hogy elvileg kijött a kari de sehol nem kapni...
(tesztelőkön kívül van akinek HD5-ös szériából van VGA-ja???
) -
capulet75
addikt
Sziasztok.
Néztem teszteket amiből egyértelműen kiderül hogy jelenleg az 5870 a legjobb vga a piacon.Illetve mostmár az X2 verzió,bár azt nem tudom lehet-e már kapni.Tehát az 5870 minden mai játékot elvisz úgy hogy minden beállitást a maxra húzunk.Tehát ha jól értem az egyetlen amiért "érdemes" ebből cf-et épiteni az a +x ezer pont amit a vantage kioszt érte.Akkor tehát van olyan ember aki a monitoron megjelenő amugy totál gizda pl.30k-s érték helyett megjelenő 38k-ért kifizet +százezer fotintot.Hát,izlések és pofonok.Egyébiránt le a kalappal az AMD elött hogy ilyen ütemben fejlesztenek és ilyen szuper cuccaik vannak.Kiváncsi vagyok a zöldek válaszára.Azt az x2ést még jó sokáig nem tudják majd megverni szerintem,vagy max vmi 300k-s karival mint az az ASUS Mars fúdebrutál rongyrázás.
-
Zeratul
addikt
5870 erősebb mint a 295. A 295 (ami on board 275 SLI volt) gyártása leállt mert veszteséges volt. A 285 meg válogatott 275 magasabb órajelen. Annak az esélye hogy átmatricázva onboard 285 SLI-t kapsz erősen zéró közeli, ha már a 295 is veszteséges volt. A G300 meg baromi szar kihozatallal bír egyenlőre, amíg új széria jelön a gyártósorról az 3-4 hónap és csak akkor derül ki hogy milyen a kihozatal. Ha továbbra is pocsék akkor a G300nak végérvényesen befellegzett. AMD a RV600 azért tudott sikeres lenni mert nagyon jó kihozatali arányt produkált, sőt a hibás darabokat is el tudta adni lásd 4830. A G300nál egyenlőre nem látszik olyan lehetőség hogy a hibás részeket letiltva csökkentett teljesítményű chipként használni lehetne.
-
priti
addikt
válasz
Zeratul
üzenetére
Én úgy értettem, hogy a 295-re gondolsz, nem volt egyértelmű. Ebben egyébként egyetértünk, szerintem se fogják az elején kapkodni az ötöst, inkább viszik a négyes 90-et, de ez csak elodázza az eladásokat, korán van még ennek az ötösnek, de az NV új csúcskártyája mellett meg már késő lenne az is igaz, szóval egy csomó fejlesztési pénznek kell visszajönni decemberig, szerintem dec. körül itt lesz az új COD-hoz egy NV kari, ha más nem egy átmatricázott új 2 GPU-s csúcskari 285 alapokból, de elég valószínűtlen, hogy az NV tétlen marad fél évig, azért az nagyon sok. Elég egyértelmű, hogy gyártási költségtől szinte függetlenül óriási előnyre tesz szert ha kidob egy izomkártyát, ami messze lenyomja az atikat teljesítményben, mindenesetre ha igazak a hírek akkor egy erőmű lesz az új NV fejlesztés és hát a tapasztalat is az, hogy a legerősebb kari mindig az NV-é, a 4870X2 rövid trónolása után sietni kéne az 5870X2-vel is szerintem, a négyes sorozatnak is jót tett.
-
katt777
félisten
válasz
FragMaster
üzenetére
Sőt, akár az összeset is...

-
Zeratul
addikt
A De ja Vút inkább nV vonalon érzem, mint anno a FX5xxx sorozat esetén. Késtek az ATIhoz képest és még szánalmas volt a teljesítményük is.
Ati a 40nanos RV740 esetén nagyságrendekkle jobb kihozatali arány kapott mint nV a G300-l most, mégis azt mondta hogy no way. Miből gondolod hogy pik pak 80 százalékot csinálnak TMCSnél a 7 ből?
-
priti
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Nem csak dezsavűm van. Szerintem mást hallasz ki a hsz-emből, akkor mondjuk úgy, hogy csak annyira lesz sikeres, mint a hármas sorozat. Ez így megfelel?
(#1583) Zeratul
"eltűnik a konkurencia" ...olyanokat szólsz, ha hallanád magad, őrület -
katt777
félisten
válasz
FragMaster
üzenetére
Lehet, hogy csak kirstálygömbje van, vagy egy dohos cella mélyén mantrázza a dolgot...
Attól persze tényleg botor dolog gyorsan lecsapni egy túlárazott hardverre, de ez már kinek-kinek a saját dolga.Á, van itt még jós...

-
negro
őstag
Biztos, hogy nem mert aki DX11-et akar es van penze az nem fog varni erre a kartyara tobb mint fel evet. Az masik, hogy ha gyorsabb is lesz ez a nV kartya mint az eppen legjobb 1 magos Radeon valoszinuleg majd 2x akkora arkulomseg lesz es ugy a kutya nem fogja megvenni. Fel ev mulva szerintem egy 5870, 70k korul fog mozogni a debutalo uj nv meg biztos 100 kornyeken lesz de inkabb 120 -ra tippelnek. Az AMD ar/ertek(teljesitmeny) aranyban verhetetlen mar evek ota es ez az amiert nekem es jo par embernek meg felejtos az nV akar az Intel.
-
FragMaster
addikt
Ne félj, fogy az. Ne Balkanisztánból indulj ki, de már itt a fórumon is több tulajról hallani. Én sem tudom ám előre, de valami pénzügyi elemzés rendelkezésedre áll, hogy ennyire elkönyveled a bukást? Nekem sincs érvem amellett, hogy sikeres és nem is irogatom be, hogy "hú de nagy siker lesz, hú de nagy siker lesz".
Ez kb olyan. -
katt777
félisten
válasz
Zeratul
üzenetére
Ez nem kapcsolódik a kihajtás kérdéséhez...

negro. Ez természetesen esélyes. De én most ráérek, semmivel nem játszom, aminek akár a 4870 ereje is kéne. AvP3-nál talán már lesznek tűk a székemben...

smkb: Ezt is csak olvasni lehetett...
priti. Hát azért olyan nagy bukta nem volt a 3-s széria, és a 4-es sem. ATI-nál csak kétféle VGA szériával van probléma driverek terén: a réginél, és az újnál.

-
priti
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Kár hogy csak egy ilyen kártya lesz, vagy max kettő és a többi át lesz matricázva, mindenesetre akárhogy ugranak a nyakamnak az ati fanok, ez az ötös sorozat megint bukta lesz, mint a hármas és ez egyáltalán nem jó hír
A befektetők eredményeket akarnak, kérdés decemberig mennyi extraprofitot hoz az 5870, kár hogy a tapasztaltabb emberek rutinból kivárnak már csak az ati-nál friss kártyáknál szinte állandó driver problémák miatt is. -
negro
őstag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ja
Vannak ilyen okos szemellenzos juzerek. 10 jatekbol 1 amiben a gyorsabb a 285 a 5850-nel es ez neki az adu
Csak a bibi ott van, h annak ellenre hogy a AMD kartyaja meg meleg, annyira uj megis ~35k -val olcsobb az nV kartyajanal szoval ha a 285 meg gyorsabb is lenne minden jatekban 1-2 fps-el akkor is a Radeon lenne a nyero igy meg aztan plane. -
katt777
félisten
40k alatt még a mai árak mellett is kapsz teljes SLI/CF támogatású lapot, proci 60k körül, na most egy jobb AM3 lap + egy erősebb Phenom hasonló árban van. Akkor mi a drága?
Játékokra meg bőven elég egy E8400.smkb: Konkrétan ez melyik nV kártya is?

Zeratul: Szóval nem 8XAA, ami rohadt sokat jelent. És melyik játék is? Majd ha azt látom, hogy egy Crysis, v. FC2 DX10 Ultra/Very High-ban, 8XAA és 16XAF (driver) mellett pl.1680x1050-ben CPU limites, akkor elhiszem, hogy kevés egy i7 (de mondjuk 4 GHz-en...
). Szinte az összes többi játék nem is használja ki a kártyát annyira, hogy mérvadónak lehetne tekinteni az ilyen tesztek eredményét. Azt inkább Vantage mondja meg, az már más kérdés, hogy a játékokat nem tudják/akarják úgy optimalizálni, de akkor meg game-limit van. -
Zeratul
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Katt777: 16x aniso, 4x AA és minden beállítás maxon volt a Guru3Déknél.
Azért vannak kussban a nVidiáék a paperlaunch után, mert valószínüsíthetőleg alig van működőképes chipjük, anadtechék úgy saccolják hogy kapni legkorábban a 2010Q1 ben lehet majd G300t, de az is úgy hogy lesznek majd működőképes példányok a piacon, tömeges elterjedésről még szó sincs. Ez testvérek között is 1/2 év késés.
-
gyiku
nagyúr
msi afterburner [link] - ez olyan, mint az asus voltage tweak
Msi Overclocking Tool, Works on all 58xx cards. -
Landon
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Alig drágább?
Legutóbb amikor néztem akkor egy lap 50 körül mozgott a CPU szintén 60 körül, nekem ennyit nem ér az i7.
Meg nem tudom, véleményem szerint és sokak másé szerint is játékokban ez talán nem annyira mutatkozik meg mint mondjuk egy 3DMV/06-ban ami meg engem hidegen hagy. 
-
gyiku
nagyúr
válasz
FragMaster
üzenetére
28.2 cm

-
katt777
félisten
Ne is vegyél core i7-et, a végén még belátnád, mennyire gáz az AMD.
Driver ügyben nem fog változni semmi, azaz újabb fejlesztésekkel szépen elvész majd a lapod támogatása (ahogy én jártam anno az 580X-szel), ahogy VGA-t is előbb utóbb cserélned kell, mert vagy a régi játékok támogatása veszik el, vagy az újak nem fognak menni. GT300-ra sokan kíváncsiak lennénk, de csak a nagy hallgatás van.Ja, nekem a Sap. 4870-em 1 hónap alatt elfelejtette a PCI-E2.0X16 módot, attól kezdve csak PCI-E1.1X16-ban, és PCI-E2.0X8-ban működött, aztán 2 ASUS-on leállt a Glaciator hűtés, a 4. 4870-em most megint Sapphire, és eddig teljesen rendben van (kop-kop).
FragMaster: Már említettem neked, hogy az a "szar driver" gond közel sem túlspilázott, még futó ATI VGA-kon persze ritkábban jön elő, mivel éppen azokra dolgoznak. De már a 38xx karisok szívnak ezerrel. De legalább most te is kezded érezni, milyen az, amikor félig-meddig kalapálják össze a meghajtót, aztán vagy szerencséd van, és fut (közben vígan röhögsz a pechesebbeken), vagy fordítva. Amúgy meg tényleg lehet, hogy jó játékkal kéne játszanod, nem Shift-tel és hasonlókkal.

Nálam minden remekül megy egyébként minden driverrel (Landon-nek is mondom), szóval én aztán tényleg mondhatnám, hogy sok user nem ért hozzá, mégsem teszem, mert éppen elégszer láttam példát az ellenkezőjére, és nem hiszem, hogy kizárólag én tudom helyesen használni az ATI drivereket PH-n.

Mace Windu: Mi a francnak teszed fel a CCC-t?
Csak egy újabb rakat bugra jó. Használj ATT-t.Zeratul: Ez a grafikon semmit nem bizonyít, ha csak nem 8XAA-os és 16XAF-es, DX10-es, és újabb játéké, amit erősen kétlek. 4870-re is bizonygatták, hogy mennyire kell alá quad, meg még tuningolva is, aztán az E8400 is tökéletesen viszi alapon. Mikor értitek már meg, hogy ezek a "tesztek" szándékoltan arra vannak kitalálva ()lásd még: UE3-as tesztek és társai), hogy eldobjátok az amúgy teljesen megfelelő hardvert?

-
Landon
addikt
FragMaster@ Köszönöm!

Nah frankó van iponnál is.
Akkor már csak $ kell.
Srácok ez a vga btw milyen hosszú? Mert a mostani házamba a 4890 épphogy befér és a 5870es jóval hosszabbnak tűnik. : -
ProEvoFan
nagyúr
ügyesen siekerült azt az egy játékot beszúrni, amiben jobb a gtx285....
most én is írhatnám h a Brothers in Arms: Hell's Highway alatt 18fps gyorsabb az 5850...de bizonygatni semmi értelme
5850 friss, ropogós, dx11es vga, nemhogy már a gtx258 jobb legyen nála, mikor a tesztekben is gyorsabb az 5850...
jézus!... -
csibe74
csendes tag
Sziasztok!
Na lehet kapni az IPON-nál is..
"Kisker a nagyker árak alatt"... 106.198 HUF brutto -
FragMaster
addikt
Lehet hát
Sőt itt a bolhán is volt nemrég 90k-ért, nem tudom van-e belőle még 
Nézd egy próbát megér, találtam egy megoldást a gondodra, ami elvileg működik is!:
"Or you can copy the 9.7 atidxx32.dll to the Anno 1404 directory.
That way you can use newer catalyst and play Anno 1404 without the bugs."
Ezzel a módszerrel azt jelezték vissza friss catával hibátlan volt a játék. A hivatalos megoldásig jó lehet, jelezz vissza működött-e. forrás A topic végén ott a szükséges file, azt kell bemásolni, már keresgélni se kell
-
Landon
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Nem tudom, talán mert inteled van. Bár szerintem ez nem tényező mert sokaknak q660al is gázosan megy. Egy halom elemzés van már erről a neten de egyenlőre rejtély a dolog.
-
FragMaster
addikt
Anno-hoz nem tudok hozzászólni, mert nem játszom vele. Mindenesetre furcsa ez a hanyagság...vagy csak jó játékokkal játszottam eddig
Shiftet a megjelenés óta tolom. Eleinte 9.8 volt fent, közben megnéztem a 9.9-el is és nem volt gondom egyikkel sem, nincs az az oly sokak által hangoztatott akadozás sem. Lehet van köze hozzá az ati hardvernek, de ezek szerint több tényező függvénye, mert több embernél meg hibátlan, köztük nálam
-
FragMaster
addikt
válasz
Mace Windu
üzenetére
-
Landon
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem egyszer a VGA-ról hiányzott egy tranzisztor ill egyszer csak x4-es PCIe sebességen volt hajlandó menni a VGA x16 helyett, mind2 sapphire volt. :S
-
Landon
addikt
válasz
Zeratul
üzenetére
Már lehet itthon kapni? Hmm 1USD most "csak" ~185 HUF. Hát én ezt a vga-t szerintem még 1-2 héten belül tudom csak leghamarabb megvenni függően tőle, hogy a többi cuccom, hogy tudom eladni.
Akinek esetleg 35e-ért kell 1 hónapos sapphire 4890 oc 1gb dobozzal mindennel az PM me. 
Ja csak a tisztázás kedvéért
Tudom, hogy egy 4890est egyenlőre nem sok értelme csupán a DX11 miatt de ahogy várok úgy fog lemenni az ára a vga-mnak így minél előbb szabadulok annál jobban járok.
Bár igazából 1 hónappal ezelőtt nem kellett volna 4890et már venni de hát most már így esett. 
-
Zeratul
addikt
Zafírból 105 bruttó Sajna a hét elejétől drágult 6 rongyot.
-
Landon
addikt
Reggelt mindenkinek,
Na akkor megpróbálok sorban válaszolni.

1: Anno 1404 a 9.8-as driver óta játszhatatlan a DX10 bug miatt ami kb annyit tesz, hogy a textúrák helyett sok helyen fekete négyzetek vannak és már 1.5 hónapja "anyáznak" az amd-nek miatta, azóta kijött egy új driver + hotfix és semmi javulás.
A Shift-el való gondoklat meg ugye nem kell ecsetelnem.
2: A probléma mentes játékhoz mondjuk 90%-ban elég a konzol, de ott is 360hoz kell vízhűtés, a ps3 slim pedig a 360 sorsára jutott "olcsó húsnak...".Na de szerintetek egy AMD-s lappal/cpu-val inkább éri megvárni a GT300-at vagy jobban járok most a 5870-el. Vagy nem tudni Decemberig.
(Miért érzem úgy h az utolsó mondatom lesz a helyzet.
) -
Zeratul
addikt
válasz
Mace Windu
üzenetére
Vagy rakd fela a hivatalos catalystot vagy próbálkozz az ATT-vel.
-
Zeratul
addikt
Mikor az AMD összefekszik a PiciPuhával abból mindig szabvány lesz amit a nagyok is kénytelenek átvenni lásd: az AMD x64 kiterjesztéseket is átvette az Intel, méghozzá elég gyorsan.
Intellel meg nVidia összeanyázott, innen el lehet képzelni mennyire lesz bugmentes az nVidia VGA Intel chipsetben.
-
Mace Windu
csendes tag
Üdv!
Feltettem a béta Catalystot, amit ezekhez a kártyákhoz adtak ki, de nem megy a Control Center. Próbáltam már leradirozni és újra feltenni, de ugyan úgy nem megy!!! Előtte nem volt fent semmi, teljesen friss Vista 64-bit van alatta. Amit le lehet szedni normál 9.9 azzal ugyanezt csinálja, sőt még ki is dobál némelyik játékból.
Mitől lehet? Próbáljak meg régebbit? Vagy várjak?
-
FragMaster
addikt
Mi van az anno-val? Miért nem játszható? Egy jó ideje nem futottam driverbugba a 4850 mellett, legutoljára a cod:waw ronda-vízpart (remélem érthetően írtam le
) volt a legnagyobb gond, kb semmiség. Olyan, hogy driver miatt ne ment volna valami vagy játszhatatlan lett volna nem volt tavaly július óta se (amióta van ati kártyám).
Ez a "szar ati driver" túl van spilázva nagyon és szerintem közhelyes. Példát lehet venni az nvidiáról hogyan is kellene, de koránt sem olyen nagy a gond... -
keIdor
titán
-
Landon
addikt
Hali,
A napokban kezdtem el gondolkodni, hogy érdemes e beruházni egy 5870re. Nem igazán tudok dönteni, a pénz többé kevésbé meg lenne rá, de az összes hócipőm tele van az nV monopol helyzetével és, hogy megvesz minden fejlesztőt + erre az AMD rátesz egy lapáttal a gány drivereivel. Elég jó lett a 5870es elvileg de hiába jó ha nem képesek normális drivereket kiadni... komolyan egy közröhej ahogy a Shift megy, engem mint felhasz. rohadtul nem érdekel h ez nem az AMD hibája hanem az nV pénzel mindenkit, mert másfelől meg az AMDnek kompetensnek kéne lennie ezen a téren is és fizesse le Ő előbb a fejlesztőket... kűzdjön ffs. Viszont az hogy, az anno 1404 a tetves driver bug miat kb 1,5 hónapja vagy több nem játszható na az a szégyen és az egyesegyedül az AMD hibája... Naszóval mindezek tudatába gondoltam várok a GT300-ra mert elegem van hogy minden új játéknál várni kell egy új amd driverre ill rettegni kell h nem fog menni normálisan... de... amennyire én tudom/látom sajnos az alaplap/cpu - VGA piac kezd nagyon egybeforni és koránt sem biztos, hogy a GT300nak nem lennének e inkompatibilitási problémái az AM3-as SB770-es lapommal... ez a tetves dragon fusion eléggé egybeforrasztotta a dolgokat. :S Szóval most megint ott tartok, hogy próbálkozzak be megint az AMD VGA-val? :S Mert Corei7-et lappal ha megszakadok se fogok venni. De sajnos már félek az AMD VGA-któl.

-
katt777
félisten
válasz
FragMaster
üzenetére
Hát én rég kérdeztem már ezeket, de senki nem felelt rá, mérés-grafikont sem küldött senkit. 4870-nél ugyanis nem volt, mert a szar hardver miatt a RAM-ot pl. le sem lehet venni, csak ATT-szal működik úgy, ahogy elvárható lenne. Lehet, leszedek egy bios-t TPU-ról, ha van már ott, abból hamarabb fogok megtudni vmi konkrétat, mint itt.
Persze azt még mindig nem tudom, hogy órajelek ugrálnak-e 2D-ben pusztán ablakváltástól, és persze a venti-hibáról sem írt még senki, hogy ismétlődik-e az új szériánál. Találgatás persze van mindenről 1000-rel, csak konkrét infó nincs, ami pedig már tudható lenne. -
FragMaster
addikt
Aki kicsiről vált azért már agyal rajta, h 4870x2 vagy 5870. 5870 már van 90k-ért is és ez még konkurencia nélküli rajtár. Újonnan egy 4870x2 se olcsóbb, ha abban gondolkodik csak az ember. Az 5870-el meg legalább meg van az amit a 4870x2 nyújtani tud. Aztán ha számít a fogyasztás a hő és a zaj is akkor meg végképp. No mindegy, túllihegtem már eléggé

-
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
Az azért még kérdéses, mennyire leszabályozható az 58xx széria, illetve hogy tudja-e a 3D-t is csökkentett feszültséggel. De szólj, ha megy 0.863V-on 100/200-as, vagy legalább 200/300-as órajelekkel, ami a legtöbb 4870-nek nem okoz gondot.
-
luw2win
őstag
válasz
sniper elite
üzenetére
Rég láttunk szerény topikunkban
amúgy még nem
Ma csak egy hivatalos 5850 tesztet kaptunk, ne akarj sokat
-
katt777
félisten
válasz
cowboy_bebop
üzenetére
ATT is van, ergo az összeg erősen túlzó.

Haart: Pedig de: a félelem.
A mohóság csak második.
Pl. ha itt ülne mellettem annak a sok lqrt játéknak a vezető tervezője, akik miatt dühöng az ember, garantáltan pár nap alatt kijavítanának mindent a bugoktól az elcseszett koncepcióig.
Zeratul: Az nem CPU-limit, hanem hülyetesztelő-limit.

-
priti
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
A probléma a döntés
de most komolyan ott a gáz hogy kinek éri meg váltani és 100k-ért venni egy 5870-et, viszont most fognak váltani a COD6 miatt sokan mert valamivel többet fog enni kérni, a COD5 is többet eszik a négynél valamivel. Amúgy HC multihoz alap hogy lásd az árnyékokat például, szóval nem mindegy, egyébként nem tudom honnan indul a HC, de én gyönyörködni is szeretek, például nagyon bejön hogy minden graffal együtt megvan fullHD-ban a 250 FPS a COD4-ben ezzel a karival. -
FragMaster
addikt
válasz
Templomegere
üzenetére
Várjuk a beszámolót

-
FragMaster
addikt
-
Templomegere
senior tag
válasz
FragMaster
üzenetére
holnap nézem meg !!!
-
sniper elite
senior tag
Még mindig nincs valami hiteles infó, mikor jönnek ki a 2 gigás 5870-es karik?

-
priti
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Akik nagyon szeretik a COD-ot és hidd el hogy rengetegen vagyunk minden országban, azokat az érdekli hogy hogy néz ki akkor, amikor megvan a stabil 250FPS, mert azon a legjobb a multi, alatta-fölötte kevésbé jó, mire kell ehhez lebutítani a garfikát. Engem is a COD szokott VGA cserére rábírni, most szedtem le a 2009-es Wolfeinstein-t és nem, egyszerűen képtelen vagyok feldolgozni, hogy nem lehet hajolni, ennyi, le se köt, töröltem, Resident 5 dettó, szerintem az idősebbek, főleg a COD-os emberek keményen lekritizálnak mindent, mert megszoktak egy pörgést a COD multiban, amit SP-ben eleve marha nehéz visszaadni egyrészt, másrészt marhajó az a mozgásmotor amit a COD használ. Egyszerűen nem köt le a legtöbb játék.
-
FragMaster
addikt
Azt is vedd figyelembe, hogy a cod tök jól megy az új atikon is, csak érdekes módon abban az egy tesztben kap ki amit te linkeltél nemrég. Bármelyik másikat megnézed cod-ban is ott van végig a 285 körül az 5850. Pl. computerbase tesztjében is.
És ez alapján így leírod. De mondok egyszerűt: akinek nem elég az 50-60+ fps (amennyit teljesít cod alatt a gtx285 is[link]), vagy ennyire parázik akkor vegyen mást és kész...
-
AMATŐR
őstag
Abu85 : Szerinted 5850 CF vagy 5870?

-
priti
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
Én nem amellett kardoskodom, hogy a dx11 ördögtől való, tök jó hogy van, legyen, én egyszerűen azt mondom, hogy ez az ötös sorozat dx10-ben fog versenyezni, mert abban fog igazán, mert most jelent meg, persze biztos sokaknak tetszik a dirt, csak a COD meg eladási listát döntöget állandóan és tényleg nagyon ott van a multija
(#1503) Abu85
remélem igazad lesz, én lennék a legboldogabb elhiheted
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A COD6-nak hol lesz nagy gépigénye? Mindenen száguldani fog. Eléggé elavult motorra épül, erőforrás igénye nem valami komoly.

FragMaster: Az infók szerint az új NV chip mindent képes támogatni. Olyan, mint a Larrabee az új DX támogatás csak egy egyszerű driver frissítés lesz. Gyakorlatilag egy 16 magos processzor ARM alapokon.

-
-
Zeratul
addikt
"COD6 multi lesz az igazi döntő, novemberben kijön, ha Nv kihoz egy karit amivel megy mint a veszedelem, a dx11 a kutyát nem fogja érdekelni szerintem"
Ja persze azzal a pár százalékos kihozatali arányával wafferenként. Lehet hogy tudnak demózni 1 két működőképes kártyát, de azzal annyi is készlet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
)

Ez kb olyan.
A befektetők eredményeket akarnak, kérdés decemberig mennyi extraprofitot hoz az 5870, kár hogy a tapasztaltabb emberek rutinból kivárnak már csak az ati-nál friss kártyáknál szinte állandó driver problémák miatt is.
Szóval vagy ilyet vesz az ember, vagy bagóért 5870-et...

Persze azt még mindig nem tudom, hogy órajelek ugrálnak-e 2D-ben pusztán ablakváltástól, és persze a venti-hibáról sem írt még senki, hogy ismétlődik-e az új szériánál. Találgatás persze van mindenről 1000-rel, csak konkrét infó nincs, ami pedig már tudható lenne.
A mohóság csak második.